- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Детронирайте machoka от властта! Само тук, само сега!
PainMonopoly
Като е вярно говори с примери, факти, нещо по-конкретно.
Теми, които заключвам със знака 'а3' го правя, защото считам че всеки с малко акъл в главата ще се сети защо е заключена. За всяка друга тема давам конкретно обяснение, вместо точка от правилата.
Обяснения давам на:
1. Който го интересува - защото масата народ си регва 5 фейка след бан и почва да хули
2. На който знае как да попита, защото 'абе п.едерас майчин, ти що се правиш на велик и ме банна, копе.ле' и т.н. НЕ Е начина.
темата за това, че никого не третирам по различен начин сме я разисквали вече.
и останата отношението - ами отношението ми към всеки е такова, на каквото се простира капацитета му и с каквото той пръв се е обърнал към мен.. Ако на някой не му допада арогантността ми, си е лично негов проблем.
Сериозно се размазах от смях!![]()
![]()
![]()
Добре де тоя Глобал или Екоглобал там какъвто е ,наистина се е вкарал във филма ,писма ,лайна ,жалби и глупости заради един бан. Тц ,Тц,наистина има хора на които живота им е форумен. Чудя се тоя пич дали има акаунт в Замунда ,там както дават бана за нищо ,той си е изпочупил ръцете от жалби.Не ,това си е жалка работа от където и да го погледна ,факт е ,че модераторите винаги са оплювани ,понякога с причина (и не визирам конкретно този сайт),но все пак в този форум ,поне повечето модове са малко по-разбрани от тези в други сайтове ,които посещавам ,но наистина не мога да разбера що за ретардирал пич ще си прави труда да изпише сума лайна(без извинение) само заради един бан.
War is tool ,with this tool the powerful people manage their plans for the new world. World of mass slavery ,world of mind control. If you haven't realise it yet- you are part of that enslaved humanity too.
И аз съм бил модератор, винаги има недоволни. Не можеш да се съобразиш със всички...А и нужно ли е?Особено за тези системно нарушаващи правилата, и после предявяващи претенции и изказващи мнение...
Когато machoka беше модератор преди много време,всичко си беше наред...След това стана админ и му се покачи настроението.Честно казано,от известно време не ми харесва как се държи.Просто се заяжда,а някои потребители му ходят след гъза.Живейте си бе,но тва да се подмазвате не е никак яко.Просто machoka да спре да се заяжда и когато някой го пита да отговаря...Освен това и той е правил спам в темата със снимките.Пише коментари по тях,но не слага своя.Даже един път му казах в темата,че и той трябва да си пусне снимка,а не само да коментира-никакъв отговор.
Не знам колко ще е успешен сайта на global,но той има право за някои неща.
Абе истина е ,че много му се мазнят ,ам такъв е живота ,аз съм безразличен към него ,човек когото не познавам не мога да коментирам,изградил съм си някакво мнение ,но като цяло съм неотрален ,просто в този случай ми стана много забавно какви драми се вкарват заради един скапан профил ,смешна работа.
War is tool ,with this tool the powerful people manage their plans for the new world. World of mass slavery ,world of mind control. If you haven't realise it yet- you are part of that enslaved humanity too.
Каниш ли ме? Я да видим колко време ще издържиш пак без да ме баннеш? Защо ме каниш - за да си спасиш кожата и да преустановя кампанията понеже вече няма да съм баннат? Е да, ама аз няма да я преустановя. Но нищо лично, въпросът е принципен. Аз, каквото съм казал, съм го казал в мейла и в нашия форум, адреса към който ти услужливо цензурираш. Ами нищо не доказа - това, в което те обвинявам, си е самата истина.
Продължавай да обгръщаш сам това, което никой друг не иска да знае има ли го, няма ли го.
Ами, защото, който банва жените, ще бъде банван от тях. Явно е видял в теб нещо привлекателно.Първоначално написано от hardball
мечо секси![]()
тцтц вярно си е че си груб и т.н ама пък ме кефиш така![]()
1. Аз и всички, които са подкрепили подписката явно или неявно. 51 човека напуснаха кофата.Първоначално написано от InnchetO
2. Чел съм правилата. И виждам, че за едни се прилагат, а за други - не. Отделно може да се подобрят, мисля.
