.
Затворена тема
Страница 4 от 13 ПървиПърви 12345678 ... ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 316
    Мега фен Аватара на Pedigree
    Град
    на стола
    Цитирай Първоначално написано от hardball
    Цитирай Първоначално написано от Pedigree
    Ще припадна.
    Седни на сянка, пиле
    Не искам, чакам някой хубав момък да ме повдигне, когато падна. :Р

Цитирай Първоначално написано от BomberStomper
    Алерта алерта раста краста педемачошка антифашиста, неориентиран си ти селски дупедавецО учителката ми по български сере на Вас
    да не четеш Стивън Кинг? ("ТО")

Цитирай Първоначално написано от machoka
    Не е ли време да замислиш, дали грешката не е някъде в теб? Възможно ли е 'всички форуми в интернет' да грешат, а само ти да си правият? Аз не мога да те разбера.

Не е нужно да направиш нещо в момента, за да бъдеш баннат. Твоят бан беше изискван многократно от модераторите, т.е. подложен на дискусия. На няколко пъти ти 'отървавах кожата' (не се заблуждавай, просто исках да си разгърнеш театъра на абсурда и да се забавлявам), но в последната такава МНЕНИЕТО НА МНОЗИНСТВОТО СПЕЧЕЛИ - а това е в ОСНОВАТА НА ДЕМОКРАТИЧНОТО УПРАВЛЕНИЕ.
    Възможно е всички да грешат, а аз да съм прав. Така е с мен цял живот. Караш ме отново да пиша кой е бил победител в олимпиади по математика и е влязъл пръв в университета сред всички кандидати. Така че възможно е всички да грешат, а само аз - не.
    С течение на времето ще разбереш и ти, че аз не съм като другите, а нещо доста повече.

А за демократичното решение не ме заблуждавай - както написах по-горе, тия модератори ти си ги назначавал и избирал и е естествено да мислят като теб. Ако беше избрал мен за модератор например, щеше да имаш един глас по-малко
    Така че това не е никаква демокрация, а пак тоталитаризъм. Все едно едно време в БКП да гласуват против вожда си!

Второ, демокрацията е почти също толкова доказано провалена система, особено в нашето общество. Затова си има нова измислена система.

Та, въпросът, на който не отговори беше, след като и Райберът е нарушавал правилата многократно, кога ще бъде баннат и той?

Аз нямам нищо против за 3-5 нарушения да бъде банван всеки. Така ще е ясно.

От: Harris12
    До: BomberStomper
    Пуснато на: Пет Юли 10, 2009 4:49 pm
    Заглавие: Покана
    Здравейте, искам да Ви поканя да погледнете нашия форум. При нас ще намерите човешко отношение към всеки и ако имате проблем ще Ви се обърне внимание. Имаме над 10 000 реферати, есета, доклади - напълно безплатни!!! Има раздели за книги, блогове, игри, филми, музика, компютри, където проблемите, свързани с тях, ще бъдат решени. Флаш игри с класации, подредени по категории. Имаме много снимки, видеа и смешки, онлайн радио и система за рейтинг на потребителите, както и сериозни и актуални дебати, в които можете да се включите. Наскоро пуснахме и игра с прогнози за шампионската лига и други първенства, в която могат да участват всички.
    Ето го и адресът:
    (цъкнете на снимката)

Ще се радваме да се присъедините към нас!

аре го банни тоя, омръзна ми от досадни лепилари

Град
    На стадиона за бягане.
    Не ме ебе
    Running is my drug and I am overdosed ..

Цитирай Първоначално написано от global
    Не е ли време да замислиш, дали грешката не е някъде в теб? Възможно ли е 'всички форуми в интернет' да грешат, а само ти да си правият? Аз не мога да те разбера.

Не е нужно да направиш нещо в момента, за да бъдеш баннат. Твоят бан беше изискван многократно от модераторите, т.е. подложен на дискусия. На няколко пъти ти 'отървавах кожата' (не се заблуждавай, просто исках да си разгърнеш театъра на абсурда и да се забавлявам), но в последната такава МНЕНИЕТО НА МНОЗИНСТВОТО СПЕЧЕЛИ - а това е в ОСНОВАТА НА ДЕМОКРАТИЧНОТО УПРАВЛЕНИЕ.
    Възможно е всички да грешат, а аз да съм прав. Така е с мен цял живот. Караш ме отново да пиша кой е бил победител в олимпиади по математика и е влязъл пръв в университета сред всички кандидати. Така че възможно е всички да грешат, а само аз - не.
    С течение на времето ще разбереш и ти, че аз не съм като другите, а нещо доста повече.

