.
Затворена тема
Страница 10 от 13 ПървиПърви ... 678910111213 ПоследнаПърви
Резултати от 226 до 250 от общо 316
    Супер фен Аватара на ElinoOor
    Град
    Варна
    Мачо, да знаеш че глобал е идиот.
    Губиш си времето с него
    Просто го изтрий и толкова.
    Нека си показва глупостите в други форуми, ти си печен админ ПЪК ПЪК!
    Айде сега всички скочете, понеже му се мазня..
    Ама разбира се,че се мазня как иначе та живота ми зависи от него

п.п. Базикам се, стига сте го нападали..
    А за кофаджиите - с право ни 'третира' по-различно.Все пак в кофата е сган от нагли спамъри, едва 30-35 процента от тях имат някакво по-високо интелектуално ниво.Извинете ме събратя клошари, но е истина.
    Kaname senpai <3
    Kpop & Kdrama![Jrock,J-pop,Cpop,Mandopop,Cantopop] <3
    Цитирай Първоначално написано от FapFapINC
    Обичам Елинор :с

Супер фен Аватара на ElinoOor
    Град
    Варна
    п.п.2 Ако мачо не беше админ, тоя форум щеше да се срине и вие го знаете. (:
    Kaname senpai <3
    Kpop & Kdrama![Jrock,J-pop,Cpop,Mandopop,Cantopop] <3
    Цитирай Първоначално написано от FapFapINC
    Обичам Елинор :с

Мега фен Аватара на ZipFail
    Само аз ли не знам кой е новия форум на глобала ?

Мега фен Аватара на Joc
    Град
    на коня У краката
    аз пък искам да го видя

Ми цъкате му на Глобал на подписа за да влезете в петицията. Отдолу на текста са изброени форумите. Най-горния е неговия - тийн.едно.инфо Още не мога да давам линкове.

Много на сериозно взимате форумите все едно живеете в тях. Не че и аз не съм така, но изчезвам за известно време. Хващам гората. Действа много добре на психиката

Цитирай Първоначално написано от ElinoOor
    Как пък го реши, защо? Форумът си съществува и преди него.

Цитирай Първоначално написано от Raybeez
    Глоби е пуснал нов форум...

дословно копиран от тук, даже имената и описанията на разделите, но има само една тема и двама регнати поребители - globadmina и global...

Да си жалък придобива нови измерения...

Мислех да се регна и да го подлудя, за да видя дали наистина е против цензурата, но си дадох сметка, че болно момче като него ще отдаде регването ми като 52-ата спечелена душа... или третата...
    Според теб този форум от колко регистрирани е започнал?
    А форумът е за тийнове, а не пенсионери като теб, обаче мен не можеш да ме уплашиш с идеите си, болен пенсионер.

Цитирай Първоначално написано от ZipFail
    Цъкаш на профила ми или през подписката, както казаха, и гледаш.

Цитирай Първоначално написано от Battlescarred
    Няма смисъл даже и да се споменава
    Има смисъл, как да няма.

Мега фен Аватара на Joc
    Град
    на коня У краката
    глобалче на колко си бе пиле шарено ?

Чак разделите и описанията към тях си 'взаимствал'

Цитирай Първоначално написано от global
    Цитирай Първоначално написано от ElinoOor
    Как пък го реши, защо? Форумът си съществува и преди него.

Цитирай Първоначално написано от Raybeez
    Глоби е пуснал нов форум...

дословно копиран от тук, даже имената и описанията на разделите, но има само една тема и двама регнати поребители - globadmina и global...

Да си жалък придобива нови измерения...

Мислех да се регна и да го подлудя, за да видя дали наистина е против цензурата, но си дадох сметка, че болно момче като него ще отдаде регването ми като 52-ата спечелена душа... или третата...
    Според теб този форум от колко регистрирани е започнал?
    А форумът е за тийнове, а не пенсионери като теб, обаче мен не можеш да ме уплашиш с идеите си, болен пенсионер.

