- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- за женската еякулация...
Здравейте, поразрових се във форума относно темата за женската еякулация, но никъде не открих това, което търся, затова си позволих да създам още веднъж такава тема с идеята някой или по-точно някоя да може да ми отговори.
Не ми е ясно следното:
на 2 пъти се случи докато правиме секс с приятелката ми от нея да излиза някаква течност, която остави огромни петна на чаршафите, не беше урина, нито на цвят, нито на мирис.
Според мен би следвало да е еякулация, но тук идва проблема тя каза, че в тези моменти не е изпитала оргазъм....а това при нея се случва често и е направо разтърсващ...
Това не мога да си обясня, може ли да еякулира без да изпитва оргазъм?
Айде светнете ме
Smile
Пиши описателни заглавия!
Punisherrr
Мисля че може![]()
мерсиПървоначално написано от totik
от опит ли го знаеш?
Честно казано не ми се е случвало и затова ти казах мисля,а не сигурен съм![]()
много сте сдухани в тоя форум!
71 са видели това дето съм написал и само 1 отговори, иначе капацитети големи...
Що се палиш? Ако толкова те интересуваше отговора щеше да потърсиш специализиран сайт или литература, а не да пишеш в тийн форум. Тук много още дори не са правили секс, а ти ги разпитваш за нещо, което е по-скоро частен случай.Първоначално написано от vesi1985
Дам
Чела съм, че е напълно нормално, но е по-рядко срещано..
Не се тревожи! Успехчета!![]()
пич, вярвай ми изчел съм доста по темата, изгледал съм и доста материали по въпроса за техниката на постигането на еякулацията, щото ме кефи и възбужда...Първоначално написано от dimitar_ak
сегашната ми приятелка е единственото момиче, с което съм успял да постигна нещо по този въпрос, но то не е точно това, което съм очаквал, та затова се обърнах към форумците![]()
Има обсъждане по тази тема в поредицата 21th century sex. Има го в торентите, но е на аглийски език.
Ето ти и един клип http://www.metacafe.com/watch/202687...ale_ejaculate/
никой друг ли няма нищо за споделяне?![]()
Нищо ненормално няма в това.
И аз мисля ,че е еякулация..Казвам `мисля` ,защото не съм сигурна..
![]()
Когато завали дъжд от обиди, използвай усмивката си за чадър!
благодаря тиПървоначално написано от anyfany2
и на теб
да де, но ме озадачава това, че не се държи така както когато получава оргазъм....а според това, което съм чел и гледал еякулацията се съпътства с оргазмаПървоначално написано от mOBSCENE
Има ли значение?Само това не разбирам ;д
Когато завали дъжд от обиди, използвай усмивката си за чадър!
ами какво да ти кажа, май имаПървоначално написано от mOBSCENE
![]()
смисъл мен супер яко ме възбуждат филмите, които са от типа squirt, станало ми е като фетиш, искам да видя приятелката ми по този начин, та затова...
ами какво да ти кажа, май имаПървоначално написано от mOBSCENE
![]()
смисъл мен супер яко ме възбуждат филмите, които са от типа squirt, станало ми е като фетиш, искам да видя приятелката ми по този начин, та затова...
Да ако squirt-не значи е било взривяващо за нея, трудно се постига, но доколкото знам винаги се застъпва с оргазма, така че бая ме озадачи![]()
за това говориме....хем течността я има, хем оргазъм няма....Първоначално написано от IRule
това не е еакулация а нещо като бяло течение и на мин ми се е случвало ако те разбирам правилно де![]()
ОБИЧАМ ТЕ
явно не си ме разбрала правилноПървоначално написано от pe4enkata
)), съвсем не е бяло течене...
много е яко, но ми се иска да стане заедно...Първоначално написано от NoobasaurusRex
![]()
не е от оргазъм тая течност, просто се е подмокрила
дам..Първоначално написано от Ufff
PEOPLE ALWAYS LEAVE...
БОТЕВ 1912!!
стига бре, не е подмокряне това, изобщо не е хлъзгав секрета, на пипане е по скоро като водичка а на леглото остана петно с диаметър 30-40см...кво е това подмокряне?Първоначално написано от monincetyyy
^^^ ами да, напълно нормално е