Цитирай Първоначално написано от AceXe
Цитирай Първоначално написано от PainMonopoly
Цитирай Първоначално написано от AceXe
Дори непушача в двойката да не признава, че не му гот, то наистина не му е гот.
И какво толкова не му е гот?

Не, честно, не мога да ви разбера. Няма да е гот, ако влезе в стаята ми и я опуши. Няма да е гот, ако ми издишва дима в лицето. Но ако ми е гадже, се подразбира, че ще се съобразява и няма да го прави. Какъв е проблема тогава?

Това, че тя пуши мен по никакъв начин не ме касае. Това си е неин проблем, тя си е избрала да харчи купища пари за отрова.
Какво не му е гот ли?!?!?! Изброявам:

1) Миризливи дрехи.

2) Мирилизив дъх.

3) С времето стаята си се умирисва. Тапетите и латекса си поемат миризмата, книгите също. Това разбира се е при по-продължително пушене, но си го има.

4) Харчат се пари за простотии, и в семейства, в които бюджета е общ, това довежда рано или късно до скандали.

5) Много е гадно като не си пушач и дишаш чужд дим. Ти не ми обяснявай, че няма да пушиш пред нея. Ако си активен пушач и цял ден с нея, мислиш ли, че няма да запалиш цигара ?
1) Господ е създал парфюм и дезедорант....
2) Господ е създал и дъвките...
3) Господ е създал прозорци и тераси ... ако не е приятно на човека излизам навън
4) Зависи колко изкарвап какво пушиш и колко....
5)Виж 3-та точка....

П.П. Малко компромиси може да се направят закадето няма друга алтерантива ... примерно ако нямаш прозорци ше търпиш стига човека с който си да си струва....