- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Детронирайте machoka от властта! Само тук, само сега!
Мачока просто го няма. Изобщо не е с преустановен достъп или уволнен, колкото и да бленуваш за това. Като един администратор на форум целящ да създаде общество, не можеш да наричаш никого "олигофрен". Факта, че го правиш говори за неопитност и неспособност да проявяваш малко дипломатичност. С нея се печели много, повярвай ми.Първоначално написано от global
Колкото до форума - не си прав. Точно различното привлича хората. Ако правиш копие на друг форум, предлагаш на пазара нещо, което вече е факт. А това е крайно неефективен метод за популяризация на един проект. По тази логика ще създам сайт като днес.бг, защото така хората ще са свикнали да боравят с него и ще го посещават само него, само че това не може да се случи.
Къде съм казал, че трябва да е различен форума? Казах, че ако си в магазин можеш да си взимаш една и съща стока от различни производители. И то не, защото е различна, а просто за разнообразие.
Не аз, а ти злобееш от месеци. Аз си имам и друга работа и не съм имал време да измислям нови имена на разделите. Отделих време за функционалността и дизайна и др. такива, настройки и т.н. В момента пускам и други форуми, този го пуснах между другото. И все пак е ясно, че каквото и да направя, няма да ти хареса, така че какво да си давам зор?
Пръв мачока цензурира домейна ми с думата ОЛИГОФРЕН. Той си позволява и други неща по адрес на потребителите. По-добре на него му дай този акъл. Тази първа ме нарече по този начин и аз много добре знам, че ако не я нарека олигофрен, ще изсипе още 10 пъти по толкова обиди и пак няма да дойде във форума. За теб "дипломатичност" означава може би да търпя обиди и да се унижавам. Тогава пък ще кажат, че съм ретард сигурно. За мен е печалба това да кажа истината и това, което мисля, а не да спечеля хора във форума си, за сметка на това да си мълча.Първоначално написано от AceXe
Като имам време ще сменя разделите и описанието, много ясно, не ми е в стила да копирам едно към едно, беше направено нарочно.
Глобале, мачока просто е по- ни кефи от тебе![]()
^Не съм само аз на това мнение и мисля, че сме повече, затова говоря в множествено число![]()
Ама какво правите двамата с Глобал в тоя тъп форум!?Яяяя бързо се спасявайте в СУПЕР–МЕГА–ГИГА ЯКИЯ форум на Глобал!
Не ми давай акъл какво да правя.Първоначално написано от InnchetO
Ейй верно ли бекой го е казал тва? велик ум е ейййй
![]()
![]()
![]()
спрях да чета по-дългите мнения след 15та страница![]()
Как не се сетих..![]()
*заклевам се мислех да напиша вместо "спрях да чета по-дългите мнения" - "спрях да чета мненията на глобал"![]()
Сам се издаваш, че ти пука от мнението на останалите. "Щели да те нарекат ретард...". Абе както искат да те наричат. Тебе грее ли те нещо? Мен защо не ме наричат ретард, въпреки че понякога се държа умишлено остро към някои, защото са не на място? Защото така си правя нещата и си меря всяка дума и знам ответната реакция предварително. Ти не го правиш. Каже ти някой, че си идиот и вече скачаш да псуваш. Това не значи дипломатичност. Не да се обясняваш като някоя драгалевска лелка, а с малко думи да казваш много неща. Най-интересното ми е защо не се съсредоточиш върху един форум и да го развиеш, а не да стартираш през ден форуми и накрая да се чудиш в кой да ходиш... Какъв смисъл намираш в това?
И между другото... Нещо спомена за дизайн на новия ти форум... Може ли да го видя?
caseoftheex, ако се опитваш да избиеш комплекса си за липса на внимание и търсене на сензацията в простотии, не е това начина.![]()
Момчета, твърде навътре приемате нещата ми се струва. Отпуснете се малко и се забавлявайте. Малко ли проблеми има в реалния свят та сте подхванали толкова сериозно виртуалните![]()
Екстремно тЪп!
Защото ти не си настроил целия форум срещу себе си с пускането на тема против чалгата и народната музика примерно или за смяна на знамето и името на страната. Ето, ти си ретард. Смотан ретард и селянин. Ще ти го повтарям във всеки пост щом не ти пука. Така добре ли е?Първоначално написано от AceXe
Аз имам форуми от години, но не виждам какво повече мога да направя за популяризирането им.
А новите, които пускам, са с друга тематика, всеки си е отделно.
Дизайна може да го видиш като влезеш във форума.
