.
Затворена тема
Страница 3 от 13 ПървиПърви 1234567 ... ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 316
    Мега фен Аватара на EarthShaker
    Цитирай Първоначално написано от BomberStomper
    Факт е че баннваш за лично удоволствие, стига да има за какво да се хванеш, факт е че и като човек си помияр, във форума си изразяваш деспотичните нагони, над нек'фи деца без да кажеш защо триеш, защо, еми така е решил люлинския подчовек, еми оставям те да си правиш кефа, нали знаеш то си е за тебе
    Мисля, че е време учителката ти по български да се пенсионира

Алерта алерта раста краста педемачошка антифашиста, неориентиран си ти селски дупедавецО учителката ми по български сере на Вас

machok, внимавай че ГЛОБАЛ няма да спре кампанията! След, като разисквахме на общо събрание рисковете от евентуално продължаване на кампанията установихме, че имаме нужда да наемем рекламната агенция на БСП за да направи клипове, като този с брадвата за да вдигнем рейтинга на сайта. Оказва се, че има реална опасност 13 потребителя ( 0,01% от всички) да последват ГЛОБАЛ в борбата му с вятърната мелница на мачока (не знам дали сте гледали БРУНО, но ако сте го гелдали ще ме разберете за коя мелница говоря

До момента имаме някой предложения за рекламната ни кампания която да ни предпази от кампанията на ГЛОБАЛ. Моля гласувайте.

Machoka го направи с ГЛОБАЛ, ще го направи и с вас... хммм това е малко двусмислено, но ми харесва. Сигурно и на жените ще им хареса ))
    Machoka го направи с ГЛОБАЛ ще го направи и с ДОИП!

В крайна сметка от рекламната агенция не ни поясниха какво е направил мачока с ГЛОБАЛ, но... вчера гледах БРУНО и ми се въртят все едни сцени.... мани мани...

Цитирай Първоначално написано от Raybeez
    Ами пусни.. форум, сайт, блог, секта, каквото искаш и се наслааждавай на успеха си...

Тези му били на мушката, онези нямало да съществуват като се приеме ДOИП-а ти, то вече стана много феодално това, а лошото е, че си някаква муха, която живее в интернет и си вярва... направо съм потресен.
    Че тук сега не е ли феодално? А там при тях? Каквото повикало - такова се обадило.
    А ти не идвай в новия форум, който ще направим, както изглежда. Без теб ще бъде по-добре.

Цитирай Първоначално написано от theyesman
    global, ти си пълен комплексар според мен. 100 % си некъв пълен нещастник в живота и затова по форумите се правиш на интересен и се вкарваш в разни филми. Това е просто един форум, като не ти харесва има и други форуми. Не виждам смисъл от тъпотиите ти..
    Така ли, и кои са тези други големи свободни форуми - защото всички, за които се сещам, са цензурирани? Ако това беше просто един форум, за какво се хвалят, че бил най-големия? А ако е най-големия, не заслужава ли той и най-вече потребителите, той да бъде на ниво за тях?
    Какво ти си мислиш за мен, ми е през знаеш кое.

Това за комплексите някаква точка в правилата ли е? И кой го отсъжда така ли е или не?
    А тук ли им е мястото на Райбера, Цанко и др. дъртофелници - аз съм съгласен да напусна ако напуснат и те и всички над 19. Изобщо като сте направили раздел за политика в тийн форум, значи трябва да търпите инакомислието (това също е тоталитарен термин, защото по онова време, от което идват идеите и стила ти на управление, е имало само едно правилно мислене).

Да се изясним тогава, макар че на мен си ми ясен - нищо ли не видя в писмата, на което да отговориш? Аз питах конкретно за какво съм бил баннат, след като на този ден и предишния, а и преди това, не съм извършил никакво нарушение.

Ето тук ще ти копирам отговора, който ти дадох на твоя пост, но в моя форум, за да не можеш да го изтриеш и използваш за повод за неоснователен бан:

Глобале, не заслужваш ЛС и понеже гледам че си супер активен в тази тема ще ти кажа тук следното:
    'на ръба си' мен... отдавна дразниш, отдавна трябваше да бъдеш изгонен от този форум още когато целия модераторски екип настояваше за това, но ти натрапчиво ми сядаш на главата с всеки свой пост и използваш това, че съм се размекнал. Не ти е мястото тук нито базирайки се на политическите ти идеи, които няма да коментирам тук, нито на интересите нито на нищо. Освен всичко друго няма да позволя да рекламираш пикливото си форумче. Рекламата тук се прави по установен ред и ако можеш да си го позволиш ще те свържа лично с вътрешния телефон на Инвестор.Бг.

