- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Детронирайте machoka от властта! Само тук, само сега!
Мачо, да знаеш че глобал е идиот.
Губиш си времето с него![]()
Просто го изтрий и толкова.
Нека си показва глупостите в други форуми, ти си печен админ ПЪК ПЪК!![]()
Айде сега всички скочете, понеже му се мазня..
Ама разбира се,че се мазня как иначе та живота ми зависи от него![]()
п.п. Базикам се, стига сте го нападали..
А за кофаджиите - с право ни 'третира' по-различно.Все пак в кофата е сган от нагли спамъри, едва 30-35 процента от тях имат някакво по-високо интелектуално ниво.Извинете ме събратя клошари, но е истина.
Kaname senpai <3
Kpop & Kdrama![Jrock,J-pop,Cpop,Mandopop,Cantopop] <3
Първоначално написано от FapFapINC
п.п.2 Ако мачо не беше админ, тоя форум щеше да се срине и вие го знаете. (:
Kaname senpai <3
Kpop & Kdrama![Jrock,J-pop,Cpop,Mandopop,Cantopop] <3
Първоначално написано от FapFapINC
Само аз ли не знам кой е новия форум на глобала ?![]()
Ми цъкате му на Глобал на подписа за да влезете в петицията. Отдолу на текста са изброени форумите. Най-горния е неговия - тийн.едно.инфо Още не мога да давам линкове.
Много на сериозно взимате форумите все едно живеете в тях. Не че и аз не съм така, но изчезвам за известно време. Хващам гората. Действа много добре на психиката![]()
Как пък го реши, защо? Форумът си съществува и преди него.Първоначално написано от ElinoOor
Според теб този форум от колко регистрирани е започнал?Първоначално написано от Raybeez
А форумът е за тийнове, а не пенсионери като теб, обаче мен не можеш да ме уплашиш с идеите си, болен пенсионер.
Цъкаш на профила ми или през подписката, както казаха, и гледаш.Първоначално написано от ZipFail
Има смисъл, как да няма.Първоначално написано от Battlescarred
глобалче на колко си бе пиле шарено ?
Чак разделите и описанията към тях си 'взаимствал'![]()
Абе пич прегледа ли ми поста на 17та страница ?Първоначално написано от global
И между другото - "Зависи от вас да се напълни" да го кажеш на потребител, който искаш да ползва твоите услуги е възможно най-голямата грешка. Трябва да го предразположиш, а не да очакваш той сам да пише...
Странно как някой се впряга толкова, че да се притеснява, че в еди-кой-си форум получил бан.Света, предполага се, не е свършил.
Като цяло, спора си е безсмислен, но нищо-това си е тема-сеир, където можем да се чудим на акъла на хората, и как се депресират от едно банване.
Другото, което ме учуди е, че тука имало чааак набор 82?Дееъъм... отново се чувствам млад!![]()
Пишете грамотно, на кирилица!
Пийте си млякото редовно!
Слушайте мама и тате!
Пиле шарено, на колкото дадеш.Първоначално написано от Joc
Прегледах ти поста и ще ти отговоря, ама трябваше и да ям.Първоначално написано от AceXe
А той, човека си пише, аз имах предвид другите, а колкото до предразполагането, форумът си предлага нужните неща и е по-добър от този, защото този не поискаха да го сменят с друг софтуер.
Че то и с подписката и писмото не е свършил.Първоначално написано от mitternacht
Моля?! Ти какво разбираш от софтуер? Ти изобщо от форуми какво разбираш? Седнал ли си малко да прочетеш в нета как стоят нещата? Какъв му е проблема на този форум?! Да може да е phpBB, но си предлага достатъчно екстри. Не е въпроса да е отрупан с какво ли не. Работи бързо, не крашва. Да, IPB определено е по-добър избор, но 3 милиона мнения технически не е възможно да бъдат прехвърлени. Data.BG направиха тази грешка и сега си берат плодовете. Твоята система с какво е толкова по-добра, че този да е толкова неудобен пред твоя за употреба? Всъщност дори се съмнявам, че си чувал за "usability test"...
Има и по-дърти от мене, ама повечето не са регнати и само четат и се забавляват с епичните теми и свежи простотии. Никой не иска да остарее. И си е друго да пускаш и по-нови лафове, не само тия дето си ги знаеш от 20 години.Първоначално написано от mitternacht
Хора, темата верно стана сеир. От тука присъстващите май само Глобал остана да се доизяснява с Мачока. Да ама Мачока го няма от 2 дена и само се чешете помежду си. Поне го изчакайте да дойде на линия.
Абе глобала е направил баси мизерното форумче. Едно към едно разделите, само с тая разлика, че за два дни има цели 6 регистрирани потребители. Двама от които са глобала.
Тва глобала не е човек-това е институция.Прави форуми така,както баба му е построила на бригади цели градове.Първоначално написано от plmn
А аз си мислех,че Канис е хейтър,защото не обича Коледа.![]()
Първо, добре е, че започнахме дискусията в другия форум и можем да я продължим там, а тук ще ти отговоря на това, което вече си питал.