Цитирай Първоначално написано от ZipFail
    Цъкаш на профила ми или през подписката, както казаха, и гледаш.

Няма смисъл даже и да се споменава
    Има смисъл, как да няма.
    Абе пич прегледа ли ми поста на 17та страница ?

И между другото - "Зависи от вас да се напълни" да го кажеш на потребител, който искаш да ползва твоите услуги е възможно най-голямата грешка. Трябва да го предразположиш, а не да очакваш той сам да пише...

Странно как някой се впряга толкова, че да се притеснява, че в еди-кой-си форум получил бан.Света, предполага се, не е свършил.
    Като цяло, спора си е безсмислен, но нищо-това си е тема-сеир, където можем да се чудим на акъла на хората, и как се депресират от едно банване.

Другото, което ме учуди е, че тука имало чааак набор 82?Дееъъм... отново се чувствам млад!
    Пишете грамотно, на кирилица!
    Пийте си млякото редовно!
    Слушайте мама и тате!

Цитирай Първоначално написано от Joc
    глобалче на колко си бе пиле шарено ?
    Пиле шарено, на колкото дадеш.

Цитирай Първоначално написано от AceXe
    Абе пич прегледа ли ми поста на 17та страница ?

И между другото - "Зависи от вас да се напълни" да го кажеш на потребител, който искаш да ползва твоите услуги е възможно най-голямата грешка. Трябва да го предразположиш, а не да очакваш той сам да пише...
    Прегледах ти поста и ще ти отговоря, ама трябваше и да ям.
    А той, човека си пише, аз имах предвид другите, а колкото до предразполагането, форумът си предлага нужните неща и е по-добър от този, защото този не поискаха да го сменят с друг софтуер.

Цитирай Първоначално написано от mitternacht
    Странно как някой се впряга толкова, че да се притеснява, че в еди-кой-си форум получил бан.Света, предполага се, не е свършил.
    Като цяло, спора си е безсмислен, но нищо-това си е тема-сеир, където можем да се чудим на акъла на хората, и как се депресират от едно банване.

Другото, което ме учуди е, че тука имало чааак набор 82?Дееъъм... отново се чувствам млад!
    Че то и с подписката и писмото не е свършил.

Моля?! Ти какво разбираш от софтуер? Ти изобщо от форуми какво разбираш? Седнал ли си малко да прочетеш в нета как стоят нещата? Какъв му е проблема на този форум?! Да може да е phpBB, но си предлага достатъчно екстри. Не е въпроса да е отрупан с какво ли не. Работи бързо, не крашва. Да, IPB определено е по-добър избор, но 3 милиона мнения технически не е възможно да бъдат прехвърлени. Data.BG направиха тази грешка и сега си берат плодовете. Твоята система с какво е толкова по-добра, че този да е толкова неудобен пред твоя за употреба? Всъщност дори се съмнявам, че си чувал за "usability test"...

Цитирай Първоначално написано от mitternacht
    Има и по-дърти от мене, ама повечето не са регнати и само четат и се забавляват с епичните теми и свежи простотии. Никой не иска да остарее. И си е друго да пускаш и по-нови лафове, не само тия дето си ги знаеш от 20 години.

Хора, темата верно стана сеир. От тука присъстващите май само Глобал остана да се доизяснява с Мачока. Да ама Мачока го няма от 2 дена и само се чешете помежду си. Поне го изчакайте да дойде на линия.

Мега фен
    Град
    София
    Абе глобала е направил баси мизерното форумче. Едно към едно разделите, само с тая разлика, че за два дни има цели 6 регистрирани потребители. Двама от които са глобала.

Град
    somewhere over the rainbow
    Цитирай Първоначално написано от plmn
    Чак разделите и описанията към тях си 'взаимствал'
    Тва глобала не е човек-това е институция.Прави форуми така,както баба му е построила на бригади цели градове.
    А аз си мислех,че Канис е хейтър,защото не обича Коледа.