От там нататък имай предвид, че ще следя всеки твой пост под лупа. Сутрин с кафето ще си зареждам профила ти и вечер след като се изпикая и преди да си легна отново ще го преглеждам и така докато не ми дадеш повод да излетите ти и всичките ти постове от форума. С една дума или намек да стъпиш на криво си аут.

Беше ми приятно.

Послепис, държа да отбележа че това няма абсолютно нищо общо с мнението ти за мен, за което ми е през онова там.
    Сега официално ти позволявам да се оплачеш на арменският поп за гадното администриране на тийнпроблем
    Не аз, а ти си седнал на главата на потребителите. Тия модератори нали ти си ги избирал и назначавал, как няма да са на твоя акъл? Дразнел съм бил - ами и Райбера дразни много по-отдавна от мен. Вие сте направили раздел Политика - щом сте го направили, аз си пиша в този раздел за политика. А ти не си човека, който да коментира моите политически възгледи - освен, че не разбираш от политика, ти не си и съдник да казваш кой политически възглед и партия има предимство. Аз пък казвам, че трябва да изгониш тези с крайни националистически възгледи от форума - нещо против?

Пиклив е твоя форум щом ти си му администратор. Моят форум се чете от водещите политици в тази страна, а твоя - не. Относно рекламата - линкове в твоя форум се пускат към всякакви сайтове и, когато нещо вече го има публикувано тук, не виждам защо да не пусна линк. Аз съм против всякаква цензура - и в нашия форум може да се пускат линкове към всякакви сайтове. Рекламата е хубаво нещо. Както виждаш, хората се изнесоха и без моята реклама, така че тя не е била проблем. Пък и ако при теб няма цензура, за какво ми е да насочвам хора към моя форум, който трябва да се поддържа постоянно, след като ще ми е по-лесно да пишем при теб? Но при теб не може да се пише, тъй като има цензура.

Да ти кажа и още нещо - "Цензура" е мръсна дума. Това, че ти още от data.bg си придобил ужасни навици и грешно разбиране за тази дума, не те оправдава.

А ти си ми ясен - и с повод, и без повод можеш да си баннеш, когото си искаш - после, нали, арменския поп, което даже имаш наглостта да даваш като отговор.

Това, че казваш, че си щял да следиш моите постове под лупа, а другите не, означава неравнопоставено третиране - значи друг ще наруши правилата и няма да има последствия, а нароченият от теб - да.

И разбира се, никого не можеш да заблудиш, че това, което правиш, не е заради мнението ми за теб и заради това, че го изразявам свободно за разлика от другите, които не смеят да кажат нищо от страх, че ще ги баннеш. А ти следиш всеки пост, който може да разкрие истината за това какво представляваш ти, за да си пазиш така поста.

Да видим защо ти написа по-горния пост - бил съм дразнел - ето ми го поста:

Какъв съм в очите на една чалгаджийка, не ми е от значение.
    И това, че ти не виждаш аналогията или пък вредата от подобно администриране на форуми, си е твой проблем също.
    Хайде сега анализирай кое правило съм нарушил.
    Защото ако е само за дразнене, аз ще ти дам списък с 15 потребители, които също дразнят.

От птичи поглед се вижда, че си подразнен от това, че коментирам администрирането ти и, че го критикувам. А ти на критика не държиш! Нямаш и раздел във форума, който да е свободен от цензура за коментар на действията ти. Всеки опит за критика се цензурира от теб!

Не държиш критика, ядосан си, защото разбих модела да се гласува в анкетите за теб като по бай тошово време - само ЗА и никой против! Е, трябва да ти е ясно, че вече има демокрация и хората може да са против теб!

Мечтая за времето, когато ще станеш обикновен потребител и ще бъдеш банван и третиран така, както ти години наред третираш невинните потребители!
    Ти едва ли знаеш кога съм роден, но, да, наистина върху мен са налагани репресии от комунистите, като се започне със задължителната казарма и още много други. И това е ставало по времето на демокрацията, но пак от комунистите, които управляват и до днес, в последните години.

Не ти, а ако аз бях такъв, какъвто съм и пишех всичко, което ми е на акъла, ти щеше да ме баннеш на първия ден. Няма форум в Интернет, който да не ме е баннал освен моите собствени. Но не си прави грешния извод, че нарушавам правилата. Причината е, че никой форум не си ги спазва или са им прекалено цензуриращи. Причината тук да не създавам големи скандали беше, че това е форум с добра атмосфера и все пак с деца, където не му е мястото да се водят войни. И все пак вече имам започнати войни в други форуми, не му беше времето да започвам още една тук. И така с взаимни компромиси се търпяхме известно време. Но ти наскоро пусна поста по-горе от цитата и стана ясно, че ще се банваме и, че е време и за подписката.