1., 2. и 3. От тези 100 000 души доста малък процент са активни потребители, другите са просто регистрации. Защо се опитваш да ме откажеш, все едно да кажеш, че е безсмислено да се опитваш да свалиш от власт БКП и Ахмед Доган понеже са твърде силни. А всъщност точно това мислене ги държи на власт. Впрочем знаеш ли google как са почнали от нулата?
4. Защо "съветник" е в кавички?
5. Това, което правя в момента, не ми е някаква основна цел, правя го, защото така се развиха нещата, без предварителен план. Което не значи, че не може да успее.
6. Да, но тук, както е казано в подписката и писмото, правилата не се зачитат. Нееднократно ме предупреждаваха модератори и админ да съм спрял с рекламата на форума си. Не знам дали си наясно, но тук има едно правило, което не е писано, и то е, че ако админа не спази собствените си правила, следва да се отнесеш към арменския поп. Форумът, на същия адрес, но стария, стоеше дълго време в подписа ми, след което ме накараха да го махна. Нормално в такива случаи стават войни, но аз такива вече съм започнал и водил в други форуми и тук не съм искал да стават такива неща, нито да дразня, нито пък съм имал за цел да се прехвърлят много потребители при мен, защото този спам в стария ми форум щеше да бъде проблем.
7. Дълго време съм действал по другия начин, но демокрацията счита, че количеството е важно, а не качеството и не вярва, че един може да е повече от милиони.
8. Да бе, точен е, ама не към някои потребители, а към този, от когото зависи.
9. Ако всички правеха това, БКП никога нямаше да бъде свалена от власт. Трябват и хора с противоположно мислене, а не винаги да вървят по течението и накъдето духа вятъра. Сега, разбира се, това не е маркетингово поведение, но е политическо и принципно поведение и ако знаеш как да го използваш и успееш, в дългосрочен план ти носи повече от желаните резултати.
10. Да, знам го това, аз мисля в бъдеще и други да се занимават с това - модератори, администратори. Нямам желание като мачока да вися по цял ден във форума.
11. Ти имаш ли някакви конкретни предложения или идеи в тази насока?
12. Ами къде забравяш въвеждащата реклама?
Предлагам да продължим в другия форум.
А този форум колко потребители е имал първия ден? Още не са минали и 24 часа от пускането му на моя.Първоначално написано от Loshotia
И ако форумът е едно към едно и е мизерен, следва, че и този тук също е мизерен.
Следя форумния софтуер от години. Навсякъде разбиращите твърдят, че IPB и VB са най-добрите форуми. Аз лично не харесвам IPB. Има и един друг добър, но не е така популярен. А phpBB е дърво. Няма дървовиден режим, а тъпия му създател не иска и не иска да го въведе дори в плоския, както е при мен. Изглежда ти даже не си и разбрал, че при мен не е IPB. По много неща моята система е по-добра, например има AJAX бързи отговори, емейл със съдържанието на личното съобщение, дървовиден режим в плоския (най-доброто за форуми) плюс хибриден такъв, можеш да си нареждаш подфоруми на подфорумите на главната страница, и доста други неща, за които в момента не се сещам. Виж му само админ панела в сравнение с този на другите форуми.Първоначално написано от AceXe
Аз не съм твърдял, че ползваш IPB. Твоето на ония Jele. Само ще ти кажа, че IPB по отношение на сигурност е ненадминат, както и бързите отговори... Да, не са Ajax, а Show/Hide Javascipt. Т.е. разликата от юзера не се усеща. Това за e-mail-a не е нищо кой знае какво. Има си модове за IPB за тая работа. Админ панела не е пишка, че по него да мерим форумните системи.Първоначално написано от global
![]()
Мм егати писаниятадори не ги изчетох всичките.. и мен мачока понякога ме дразни
определено админите и модераторите си имат любимци за които правилата не важат( макар че и аз в 2-3 теми съм се осирала
) дразнеше ме и също как бързо направиха раздел за майките в ТИЙН форум заради 2-3 човека, а е имало предложения за други раздели с повече желаещи и така и не станаха ( а гговоря в минало време щото нз дали още има такъв раздел за майките
не съм слизала до долу от доста време
) обаче мисля че и глобал малко се надценява
вярно че и тоя форум е почнал от нулата.. може би и твоя ще се разрасне, но няма с какво да ме привлече. Няма нищо оригинално, идентично.. и ти си прав че няма кой знай кви възможности за оригиналност , но при положение че са абсолютно еднакви.. а и тук ще получа бърз отговор.. докато в твоя форум след колко време?? 3-4 дена? няма с какво да ме привлече (поне засега) както казах (все се повтарям и потретвам.. лош навик
) но пък иначе браво че си гониш целите
![]()
Cruel Intentions
е първите 10 страници ги прочетохПървоначално написано от Battlescarred
после се заплеснах да разглеждам другия форум и вечерта мина
П.П абе колко малък трябва да е подписа че да го приемете.. аз ак ого смаля още ще трябва да го гледам с лупа![]()
Cruel Intentions
Глобале, повтарям ти като на олигофрен.... На колко години си ?
докажи, че не си олигофрен и не те притеснява възрастта ти и ми отговори
И на мен ми е любопитно. Аз не крия своята - 27г.Първоначално написано от Joc
Глобал отдавна е надраснал препоръчителната въздраст за форума..Първоначално написано от Joc
![]()