- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Лютив спрей
Здравейте.Значи днес с две приятелки отиваме в една детска градина и сядаме на една пейка и малко след нас дойде някакъв мъж,около 30 годишен.И неговата пейка по принцип предполага,че трябва да е с гръб към нас,но той се обърна и ни загледа.И това продължи няколко минути и после започна да се опипва и да не разказвам нататък какво още започна да върши....Въпроса е че не е единствен,не е за първи път и съм убедена,че не е и за последен.Такива луди под път и над път.Лошото е че се случва и под сред бял ден.Както и да е добре,че бяхме в близост до друга детска градина,в която имаше повече хора и отидохме там,той ни видя и тръгна с колата си,но явно ни видя,че влизаме и се отказа и зави в друга посока.Та това ме наведе на мисълта,че може би няма да е зле да имам нещо за самозащита в мен.Та по същество:На някого налагало ли му се е да го ползва(лютив спрей или нещо подобно),зашеметил ли е нападателя и пр. (:
"Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
Е, почувства ли се вече истински човек?"
Дензъл Ребеловски
Страшно е.
А на една приятелка и опряха нож.![]()
Ще си бъда нараненото дете,
чиито думи никой не разбира,
ще изчакам да поспре да ме боде
и в прегръдката на нежността ще се завия.
Не съм ползвал, но почти винаги нося нещо подобно в мен.А ако ще ходя из по-диви места, дори понякога нося пищова![]()
Като цяло това е най-добрата идея-вземи си един "пепър" спрей, помага срещу кучета, дори срещу пияни, а обикновените спрейове не помагат срещу употребили алкохол.
Пишете грамотно, на кирилица!
Пийте си млякото редовно!
Слушайте мама и тате!
Или спрей или от тея ножовете дето се..."отварят" не знам как им беше точното наименование...![]()
Да, с нож да го наръга. Тексаско клане ще стане. Тя вади ножа и го наръгва, приятелката и вади нейния и почва да го кълца на парчета. Идват още хора и те се колят.![]()
Пръскали са ме със спрей в лицето и е доста неприятно, така че си заслужава колкото за 10-20 сек. Ама имай предвид, че ако си навън и духа, най-вероятно нищо няма да стане.
Предполагам трябва бързо да го напръскаш, ако е момък да го изриташ между краката и да бягаш...?!Първоначално написано от machoka
Ако духа вятър и към теб може да пръснеш...
ами с тая твоя похотливост, кво нямаПървоначално написано от machoka
![]()
Точно така, трябва да го напръскаш от няколко сантиметра в лицето, риташ и бягаш.Първоначално написано от Snickers
А ония двамата свалячи ко се хилят тука, в днешно време е трудно да си намериш гаЖе![]()
Мачок, и ти ли..?![]()
Иначе по 1 време и аз щях да си вземам такъв спрей, по-точно щяха да ми вземат, понеже ми се случи нещо неприятно, но нещата отминаха, а аз още си чакам спрея.Аз по нощите не ходя, главно ми трябва, като ходя сутрин към училище или се връщам.