.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 36 от общо 36

Тема: IQ Тест

Ахх... 108 всичко стана заради ония шибани въпроси които не им разбрах смисъла

Голям фен Аватара на blader
    Град
    Нова Загора
    тоя тест може да е много други неща но не и обективен...
    всмисъл...хората които са го създавали май се ебават нещо...почвам да се комплексирам...
    резултата ми е 155...това е твърде нереално...всмисъл...ок...лог ческо мислене,комбинативност...сп особност за сравняване...но нищо повече...този тест проверява само това...какво общо има това с интелигентността?...
    със сигурност интелигентност не е това което се оценява в училище и университетите(е...в специалности като социология или психология може би...)...тя е съвкупност от обща култура,способност да се борави с тази обща култура,заучени факти,богат речник и дар слово така че дори да не казваш кой знае какво да звучиш умно и поучително и най-важното(според мен...) да можеш да говориш по много теми без да изчезва тръпката от интересния разговор...
    btw...на 16 съм...
    'Real stupidity beats artificial intelligence everytime'-Terry Pratchett

'Ако ти ще живееш 100 години, то аз искам да живея 100 годии без един ден, защото не мога да живея и един ден без теб'-Мечо Пух...

echii <3

Голям фен Аватара на blader
    Град
    Нова Загора
    тоя тест може да е много други неща но не и обективен...
    всмисъл...хората които са го създавали май се ебават нещо...почвам да се комплексирам...
    резултата ми е 155...това е твърде нереално...всмисъл...ок...лог ческо мислене,комбинативност...сп особност за сравняване...но нищо повече...този тест проверява само това...какво общо има това с интелигентността?...
    със сигурност интелигентност не е това коетосе оценява в училище и университетите(е...в специалности като социология или психология може би...)...тя е съвкупност от обща култура,способност да се борави с тази обща култура,заучени факти,богат речник и дар слово так че дори да не казваш кой знае какво да звучиш умно и поучително и най-важното(според мен...) да можеш да говориш по много теми без да изезва тръпката от интересния разговор...
    'Real stupidity beats artificial intelligence everytime'-Terry Pratchett

'Ако ти ще живееш 100 години, то аз искам да живея 100 годии без един ден, защото не мога да живея и един ден без теб'-Мечо Пух...

echii <3

Голям фен
    120 имам,мисля че с това се мери логиката и съобразителността а не нещо друго
    love is gone!

Град
    Пловдив
    Аз пък мога да ви дам на линк,най-трудният и показател тест. Показателното му е,че за да го вземеш,трябва наистина да си гений.

А ти сигурно си мислиш,че животът е игра?
    Ако да, тя е доста хардкор игра.

Град
    София
    130 ама на дали е истински

Голям фен Аватара на akinom
    prredi godina mi beshe 130 sa mie 120?!
    http://vbox7.com/play:dd4b6909
    Цената на истината -[м.ю.з.ii.к]-` (h)

хъх...132... много умна ме искараха нещо...
    If you love pink,
    you stink
    If you love black
    you rock.

Disappear,
    go away,
    don't ask for me today,
    just don't get in my way,
    I didn't had a nice day.

Мега фен Аватара на PurpleDream
    Град
    ....in the rain...
    на мен ли ми се стори или единия въпрос се повтори няколко пъти? много тъп тест...
    резултат= 124 аз пък съм по тъпа и от теста
    Залагате ли?! Спечелихте ли?!
    Че аз умирам, а вас ви презирам!

Голям фен Аватара на mistake
    Град
    Наоколо
    124
    "...но все не мога да обясня добре.И дори да можех, не зная дали би ми се искало."
    Дж.Селинджър

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    IQ от 110 до 119 - Интелигентност над нормалната
    Имах то1но 110 ,срамота е.Не се оправдавам изобщо ,не се дължи само на това ,че имаме гости ,които говорят и се смеят, дължи се и на самата мен, но все пак можеше и по-добре да се справя. .

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си