3. Работа за още един ден е да пусна и аз един такъв форум - същия. Не виждам причини после защо всички да не дойдете в него, след като няма да има разлика. Ще сложим и един блог със статии, които участниците ще пишат като тук и готово. Ще хванем Цанко да отговаря от името на Д-р Тийн (това Др. означава Другар от комунистическо време, а не доктор, ама може и да са го сменили), а ако не иска, аз ще отговарям или някой друг.
Аз нарушение в деня, когато съм бил баннат, не съм правил, нито в предишния ден. Но в този ден беше пусната подписката. Сещаш ли се какво е станало - мачока се опитва да налага бан заради "нарушения" според него, направени някъде другаде в Интернет, не във форума.
Така, да поясним защо според теб ако се смени администратора, щели да влизат по-малко хора, ще поясниш ли?
2. Чел съм правилата. И виждам, че за едни се прилагат, а за други - не.
доста често се забелязва това![]()
И как точно ги даваш тези обяснения, след като темата вече е заключена и в нея не може да се пита, а даже вероятно не може да се пита в същия подфорум, а трябва да се ходи някъде другаде? И после ако изобщо дадеш обяснение, пак ще заключиш темата без да позволиш да се задават повече въпроси докато темата сама се изчерпи. Освен това сам казваш, че даваш обяснение, а не точка от правилата - последно - твоето мнение ли важи или правилата? Защото ако е първото, въобще да махнем правилата и да напишем едно правило, че ти решаваш всичко. А на теб кой ти държи сметка и те контролира - защото предложих да се направи раздел за обсъждане работата на модераторите и администраторите, hottie първа започна да те защитава, че това нямало да стане. Аз и пеерас не съм ти викал, но помислил ли си колко си ядосал някого, за да те нарече така, е, ти ще кажеш, че е според правилата, ама се оказва, че често не е така, та значи той ВЕЧЕ има основание да те нарече така.Първоначално написано от machoka
global, ти си един голям абсурд.. от теб лъха на ЦЕНЗУРА.
Какво ми пука за спамърите от кофата, които се цупят защото 'мненията' им са станали по-малко?
Какъвто и форум да пуснеш, гарантирам, че няма да има и 1/20 от посещамостта на този. Пък и идеята е добра.. пускай форум, бягай там и ни избави от глупостта си.
Ако бях на мястото на мачо, бих бил много по-недемократичен, сам се набутваш.
Ами вие сте си виновни като се бутате в замунда и ви банват после. Аз там не ходя. Същото може да кажеш и за форума на data.bg - за съжаление някои предприемчиви хора или с парички, направиха големи сайтове (но не големи по значение) и събраха тълпата, която не подбира качество и така малцината с високи критерии останаха принудени или да ползват тези сайтове, или да се чувстват самотни извън тях. Дата.бг отдавна ми е на мушката и вервай, че ако се приеме ДOИП, такава фирма няма да има.Първоначално написано от lsd43
мухахаха кой се цупи бе? някой да е тръгнал да реве че иска обратно мненията а? психопата като е -10к мнения казал ли е нещоПървоначално написано от EarthShaker
В какъв смисъл лъха на цензура - че аз трябва да бъда цензуриран или, че аз прилагам цензура - защото в нашия форум няма цензура - правилата са максимално опростени и се спазват (еднакво за всички).Първоначално написано от EarthShaker
Та не разбрах, защо ако пусна абсолютно същия форум, да няма посещаемост?
global, ти си пълен комплексар според мен. 100 % си некъв пълен нещастник в живота и затова по форумите се правиш на интересен и се вкарваш в разни филми. Това е просто един форум, като не ти харесва има и други форуми. Не виждам смисъл от тъпотиите ти..