Моите постове били простотии. А други простотии ти не виждаш ли в този форум? На Райбера и Цанко простотиите не виждаш ли? Една идея - така, както сте направили новия раздел за дъртофелници, след един месец правиш статистика кой най-много е писал там, и бан за всички, нали това е тийн форум в крайна сметка?

Ти кажи кое от обвиненията ми оспорваш, за да се подкрепя с примери, че примерите са толкова много, че това е направо целия форум.

Защо смяташ, че саморазправата е лична - но много ясно, че ще е срещу теб, защото ти си администратор досега. Къде ще тръгна да ти пиша ЛС, след като арогантността с която отговаряш, е ясно че няма да доведе до нищо - знам предварително какво ще кажеш, което с две думи се обобщава в следния израз "ако не ти харесва, си ходи". А пък мисля, че не аз, а ти изкарваш вродените си комплекси върху целия форум и всички потребители, както го правеше и в дата.бг. Твоите предупреждения винаги са били на лична основа, никога не си казал, че нарушавам дадена точка, защото тогава и аз ще ти кажа, че някой друг нарушава дадена точка. Ето, питам, Райбера не нарушава ли правилата? Защо не е баннат? Че той отправяше и смъртни заплахи към мен.

Между другото в горния пост трябваше да има линк към поста ти. Много тъпо ограничение да не може да се пуска линк.
    Също и регистрацията много ме затрудни - едва намерих коя е тази държава, за която питате. Оказва се, че това е една, на която скоро ще се сменя името. Така че трябва да смените този въпрос, защото никой не е длъжен да му знае отговора.

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Цитирай Първоначално написано от theyesman
    global, ти си пълен комплексар според мен. 100 % си некъв пълен нещастник в живота и затова по форумите се правиш на интересен и се вкарваш в разни филми. Това е просто един форум, като не ти харесва има и други форуми. Не виждам смисъл от тъпотиите ти..
    А тебе те е страх да пишеш с истинския си рег,нали?Айде трай...

Мега фен Аватара на machoka
    Няма форум в Интернет, който да не ме е баннал освен моите собствени. Но не си прави грешния извод, че нарушавам правилата. Причината е, че никой форум не си ги спазва или са им прекалено цензуриращи.
    Не е ли време да замислиш, дали грешката не е някъде в теб? Възможно ли е 'всички форуми в интернет' да грешат, а само ти да си правият? Аз не мога да те разбера.

Да се изясним тогава, макар че на мен си ми ясен - нищо ли не видя в писмата, на което да отговориш? Аз питах конкретно за какво съм бил баннат, след като на този ден и предишния, а и преди това, не съм извършил никакво нарушение.
    Не е нужно да направиш нещо в момента, за да бъдеш баннат. Твоят бан беше изискван многократно от модераторите, т.е. подложен на дискусия. На няколко пъти ти 'отървавах кожата' (не се заблуждавай, просто исках да си разгърнеш театъра на абсурда и да се забавлявам), но в последната такава МНЕНИЕТО НА МНОЗИНСТВОТО СПЕЧЕЛИ - а това е в ОСНОВАТА НА ДЕМОКРАТИЧНОТО УПРАВЛЕНИЕ.

Цитирай Първоначално написано от SuNsEt
    Когато machoka беше модератор преди много време,всичко си беше наред...След това стана админ и му се покачи настроението.Честно казано,от известно време не ми харесва как се държи.Просто се заяжда,а някои потребители му ходят след гъза.Живейте си бе,но тва да се подмазвате не е никак яко.Просто machoka да спре да се заяжда и когато някой го пита да отговаря...Освен това и той е правил спам в темата със снимките.Пише коментари по тях,но не слага своя.Даже един път му казах в темата,че и той трябва да си пусне снимка,а не само да коментира-никакъв отговор.
    Не знам колко ще е успешен сайта на global,но той има право за някои неща.
    Глобал не ме интересува, но не е така с твоето мнение, за това ще се постарая да ти отговоря изчерпателно

1. Когато бях модератор трих и цензурирах доста по-видно, защото исках да направя форума идеален. От както го администрирам, питай който и да е модератор колко пъти са искали да банна някой, а аз съм отказвал и съм ги пращал да си пишат ЛС с него и да го предупреждават. Просто на произволен модератор пиши и да видим дали ще получиш различно мнение от това.

