.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Видео картата ми..

Здравейте,моля ви за помощ,защото сама не мога да се справя.Нямам диск за драйверите на виодеокаратата ми ;( И не мога да ги изтегля..не ставеа не знам защо.. някой може ли да ми каже откъде мога да ги изтегля? Видео картата ми е Sapphire Radeon x550...

Мерси предварително!

Голям фен Аватара на CucAgMuH
    Град
    Архангелск, Русия
    http://support.amd.com/us/gpudownloa...0&lang=English

Официалната страница на ATI, откъдето могат да бъдат изтеглени драйверите за Radeon X550
    Отдавна ви чета и все повече се гордея с нашата страна: ето вече и в психиатриите интернет е достъпен.

My evul side ish powered by nostalgia... hush!

Не става пробвала съм... ;(

Голям фен Аватара на CucAgMuH
    Град
    Архангелск, Русия
    Цитирай Първоначално написано от Bambinaaa
    Не става пробвала съм... ;(
    В какъв смисъл не става(какво изписва)? Пробва ли с ънпак на самите драйвери и указване да се използват специфични(ако има нужда мога да опиша как се прави, но поне кажи каква операционна система ползваш)?
    Отдавна ви чета и все повече се гордея с нашата страна: ето вече и в психиатриите интернет е достъпен.

My evul side ish powered by nostalgia... hush!

Град
    Таити
    наистина дай малко повече инфо за самата ти машина и за това какво ти изписва като тръгнеш да инсталираш драйвера
    There is no right or wrong, only fun or boring

Еми икато тругна да го инсталирам стига до някъде и после ми иска ключ...При едни даже не може да ги изтегли .. :S

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си