Цитирай Първоначално написано от got2Bthe1
Цитирай Първоначално написано от AceXe
Цитирай Първоначално написано от got2Bthe1
Ти като се срещнеш с някой дрегер ли му даваш ???

Явно просто не си срещнала човек който да си струва един компромис....
Не му давам дрегер, просто се усеща по миризмата. Лека е, но е достатъчно да се усети ако се заседим няколко минути.

Май имаме различни схващания за компромис... Представи си, че аз и ти живеем заедно. Защо аз трябва да направя компромис като търпя нещо, което не ми е приятно, а ти да не направиш компромиса просто да не правиш това, което ми е неприятно. Колкото и да избягваш пушенето пред партньора, ако си активен пушач, не можеш вечно да го избягваш.
Ти и аз едвали ще заживеем заедно защото няма да преглътнеш факта че пуша.... тоест не ме обичаш достатъчно че да го преглътнеш...
Ако те обичам или си ми важна и както искаш го наречи и ме помолиш да не пуша пред теб или да не пуша вкъщи няма .... не съм чак па толкова закоравял че да не устискам 1-2 часа....
Да те светна, че не съм жена и го казвам примерно. И второ съгласен съм... Не се бях замислил, че цигарите може да ме откажат предварително да живея с теб...

Само 1-2 часа ли издържаш?

@djuki толко пушачи познавам... Пред вас адвоката ше си изгуби работата. Опре ли до цигари всички пушачи много умело и убедително извъртате така нещата, че излизате направо като най-праведните... Не ми се спори