.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

кола маска

здравейтее искам да попитам какво представлява кола-маската как се използва и има ли ефект от нея .ии горе доло колко струва

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    кола маската представлява, поливаш си крака с кока кола, чакаш 3 минути и го миеш с вода, отличен ефект има.
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Цитирай Първоначално написано от tuzaro
    кола маската представлява, поливаш си крака с кока кола, чакаш 3 минути и го миеш с вода, отличен ефект има.
    ха ха момичето пита сериозно
    ем зависи в домашни условия или на козметик -
    аз лично ходя при козметик . Боли но пък се обезкосмяваш за по - дълго а иначе в домашни условия взимаш една опаковка VEET слагаш , търкаш ( докато загрее в упътването е описано ) ии дърпашш и хоп вече нямаш косми тва е
    Think of Me like the Barbiє™ you will Never play with ; ))
    надута кифла vs. мазна баница xD (h)

lazzza забрави да уточни,че това " " означава,че след като "хоп дръпнеш" ще заприличаш на това
    LastFM
    Progressive House by Serge Devant,Nadia Ali and Hadley!

Супер фен Аватара на brokeninside13
    Цитирай Първоначално написано от MrUndaztood
    lazzza забрави да уточни,че това " " означава,че след като "хоп дръпнеш" ще заприличаш на това
    yeee

няма ли няква друга марка освен виит щот знам че не били добри..а тва за кока колата е гениално само някой 'зряло мислещ'би го измислил

еми сигурно има но за мен VEET е най- добрата . аз лично съм ползвала преди 2 години някъде и останах доволна незнам на теб кой ти го е казал . най - добре - козметик

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    Цитирай Първоначално написано от portokal4eto
    няма ли няква друга марка освен виит щот знам че не били добри..а тва за кока колата е гениално само някой 'зряло мислещ'би го измислил
    значи едната марка си е Кока Кола класика, а има и няква Кола на дерби ама не ти я препоръчвам
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

мноого е гадна

и каква е цената на вийт ... tuzaro мисля да изполавам лайт ако не стане ти ша си виновен :Д

Град
    blg
    Цитирай Първоначално написано от tuzaro
    Цитирай Първоначално написано от portokal4eto
    значи едната марка си е Кока Кола класика, а има и няква Кола на дерби ама не ти я препоръчвам
    коолко си отроумен
    "Стилът никога не излиза от мода !!!"

Нали сега рекламират някаква Личия,гледам я в Пикадили за 8 лв,20 ленти за тяло
    LastFM
    Progressive House by Serge Devant,Nadia Ali and Hadley!

Повече от фен Аватара на anSsito
    Град
    Русе
    Taky също са добри
    "Не поглеждай назад към миналото и не съжалявай, че си е отишло. И не се тревожи за бъдещето, което ще дойде. Живей в настоящето и го направи толкова хубаво, че да си струва разбитото сърце."

Айда Скот Тейлър

ще пробвам вийт за сега не разбрах колко струват но са над 10 лв сиг а ако не ми харесат ще пробвам и от някой от посочените от вас благодаря ви за разбирането

Град
    София
    общо взето са еднакви... ходи на козметик, поне отначало, не е толкова скъпо

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си