- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Детронирайте machoka от властта! Само тук, само сега!
Вие чакате внуците ви ли да почнат да влизат във форума за да спрете да се бутате и да си "търсите правата" ли?
If for honesty you want apologies
-I dont sympathize
If for kindness you substitute blindness...
Please open your eyes!
Аз съм на колкото дадеш.Първоначално написано от JackASS82
Ти си преминал далеч границата на мисленето на тийн - в нашият форум пише, че си с психоотклонения поради това, че си пуснал линкове на снимки с жестокости и насилие.Първоначално написано от ZipFail
Би било добре за форума ако всички над 19 г. престанат да идват. А те даже цял раздел си направиха.Първоначално написано от hardball
бацеПървоначално написано от global
земи си набии 2 шамара
и се успокой
Понеже той не отговори => около 27Първоначално написано от Joc
![]()
Ама разбира се. Всъщност си мечтая да видя първата регистрация на правнука ми. Да полеем с бира първия му БАН (загуба на форумната му девственост) и да се регнем пак и двамата. Ше му ударя едно спамерско рамо ако трябваПървоначално написано от hardball
(ако паркинсона не забавя твърде много форумните ми реакции)
На Глобал му давам 30-35години. Ерген. Уцелих ли?
А аз ти давам 60. Уцелих ли?
за пореден път ти казвамПървоначално написано от global
отиди и си удари 2 шамара
се почувстваш по добре
Тц! На 27 съм без ебавка. Ако на 60 изглеждам така ше те черпа един ТИР с бира! Тоя с каската на аватара ми съм аз. Истинска снимка ми е това. И тебе съм те мяркал на някаква замацана снимка от GSM. Горе долу моя възраст си. И имаш твърде прогресивни идеи за 15 годишен. Като се замисля ДOИП ще реши проблема с купените гласове из основи. По тази причина никога няма да го приемат доброволно.Първоначално написано от global
А, с GSM не съм се снимал, кой знае какво си видял.
Кажи сега нещо по темата - добре ли е новия форум?
сега искам пък снимка на глобала! да го видя какво представлява ДОИП-мена
ИМА ЛИ КУЧКИИИИИИИИИИ, КУЧКИ ?!
БЛСФДГОДФГФДГФДГФДГФДГДФ
А предпочиташ да наливаш вода в мелницата на мачока и да му пишеш глупости на него и да задълбочаваш неговите психични проблеми ли?Първоначално написано от Battlescarred
Тук е мястото да кажа, че тези писма не са писани за тийн аудитория, а до мениджмънта на сайта и това, че ги е пляснал тук, не означава, че са от нивото да бъдат коментирани от тийнове, които да правят подобни коментари, които са обидни и клеветнически, защото не отговарят на истината, а аз да съм принуден да им отговарям, за да не съм само аз потърпевшия.
Чудя се дали ако си извадя документ, че нямам психични проблеми, клеветниците ще бъдат баннати или те могат да бъдат баннати само въз основа на правилата.
Иначе във форума може да се пише и без регистрация, но е добре да си запазите името преди някой да ви го регистрира.
Абе Мачке, (не е обида,просто ми е по-радващо) ти сам си си виновен за олигофренщината,която излива Глобъл по твой адрес.Още в началото,когато той започна да излива ``компетентните`` си мнения във форума,срещу него се вдигна една маса от потребители,които се почувстваха да някаква степен обидени от същите мнения...И когато тия хора настояваха за БАН, нямаше последствия.През това време нашия човек продължаваше да хули всичко,което му изнася,като дори голяма част от мненията му бяха анти-национални,с което той продължаваше да ни обижда, и веднага давам конкретен пример - темата за народната музика, като от твоя страна отново нямаше адекватно противодействие.
В крайна сметка е нормално човек,който до един момент си е правил каквото иска, да вдигне такъв шум,когато правата му бъдат отнети.Не искам да излезе,че го защитавам,за мен той е идиот във всяко отношение,но все пак съзирам доза истина в това,което е написал.
Не е важно кой съм и от къде идвам,важно е какъв съм и на къде отивам...
I believe the only thing we have to fear is the Fear itself...
Мъж съм бе...тъп народТова,че ника ми завършва на `а` нищо не значи...
И на какво основание мнението ми за народната музика трябва да бъде цензурирано според теб?
леелее, до 11 страница стигнах, повече бисери на глобала НЕ мога да прочета .. целияя свят е срещу него, само той разбира нещата тц тц .. ;х баннали го, голяяяяяяяяяма работа, я се осъзнай малко, живота ти само в форуми и нереални мечти минава, осъзнай се и си наваксай! верно, мачока си се държи по негов си начин, ама иначе няма да е мачока, кфо като заключва теми и не дава обяснения (да, случвало ми се е) я се осъзнайте, кфото може прави и той за форума, я се поставете на негово място поне за малко! аз не виждам какво все още се занимаваш с глобала, вече 20 страници нищо конкретно не те пита, само едни и същи глупости говори пак и пак, я направо го банни пак и готово! тцтцтц направо се ядосвам .. после другите му били виновни .. ;х
s3xy, какво ще кажеш за новия форум?
