.
Затворена тема
Страница 13 от 13 ПървиПърви ... 3910111213
Резултати от 301 до 316 от общо 316
    Цитирай Първоначално написано от AceXe
    Цитирай Първоначално написано от caseoftheex
    Цитирай Първоначално написано от tqnko
    Васко пак като му тегли ножа преди нова година глобала пак ще ревне.
    Искам да му видя лицето като му изпише това "вашият достъп до форума е забранен"
    Аа.. не е вярно.

Пише:
    "Вие сте изгонен от този форум!
    Моля свържете се с администратор за повече информация!"
    Ти от личен опит ли знаеш ?
    мхм
    доста пъти съм го гледала тоя надпис

Голям фен Аватара на InloveAgain
    Град
    in Wonderland .. (:
    и преди да се регна бая съм го зяпала този форум ..
    и искам да кажа ,че каквото и да е направил мачока ,то е било за доброто на всички, и напълно заслужено за някои хора!!!!

глобале, не ти ли писна да мрънкаш..?
    "И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."

Голям фен Аватара на skuck
    абе хора... тва е само форум...
    Хаквам PlayStation 2 и 3 - Soft Mod - PS2 - 10 лв. ; PS3 - 30 лв!!!
    Хаквам/Ънбриквам PSP 1000/2000 (старо дъно) - 10лв!!!
    Хаквам PSP 2000/3000/GO (ново дъно) - 10 лв!!!

Пловдив/Добрич
    Скайп - zeamgo
    GSM: 0883471335; 0896842527

Цитирай Първоначално написано от skuck
    точно ... прекалено се вживявате

global жалък си е бате много жалък

www.dragon.bg - елате цъкайте..

Цитирай Първоначално написано от global

Цитирай Първоначално написано от Ilikeliljon
    ^
    него вече са го уволнили, защо ще сядам на една маса с него?
    Откъде си толкова сигурен, че Мачока е уволнен, може ли да те попитам това???
    Аз казвам!
    да ти си все виждащ

Град
    У нас Си (=
    Цитирай Първоначално написано от Force
    Цитирай Първоначално написано от skuck
    точно ... прекалено се вживявате
    Най-сетне някой, който мисли като мен.
    Тъкмо започнах да се чудя дали аз не разбирам, че става нещо важно или в действителност е тъпа игра на още по-тъпо пишлеме, което има само един живот и то у форума.

БТВ, ДОИП е антизаконно, антиморално, антихуманно. Надявай се да постигнеш нещо

Супер фен Аватара на vivteen
    Град
    силистра
    ne me e qd za drygo ami machoka ot 2005 e v foruma stanal e administrator pomagal e mnogo na foruma i izvednaj global se poqvqva i za6toto my e kef po4va da hyli i go mahat

kirilicata mi se preeba
    <3forbidden taste is the sweetest<3

Глобале за тия седем,осем месец за които пишеш в този форум,май не разбара,че няма как да станеш звезда и тук и че никой няма да търпи промиващи те ти мозъка мнения.Поведението и е двулично тичаш да се оплакваш като малко дете и всички са ти виновни,защото не ти се кланят и не ти казват колко си велик.Май нямаш достойнство щото ако имаш досега да си се омел 100 пъти и в тая тема да спамят лумпелите дето и е кеф да псуват и да се правят на по-велики от админите.

Мега фен Аватара на Disrespect
    Град
    Варна
    ае ей боклук мизерен, педераст жалък, за къв се мислиш ти бе
    серем ти на живота, шибаняк, ега те тръшне чумата, мърша плиткоумна

за кво го пуснахте тука пак, само да сере през устата

бегай да умираш някъде, леке! на никой не си нужен, на никой не му пука за теб, дишаш ни въздуха! СМЪРТ!!
    Никой днес не е невинен
    избрахме бъдеще сами
    това, което ни очаква
    мъчително-жестоки дни

глобале, само не разбрах
    щом всеки ден от всички всевъзможни форуми освен твоите те банват, защо ти пука за този, в който май почти никой не те иска? Не че се заяждам, просто ми е изключително интересно

Мега фен Аватара на Joc
    Град
    на коня У краката
    щото скоро ще удари 30така и разбира, че не се е изявил в тоя живот... а във форумите никой не го познава..

Повече от фен Аватара на Valhala
    И на какво основание мнението ми за народната музика трябва да бъде цензурирано според теб?
    Еми съвсем простичко е - до някаква степен,искаме или не,като българи народната ни музика е свързана с нас,тя е част от нас. И аз лично се обиждам,когато някой,независимо кой, нарича най-добрите ни певици 'бабички,които само извиват' примерно.Не съм някакъв запален фен на народната музика ,но няма да тръгна на ляво и дясно да обиждам,най-малко от уважение към корените си.
    Не е важно кой съм и от къде идвам,важно е какъв съм и на къде отивам...

I believe the only thing we have to fear is the Fear itself...

Мъж съм бе...тъп народ Това,че ника ми завършва на `а` нищо не значи...

Цитирай Първоначално написано от s3xy
    глобале, само не разбрах
    щом всеки ден от всички всевъзможни форуми освен твоите те банват, защо ти пука за този, в който май почти никой не те иска? Не че се заяждам, просто ми е изключително интересно
    Не е заради личното ми участие във форума, яд ме е, че такъв като тоя гази потребителите по начина, по който го прави. Трябва да се отстрани самото явление и да се установи свобода на изказванията на мнения по всички форуми. Не може едни да могат да си говорят, каквото си искат, а други - не - затова страната е на това положение.

Цитирай Първоначално написано от Joc
    щото скоро ще удари 30така и разбира, че не се е изявил в тоя живот... а във форумите никой не го познава..
    На базата на какво се изхвърляш с подобни твърдения? Аз пък казвам, че ти гониш 40те, после ходи доказвай, че нямаш сестра, както е вица.

Цитирай Първоначално написано от Valhala
    И на какво основание мнението ми за народната музика трябва да бъде цензурирано според теб?
    Еми съвсем простичко е - до някаква степен,искаме или не,като българи народната ни музика е свързана с нас,тя е част от нас. И аз лично се обиждам,когато някой,независимо кой, нарича най-добрите ни певици 'бабички,които само извиват' примерно.Не съм някакъв запален фен на народната музика ,но няма да тръгна на ляво и дясно да обиждам,най-малко от уважение към корените си.
    Това важи само за част от хората. Мога да ти кажа, че преди великото селско преселение в София такова нещо нямаше. Около мен, всичките ми познати, никой не слуша такова нещо. Като искат да не им викаме бабички, да не се обличат и държат като такива. А пък част от тях наистина са си бабички - по възраст, манталитет, обличане.
    А тук като за някои поп-певици казваха, че са баби, не трябваше ли първо те да бъдат баннати?
    И това, че според теб са добри певици, не значи, че е вярно.
    И какво значи това "искаме или не" - ти искаш ли или не искаш? Защото аз нещо като не харесвам, не го искам - затова и доста хора вече не ползват селски кенефи, защото няма какво толкова да се гордеят с тях. Но не знам, може някои да ги смятат част от корените си, може и музей на селския кенеф да направят. Може би някои искат да си спомнят и турското робство, дало голям принос към развитието на тази музика.
    Тук най-редовно се обиждат участници на лична основа без последствия, а това, за което говориш, не е лична обида. Освен това, в крайна сметка, ако не ги наричаме бабички, излиза, че няма основание за цензура.

Мега фен Аватара на machoka
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=266290

Циркът затваря, клоуните си тръгват.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си