- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- кола маска
здравейтее искам да попитам какво представлява кола-маската как се използва и има ли ефект от нея .ии горе доло колко струва![]()
кола маската представлява, поливаш си крака с кока кола, чакаш 3 минути и го миеш с вода, отличен ефект има.
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
ха хаПървоначално написано от tuzaro
момичето пита сериозно
ем зависи в домашни условия или на козметик -
аз лично ходя при козметик . Боли но пък се обезкосмяваш за по - дълго а иначе в домашни условия взимаш една опаковка VEET слагаш , търкаш ( докато загрее в упътването е описано ) ии дърпашши хоп вече нямаш косми
тва е
Think of Me like the Barbiє™ you will Never play with ; ))
надута кифла vs. мазна баница xD (h)
lazzza забрави да уточни,че това "" означава,че след като "хоп дръпнеш" ще заприличаш на това
LastFM
Progressive House by Serge Devant,Nadia Ali and Hadley!
няма ли няква друга марка освен виит щот знам че не били добри..а тва за кока колата е гениално само някой 'зряло мислещ'би го измислил![]()
еми сигурно има но за мен VEET е най- добрата . аз лично съм ползвала преди 2 години някъде и останах доволна незнам на теб кой ти го е казал . най - добре - козметик
значи едната марка си е Кока Кола класика, а има и няква Кола на дерби ама не ти я препоръчвамПървоначално написано от portokal4eto
![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
мноого е гадна![]()
![]()
и каква е цената на вийт... tuzaro мисля да изполавам лайт ако не стане ти ша си виновен :Д
коолко си отроуменПървоначално написано от tuzaro
![]()
"Стилът никога не излиза от мода !!!"
Нали сега рекламират някаква Личия,гледам я в Пикадили за 8 лв,20 ленти за тяло
LastFM
Progressive House by Serge Devant,Nadia Ali and Hadley!
Taky също са добри
"Не поглеждай назад към миналото и не съжалявай, че си е отишло. И не се тревожи за бъдещето, което ще дойде. Живей в настоящето и го направи толкова хубаво, че да си струва разбитото сърце."
Айда Скот Тейлър
ще пробвам вийт за сега не разбрах колко струват но са над 10 лв сиг а ако не ми харесат ще пробвам и от някой от посочените от вас благодаря ви за разбирането![]()
общо взето са еднакви... ходи на козметик, поне отначало, не е толкова скъпо