Първо, добре е, че започнахме дискусията в другия форум и можем да я продължим там, а тук ще ти отговоря на това, което вече си питал.

1., 2. и 3. От тези 100 000 души доста малък процент са активни потребители, другите са просто регистрации. Защо се опитваш да ме откажеш, все едно да кажеш, че е безсмислено да се опитваш да свалиш от власт БКП и Ахмед Доган понеже са твърде силни. А всъщност точно това мислене ги държи на власт. Впрочем знаеш ли google как са почнали от нулата?

4. Защо "съветник" е в кавички?

5. Това, което правя в момента, не ми е някаква основна цел, правя го, защото така се развиха нещата, без предварителен план. Което не значи, че не може да успее.

6. Да, но тук, както е казано в подписката и писмото, правилата не се зачитат. Нееднократно ме предупреждаваха модератори и админ да съм спрял с рекламата на форума си. Не знам дали си наясно, но тук има едно правило, което не е писано, и то е, че ако админа не спази собствените си правила, следва да се отнесеш към арменския поп. Форумът, на същия адрес, но стария, стоеше дълго време в подписа ми, след което ме накараха да го махна. Нормално в такива случаи стават войни, но аз такива вече съм започнал и водил в други форуми и тук не съм искал да стават такива неща, нито да дразня, нито пък съм имал за цел да се прехвърлят много потребители при мен, защото този спам в стария ми форум щеше да бъде проблем.

7. Дълго време съм действал по другия начин, но демокрацията счита, че количеството е важно, а не качеството и не вярва, че един може да е повече от милиони.

8. Да бе, точен е, ама не към някои потребители, а към този, от когото зависи.

9. Ако всички правеха това, БКП никога нямаше да бъде свалена от власт. Трябват и хора с противоположно мислене, а не винаги да вървят по течението и накъдето духа вятъра. Сега, разбира се, това не е маркетингово поведение, но е политическо и принципно поведение и ако знаеш как да го използваш и успееш, в дългосрочен план ти носи повече от желаните резултати.

10. Да, знам го това, аз мисля в бъдеще и други да се занимават с това - модератори, администратори. Нямам желание като мачока да вися по цял ден във форума.

11. Ти имаш ли някакви конкретни предложения или идеи в тази насока?

12. Ами къде забравяш въвеждащата реклама?

Предлагам да продължим в другия форум.

Кръстя се с пета

Цитирай Първоначално написано от Loshotia
    Абе глобала е направил баси мизерното форумче. Едно към едно разделите, само с тая разлика, че за два дни има цели 6 регистрирани потребители. Двама от които са глобала.
    А този форум колко потребители е имал първия ден? Още не са минали и 24 часа от пускането му на моя.
    И ако форумът е едно към едно и е мизерен, следва, че и този тук също е мизерен.

Моля?! Ти какво разбираш от софтуер? Ти изобщо от форуми какво разбираш? Седнал ли си малко да прочетеш в нета как стоят нещата? Какъв му е проблема на този форум?! Да може да е phpBB, но си предлага достатъчно екстри. Не е въпроса да е отрупан с какво ли не. Работи бързо, не крашва. Да, IPB определено е по-добър избор, но 3 милиона мнения технически не е възможно да бъдат прехвърлени. Data.BG направиха тази грешка и сега си берат плодовете. Твоята система с какво е толкова по-добра, че този да е толкова неудобен пред твоя за употреба? Всъщност дори се съмнявам, че си чувал за "usability test"...
    Следя форумния софтуер от години. Навсякъде разбиращите твърдят, че IPB и VB са най-добрите форуми. Аз лично не харесвам IPB. Има и един друг добър, но не е така популярен. А phpBB е дърво. Няма дървовиден режим, а тъпия му създател не иска и не иска да го въведе дори в плоския, както е при мен. Изглежда ти даже не си и разбрал, че при мен не е IPB. По много неща моята система е по-добра, например има AJAX бързи отговори, емейл със съдържанието на личното съобщение, дървовиден режим в плоския (най-доброто за форуми) плюс хибриден такъв, можеш да си нареждаш подфоруми на подфорумите на главната страница, и доста други неща, за които в момента не се сещам. Виж му само админ панела в сравнение с този на другите форуми.