2. Това дали някои потребители 'ми ходят по гъза' не го решавам аз, нали се сещаш. Не разбирам обвинението ти към мен по тази точка.

3. В темата за снимките по обективни причини не съм пускал снимки - т.е. нямам желание. От там нататък - никога не съм забранявал да се коментира - а съм искал да не се прекалява само. Все пак, от време на време има едни състояния, които жаргонно се наричат 'бушон' - когато е необхидмо да му отпуснеш малко края. Не е било само в темата за снимките, пускал съм и глупави теми от рода 'Seduction ме обича, но спах с RiseGirl, а hottie ме заряза' и т.н. - нормално. Ако забелязваш, във форума се стремя да се изказвам като потребител, а не като администратор. Искам никой да не го забелязва това и да си комуникираме като потребители - каквито сме всички. За съжаление именно хора като Глобал, като онзи глупав хитлерист и подобни винаги подклаждат драмата и ми напомнят гадната подробност, че имам някаква функция в сайта да ги премахвам. Ако ги нямаше, ако всички бяха възпитани и културни - всичко щеше да е различно.

Ама защо глобал е пак във форума. Простестирам!

If for honesty you want apologies
    -I dont sympathize
    If for kindness you substitute blindness...
    Please open your eyes!

Мега фен Аватара на Disrespect
    Град
    Варна
    глобале, съжалявам те...

трябва ти помощ
    Никой днес не е невинен
    избрахме бъдеще сами
    това, което ни очаква
    мъчително-жестоки дни

Цитирай Първоначално написано от Fottchoo
    мечо секси

тцтц вярно си е че си груб и т.н ама пък ме кефиш така
    готово мечо

Мега фен Аватара на DimovB
    Град
    Стара Загора
    дните на мачока са преброени
    очакваме да се оттегли достойно

ха-ха... фотчо от фагетчо ли идва?

ще те скъсам сладур ако ся и ми кажеш пасса на акаунта Fottcho ще те обичам повече

бтв знаеш че аз съм спрайта нали

Разбира се, фагетчо и спрайт винаги са били синоними в този форум ))

новата ти парола е 1234 - побързай да си я промениш докато някой не ти го открадне

Мега фен
    Не, не, не... от година и половина съм в този форум и тази тема разби представите ми за всичко...глобал няма да го коментирам, обаче някой хора не се усещат че това е частна медия, не е държавна и искането на оставката на някого е...смешно. Аз не подозирах че някой хора прекарват ТОЛКОВА МНОГО време в интернет и се занимават глупости...а относно рекламната кампания, имам нещо на ум, обаче ще ме баннете ако го изкарам

Ей, изпреварил ме е, не успях да вляза с 1234

Цитирай Първоначално написано от Lucho

Иначе мачок, много лъжеш, ей, опитах паролата с 1234 и не стана ! Бива ли такова нещо...

той си я е променил вече сладура,, толкова е бърз... фагетчо - моята кучка си e той от малък

^Бавен си просто

-I dont sympathize
    Please open your eyes!

мачок от самото начало се знаем ние двамата
    You can feel the bones shatter beneath our feet.
    The blood of lust staining our teeth.
    We feed on pain , disorder , delusion.
    The filth of the modern plague.
    And in this reign of Godlessness, the heathens will say...

Мега фен Аватара на Pedigree
    Град
    на стола
    Ще припадна.

Machok, не искам да го правиш и с мен.
    Шегата настрана, ама ме кефи да следя тея драми. Като се замисля, че миналата година аз самата ги правех от време на време.

Цитирай Първоначално написано от Pedigree
    Ще припадна.
    Седни на сянка, пиле

-I dont sympathize
    Please open your eyes!

Цитирай Първоначално написано от Bianca
    Шегата настрана, ама ме кефи да следя тея драми. Като се замисля, че миналата година аз самата ги правех от време на време.
    Хаххаха що лъжеш бе :Д
    You can feel the bones shatter beneath our feet.
    The blood of lust staining our teeth.
    We feed on pain , disorder , delusion.
    The filth of the modern plague.
    And in this reign of Godlessness, the heathens will say...

Цитирай Първоначално написано от EndlessNights
    Цитирай Първоначално написано от Bianca
    Хаххаха що лъжеш бе :Д
    Еми, щях да напиша "винаги", ама рекох, че е прекалено нарцисистко. (Има ли такава дума? Хахахах.)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си