МАЧОКА ТУРСКА КУРВА!!СМЕРТЪ ЗА ТОЯ БОКЛУК!!!ХИТЛЕР ДА ГО УБИЕ, СЕРЕМ МУ НА СЕМЕИСТВОТО, ИЗТРИ МИ СУМА ТИ АКАУНТИ! В МАСОВ ГРОБ , КАЗАХ!!
Кой те излъга така мощно? Пак ще си си баннат, никой няма да ти даде право на дума, при положение че от теб лъха на комплекси. Ако трябва да съм по-сериозен, мястото ти въобще не е в тийн форум, спрямо идеите ти и т.н. Та ти сам говориш са 'саморазправа' с неудобните за теб фирми, във фантазиите си където си прайм министър.Първоначално написано от global
Поканих те, защото исках да се изясним - но ти нищо конкретно не ме питаш. Хвърляш ей така на вятъра някакви обвинения, което всеки може да направи.
Не мога да разбера, в детството си в зората на 80те някакви репресии ли са налагни в/у теб и семейството ти от режима, че толкова лично приемаш всичко и в главата ти е само тоталитаризъм и тирания. Ако бях такъв, за какъвто ме обвиняваш - въобще нямаше и да помиришеш форума. А те оставих с месеци да си плямпаш простотиите, защото не ме интересуват. Но прекали в момента, в който принизи всичко до лична форумна саморазправа с мен. И това нямаше да е проблем, ако беше на ЛС - но не, ти реши да занимаваш целия форум с вродените си комплекси. Много хора са ми свидетели - че те предупреждавах БЕЗБРОЙ пъти да внимаваш какво пишеш и да се придържаш към правилата на форума. Ти имаше демократичното право на избор дали да използваш услугите на тийнпроблем, но не успя да се възползваш от него.
Ако ще питаш нещо конкретно, на което искаш отговор - систематизирай го в няколко въпроса - кратко и ясно стреляй в целта, по възможност с конкретни примери, за да ти отговоря. Така хвърлени обвинения като шепа пръст срещу вятъра, дори не знам от къде да започна
П.с. - а това, за 'кой банва жените, и кой него го банват' е без коментар )
Ей заради такива получовеци ми се носи името, но за съжаление такива неща само в пиъринга съм виждал. Не случайно има чужди форуми с милиони регнати потребители и 2-ма 3-ма модератори за цвят. Ако живеехме на друго място, аз щях да съм първият, който да махне бан опцията като такава.Първоначално написано от BomberStomper
1. Раздел за критика има.Първоначално написано от global
2. Ако имаш първите седем години, никакви правила няма да ти трябва да четеш - защото те не са нищо специфично, извън това да се държиш като ЧОВЕК - възпитано и културно.
3. На мен никой не ми държи сметка. На теб кой ти държи сметка в твоя форум? Примири се с идеята, че аз съм независимият съдник тук - няколко модератора си загубиха правата заради мнението на потребители, един-двама станаха такива след предложения от потребителите, онзи ден направих раздел, 2 дена след като потребителите го предложиха, разцепих на два раздела, а после отново ги обединих пак заради потребителкото мнение.. какво повече искаш?
А, чакай забравих - искаш ти да администрираш тийн проблем, както и правителството - съжалявам, че ще разбия детските ти мечти и ще ти нанеса поредна психическа травма - но и двете няма да се случат.
Факт е че баннваш за лично удоволствие, стига да има за какво да се хванеш, факт е че и като човек си помияр, във форума си изразяваш деспотичните нагони, над нек'фи деца без да кажеш защо триеш, защо, еми така е решил люлинския подчовек, еми оставям те да си правиш кефа, нали знаеш то си е за тебеПървоначално написано от machoka
![]()
банни ме,както правиш всеки път!или там изтрии акаунтчето, че ти бърка яко в здравето, ако пусна тема кой уби ариел шарон ще ме баннеш ли за фашизъм?! яко а3,мошно да се праим на терикат у форомо
Не, ти Метоман88 - неориентираното нацистче, ще бъдеш изтрит съвсем скоро.. защото това, коеот правиш е забранено от закона, ако не ти е известно ; )