Цитирай Първоначално написано от global
    Цитирай Първоначално написано от Loshotia
    А този форум колко потребители е имал първия ден? Още не са минали и 24 часа от пускането му на моя.
    И ако форумът е едно към едно и е мизерен, следва, че и този тук също е мизерен.

Следя форумния софтуер от години. Навсякъде разбиращите твърдят, че IPB и VB са най-добрите форуми. Аз лично не харесвам IPB. Има и един друг добър, но не е така популярен. А phpBB е дърво. Няма дървовиден режим, а тъпия му създател не иска и не иска да го въведе дори в плоския, както е при мен. Изглежда ти даже не си и разбрал, че при мен не е IPB. По много неща моята система е по-добра, например има AJAX бързи отговори, емейл със съдържанието на личното съобщение, дървовиден режим в плоския (най-доброто за форуми) плюс хибриден такъв, можеш да си нареждаш подфоруми на подфорумите на главната страница, и доста други неща, за които в момента не се сещам. Виж му само админ панела в сравнение с този на другите форуми.
    Аз не съм твърдял, че ползваш IPB. Твоето на ония Jele. Само ще ти кажа, че IPB по отношение на сигурност е ненадминат, както и бързите отговори... Да, не са Ajax, а Show/Hide Javascipt. Т.е. разликата от юзера не се усеща. Това за e-mail-a не е нищо кой знае какво. Има си модове за IPB за тая работа. Админ панела не е пишка, че по него да мерим форумните системи.

Супер фен Аватара на mysterious93
    Град
    Bucharest, Romania
    Мм егати писанията дори не ги изчетох всичките.. и мен мачока понякога ме дразни определено админите и модераторите си имат любимци за които правилата не важат( макар че и аз в 2-3 теми съм се осирала ) дразнеше ме и също как бързо направиха раздел за майките в ТИЙН форум заради 2-3 човека, а е имало предложения за други раздели с повече желаещи и така и не станаха ( а гговоря в минало време щото нз дали още има такъв раздел за майките не съм слизала до долу от доста време ) обаче мисля че и глобал малко се надценява вярно че и тоя форум е почнал от нулата.. може би и твоя ще се разрасне, но няма с какво да ме привлече. Няма нищо оригинално, идентично.. и ти си прав че няма кой знай кви възможности за оригиналност , но при положение че са абсолютно еднакви.. а и тук ще получа бърз отговор.. докато в твоя форум след колко време?? 3-4 дена? няма с какво да ме привлече (поне засега) както казах (все се повтарям и потретвам.. лош навик ) но пък иначе браво че си гониш целите

Cruel Intentions

Супер фен Аватара на mysterious93
    Град
    Bucharest, Romania
    ^ а ако беше прочела темата ехххх...

Нищо де, подобни изцепки са извинени взимайки предвид някои фактори.. важното е да си дадеш мнението, разбира се...
    е първите 10 страници ги прочетох после се заплеснах да разглеждам другия форум и вечерта мина

П.П абе колко малък трябва да е подписа че да го приемете.. аз ак ого смаля още ще трябва да го гледам с лупа

Cruel Intentions

Мега фен Аватара на Joc
    Град
    на коня У краката
    Глобале, повтарям ти като на олигофрен.... На колко години си ?
    докажи, че не си олигофрен и не те притеснява възрастта ти и ми отговори

И на мен ми е любопитно. Аз не крия своята - 27г.

Мега фен Аватара на ZipFail
    Глобал отдавна е надраснал препоръчителната въздраст за форума..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си