А за демократичното решение не ме заблуждавай - както написах по-горе, тия модератори ти си ги назначавал и избирал и е естествено да мислят като теб. Ако беше избрал мен за модератор например, щеше да имаш един глас по-малко
    Така че това не е никаква демокрация, а пак тоталитаризъм. Все едно едно време в БКП да гласуват против вожда си!

Второ, демокрацията е почти също толкова доказано провалена система, особено в нашето общество. Затова си има нова измислена система.

Та, въпросът, на който не отговори беше, след като и Райберът е нарушавал правилата многократно, кога ще бъде баннат и той?

Аз нямам нищо против за 3-5 нарушения да бъде банван всеки. Така ще е ясно.
    Ти самият си грешка, за какво грешене говориш?!

Не искам да се меся в спора, само да питам има ли начин да ми се отключи старото акаунтче - GetNasty

Мега фен Аватара на machoka
    global там ти е проблема, човеко - че се мислиш за по-благ и от Господа ; ) иначе казано, всички са ти виновни, а само ти си прав. Ти си новата цел на световната конспирация, тя работи срещу теб, българино!

Предишният ник на Raybeez - exploitedteen беше баннат за нарушения на някои от правилата, а нека ти напомня че това е профила с най-много мнения във форума - 19 900 бройки. Когато преценя едностранно, или преценим колективно че пак ги нарушава и не си е взел поука, ще бъде баннат и настоящия. За щастие, все още това не го решаваш ти.

А това, че и демокрацията не те устройва, също както социализма си е лично твой проблем. Аз по-добра структура от демократичната за управление на този форум не познавам.

Ако искаш да знаеш - всеки 'по-спорен' бан (изключвам очевидните крайни нарушения на правилата) бива предложен от някой от екипа и бива гласуван от други няколко човека, а аз изпълнявам само техническата част по реализацията му. Имало е случаи да има големи спорове за един обикновен бан на някой и всичко се решава на базата на мнозинството.
    Аз ти го кавам, от тук натаък ако щеш вярвай, ако щеш не - твоя си работа.

(п.с. - и все пак правото да взема еднолично решение си го имам и чат-пат използвам, но това не е твоя случай, нито на някой писал в темата )

Добре, защо machoka тряа да се обяснява на всички защо е използвал правото си да владее акаунтите на хората било то и да ги заличава, когато сметне за редно?
    Американски форум - задаваш въпрос и ти отговарят..
    Руски форум - задаваш въпрос и на теб ти задават...
    Български форум - задаваш въпрос и всички ти обясняват колко си тъп..

Ами то това си има своето основание, за да казвам, че е така, а и аз не го казвам винаги, а когато го знам със сигурност.

Форумите поначало са недемократични, защото един им е собственика - всичко друго нататък няма как да е демокрация, след като ти си избираш кои да са тези, които да гласуват в тази демокрация. Затова най-доброто управление на форума си остава свободната от цензура дискусия по административни въпроси, отворена за всички и публична. Всъщност това е важното и ценното от демокрацията - свободата на изказванията, а не правото на глас на всички.

Цитирай Първоначално написано от afterforever
    Добре, защо machoka тряа да се обяснява на всички защо е използвал правото си да владее акаунтите на хората било то и да ги заличава, когато сметне за редно?
    Ами, за да се следи да няма нарушения.

Голям фен Аватара на Forest_girl
    Град
    в къщи =)
    Аз не мога да дам мнение кой е прав, ама global, като не ти харесва форума защо си тук?

Град
    Някъде по широкия свят...
    Човек яко си във филма ,отиди на почивака ,разведри се малко и виж малко свят ,наистина не е нормално да приемаш толкова навътре форум.Толкова несправедливо ,като ти се струва направи си блог и в него покани тея които те кефят и да се приключи тази работа ,имали са хората пари направили са си сайтове ,ако ти имаше тези пари ти щеше да си фактор ,ама не си ,за това си се свий кротко в къщурката и трай ,защото ме съмнява да имаш техните възможности или власт ,за да направиш "промяна" .Вземи си малко почивка и успокой топката ,защото само се излагаш. Ако си мислиш ,че постигаш нещо с това ,не се лъжеш ,ти наистина размазваш хората от смях.
    War is tool ,with this tool the powerful people manage their plans for the new world. World of mass slavery ,world of mind control. If you haven't realise it yet- you are part of that enslaved humanity too.

Мега фен Аватара на Canis_Dirus
    Тази тема - Важна! Завинаги! Да се заключи след известно време! Велики мисли има тук! ВЕЛИКА ТЕМА!