Наричай ме както искашПървоначално написано от global
Какво повече ли?! Точно затова не се правят сто форума. Няма значение, че са на различни тематики. Хващаш един форум и го развиваш до дупка. Има хиляди начини да го популяризираш, само че няма да откривам Америка за тебе. Седни малко, помисли и ще ти светне.
Хаха... Дали не съм се сетил да вляза да видя дизайна?! Но понеже видях само сини линии, които вадят очите. защото са много и тънки на бял фон и накрая червен Arial надпис писан на Paint и затова реших, че дизайна не е готов още. Прави разлика между семплост, стил и липса на дизайн. Твоя форум се причислява към третото.
Колкото до това дали го взимам присърце... Не. Влизам във форума като няма какво да правя и понякога предпочитам да пиша тук, пред Секс раздела.![]()
Говнарска работа... глобала е идиот, всички му се вързаха и всички станаха идиоти!
Ретард си. С какво този форум има по-добър дизайн? Иначе вярно е, че някое по-хубаво банерче няма да навреди, но изглежда аз нямам нужната програма или опит да правя добри банери. Но приемаме дарения под формата на банерчета, защото знам, че за някои е удоволствие да правят такива неща. Много по-смотан е твоя сайт. Някакво умряло зелено, недоорязан фавикон без прозрачен фон, скапано сиво и жълтокафяво, скучно и никого неинтересуващо съдържание, неясна тематика и цел на сайта, празен форум.
Има теми, които не могат да се съчетаят в един форум, а трябва да се пусне отделен форум по дадените теми. Аз имах тийн раздел в стария форум, но там има основно раздел за политика и някак си не върви двата да се съвместяват в един форум. Колкото до популяризирането, пробвал съм каквото мога, какво да направя като системата на google не оценява това, което трябва да оцени? Примерно беше линквана темата с филма за обама от замунда и над хиляда души отвориха въпросната тема и гледаха филма, но абсолютно никой не писа във форума. Явно хората нещо ги спира или просто са си малоумни. Тук аз се предавам. Виждам, че и ти не си успял в популяризирането на твоя сайт.
Тъп ретард!
EPIC FAILПървоначално написано от global
![]()
Господи хора намерете си работа ...
Първоначално написано от global
![]()
![]()
![]()
Умееш да ме развеселяваш... Скоро ще разбереш в каква грешка си относно популяризацията. До някоя друга седмица ще схванеш в каква заблуда си.
![]()
Не знам, мен глобала нещо ме кефи![]()
![]()
Може с това как винаги е в опозиция и как винаги се защитава
![]()
![]()
Друг е въпроса доколко са верни нещата, които говори, но тях няма да ги коментар. Бих казал Респект мен
![]()
![]()
![]()
А също така и що наистина не вземете да седнете на една маса с Мачока, на по бира и картофи или бира и цаца и да се разберете по мъжки
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген
Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!
^
него вече са го уволнили, защо ще сядам на една маса с него?
Човеко, аз вече години наред се мъча да схвана, а ти искаш за няколко седмици. Всъщност не, че не разбирам - просто си имам мнение, което трябва да кажа.Първоначално написано от AceXe
Откъде си толкова сигурен, че Мачока е уволнен, може ли да те попитам това???Първоначално написано от global
![]()
![]()
Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген
Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!
Първоначално написано от Йовков
![]()
Male
Не го знам тоя. Ти един клип не можа да намериш, който го изтриха, а си тръгнал акъл да даваш.Първоначално написано от tqnko
Добре, аз "не ставам". Но форума?
Аз казвам!Първоначално написано от Ilikeliljon
Аа.. не е вярно.Първоначално написано от tqnko
Пише:
"Вие сте изгонен от този форум!
Моля свържете се с администратор за повече информация!"
Абе, глобале, защо си си сменил линка?Или по точно си сложил да пише друго, а линка пак е към форума ти?
ХАхахАХхАхахАХАа искаш някой да се излъже да кликне и да кажеш "оООоо аз вече имам 5 посещенияяя яд ли ви еее"
![]()
^ Ами, защото давам скайп ваучер. Побързай да си го спечелиш.
http://iqtest.dk/Първоначално написано от tqnko
Аз тези съобщения, че съм баннат, ги получавам всеки ден - не казах ли, че няма форум, който да не ме е баннал освен моите собствени? Във форума на Атака трият наши регистрации всеки ден, това съобщение е нещо като "Здравей". То не ни притеснява, нормално си е.
Да не говорим, че част от прокситата, през които пиша тук, са баннати и постоянно ми излиза това съобщение, че съм изгонен от форума.
Ти от личен опит ли знаеш ?Първоначално написано от caseoftheex