ще кажа, че няма никой освен ЗипФейл регистриран ..Първоначално написано от global
А, повече са, а и е пуснат още от преди ден. Ти няма ли да се регистрираш?
не се обиждай, но не .. и без това не ми остава време през годината за форуми, тоя си го обичам .. пък и влизам тук основно заради хората ..Първоначално написано от global
Защо ме обвиняваш мен - мен ако питаш, на тази тема мястото и изобщо не е тук и бих я изтрил цялата. Не съм я пуснал аз.Първоначално написано от KiSsMyAsS
Да де, ама кофти админ. Може пък да заобичаш и другия. Да ти кажа, може да се пише и без регистрация, така че няма да ти се разсърдим ако пишеш.Първоначално написано от s3xy
^К'во са пра'иш на няк'ва ощипана мома? Бил невинен не знам си какво си... Мачока си "върза коня" по възможно най - хитрия начин и ти продължаваш да го духаш. С постването на тези писма той демонстрира доверие на потребителите си, както и прозрачност относно случващото се по вина на олигофрени като теб. Пардон, ти си единствен по рода си. Форума ти е няк'ва пародия просто. И не, защото е зле мястото, от което си го копирал, а защото изобщо си го копирал понеже си се усетил абсолютно неспособен да измислиш нещо, начин да си оформиш разделите така, че да привлечеш тукашните потребители? Давам ти въпрос над който да помислиш, защото жал ми става чак. За какъв чеп един потребител, който вече си пише тук и няма проблеми с началството или потребителите ще реши да се изнесе оттук. Просто без да има причина усилието е излишно. Ти не предлагаш нищо по - ново или по - интересно, а средностатистическия потребител не страда много от "тиранията на Мачока". Ако осмисляше идеите си преди да се пънеш да ги правиш реалност щеше да си наясно, че са неизпълними в този им вид и нямаше да се излагаш толкова.
п.п. Недей ни разправяй за "ако си си бил извадил свидетелство, че си редовен"! Всички знаем, че няма лекар с всичкия си, който да ти го издаде!![]()
Не си видял в кофата какви теми пускаДобре, че там олигофренията преобладава и само го хранят.
Ти си един злобен олигофрен, който в идеалния вариант трябва да е баннат от всички форуми. Какво си е вързал, не виждаш ли, че го няма от два дни - най-вероятно е уволнен вече или му е забранен достъпа. Ако е искал прозрачност, да я е предоставил преди моите писма, в съответния подфорум. Това в момента е слабост - за да се направи на много велик, е пуснал писмата и занимава потребители, на които не им е работа да решават тези въпроси.
Относно форума - ако пък бях измислил нови текстове, щеше да кажеш, че са тъпи, ясно е, че каквото и да направя, ще кажеш, че е мноо зле. Аз писах вече в другия раздел защо форумът е същия:
1. Защото нямаше време
2. Защото така някои ще се издразнят
3. Защото ме мързеше
4. Защото вероятно еволюцията неслучайно е създала точно такива раздели и едва ли можем да преоткрием топлата вода, само, за да е нещо различно
5. Защото участниците са свикнали с тези раздели и ще им е по-лесно да се ориентират и ще знаят кое какво е, а не да се чудят
6. За да не може никой да каже, че форумът е тъп, защото, след като е същия като този, ще следва, че и този е тъп.
След като всички правят коли с по 4 колела, защо аз трябва да се опитвам да направя кола с 3 или 5, за да съм оригинален?
Да, може да се променят разделите и описанието към тях. Като имам време може и до там да стигна. Вие си дайте предложенията междувременно. Но важното е, че форумът е пуснат и не е лош.
Така, както в магазина има разнообразие и всеки път си взимаш различни неща, така е и с форумите. За какво усилие става дума - просто влизаш и пишеш (е, точно ти дали ще пишеш, ми е все едно).
Разбира се, че това за "свидетелството" са пълни клевети. Айде ходи да чистиш ла*ната на грозното си куче (викам и аз да ти отговоря в твоя стил).
Виждаш ли, не ме разбра дори какво ти казваш. Самия казваш, че всеки форум трябва да е различен, независимо от насочеността или възраст/пол на потребителите, обаче си правиш копи/пейст на нашия форум и се мислиш за велик. Това, че уж те мързи няма да скрие непродуктивността ти. От месеци си злобееш зад мониторчето ако имаше действителен шанс сега нямаше да знаеш що е мързел. Никой не те кара да откриваш топлата вода. Можеш да си наименуваш разделите по - различно с няк'ви по - забавни имена, примерно... Що се отнася до мачока не бързай да ликуваш! Някои хора, за разлика от теб, имат социален живот, а освен него и ангажименти към себе си и останалите. Не вярвам да са му взети права или да се крие с подвита опашка. Ако наистина на ръководството не му беше през трибуквието за твоите жалби досега щяха да са го накарали да ти се извинява!