Аз казах!
    ДOИП!
    Grumpy old madman

Град
    На слънцето :>
    Цитирай Първоначално написано от alex
    machok, внимавай че ГЛОБАЛ няма да спре кампанията! След, като разисквахме на общо събрание рисковете от евентуално продължаване на кампанията установихме, че имаме нужда да наемем рекламната агенция на БСП за да направи клипове, като този с брадвата за да вдигнем рейтинга на сайта. Оказва се, че има реална опасност 13 потребителя ( 0,01% от всички) да последват ГЛОБАЛ в борбата му с вятърната мелница на мачока (не знам дали сте гледали БРУНО, но ако сте го гелдали ще ме разберете за коя мелница говоря

До момента имаме някой предложения за рекламната ни кампания която да ни предпази от кампанията на ГЛОБАЛ. Моля гласувайте.

Machoka го направи с ГЛОБАЛ, ще го направи и с вас... хммм това е малко двусмислено, но ми харесва. Сигурно и на жените ще им хареса ))
    Machoka го направи с ГЛОБАЛ ще го направи и с ДОИП!

В крайна сметка от рекламната агенция не ни поясниха какво е направил мачока с ГЛОБАЛ, но... вчера гледах БРУНО и ми се въртят все едни сцени.... мани мани...
    ХахАхахАхАхАХАХА

1. Аз и всички, които са подкрепили подписката явно или неявно. 51 човека напуснаха кофата.
    2. Чел съм правилата. И виждам, че за едни се прилагат, а за други - не. Отделно може да се подобрят, мисля.
    3. Работа за още един ден е да пусна и аз един такъв форум - същия. Не виждам причини после защо всички да не дойдете в него, след като няма да има разлика. Ще сложим и един блог със статии, които участниците ще пишат като тук и готово. Ще хванем Цанко да отговаря от името на Д-р Тийн (това Др. означава Другар от комунистическо време, а не доктор, ама може и да са го сменили), а ако не иска, аз ще отговарям или някой друг.
    Аз нарушение в деня, когато съм бил баннат, не съм правил, нито в предишния ден. Но в този ден беше пусната подписката. Сещаш ли се какво е станало - мачока се опитва да налага бан заради "нарушения" според него, направени някъде другаде в Интернет, не във форума.
    Така, да поясним защо според теб ако се смени администратора, щели да влизат по-малко хора, ще поясниш ли?
    1.Лооол 51 човека Я сметни какъв процент от всички потребители е това? Ха-ха.
    2.Явно не си ги чел, пич. Не знаеш кой, кога и как нарушава правилата, а се изказваш. Явно не си ги чел, понеже сам не разбираш кога ги нарушаваш.
    3.Ама ти явно оригиналност нямаш. Направи нещо собствено, също толкова посещавано, също толкова известно, също толкова идейно. Само дето ЗНАМ, че няма да успееш. Вярваш си too much, мисля. А каква ще е причината да не дойдем там? Ха-ха. Ами, заради тебе, бе, сладур. Не разбра ли? Целия форум неможе да те трае. И по-същата причина мисля, че ще са в пъти повече хората, които ще спрат да пишат ако Мачока се махне, отколкото ако ти се махнеш.

Get a life.

Чакам да видя след колко (хиляди) години (може би и да има вероятност) да се приеме ДOИП. Ха-ха. Тогава сигурно половината (да не кажа цялата) България ще се изнесе Не си вярвай, толкова, осъзнай се. Амбции, амбиции, ама ти прекаляваш.

Голям фен
    ХАХАх тоя ме кефи честно

Ами то това си има своето основание, за да казвам, че е така, а и аз не го казвам винаги, а когато го знам със сигурност.

Форумите поначало са недемократични, защото един им е собственика - всичко друго нататък няма как да е демокрация, след като ти си избираш кои да са тези, които да гласуват в тази демокрация. Затова най-доброто управление на форума си остава свободната от цензура дискусия по административни въпроси, отворена за всички и публична. Всъщност това е важното и ценното от демокрацията - свободата на изказванията, а не правото на глас на всички.

Цитирай Първоначално написано от afterforever
    Ами, за да се следи да няма нарушения.
    Да, тук сме на едно мнение. Предсатви си сайта като една фирма - има си управители, има си и 'персонал'. Управителите правят всичко възможно на персонала да му е добре и да осигурят максимално добри условия на труд, за да печелят ценни кадри. Ако на някой обаче не му изнасят вътрешните правилници на фирмата - просто я напуска, а не тръгва да уволнява управителите. Ти посещаваш форум, който има смисъл и който ти изнася на теб - ако не ти харесва - напускаш го и това. Всичко е на доброволни начала и няма смисъл от революции и тем подобни.
    А свобода на изказвания си има тук - на всеки попитал по подходящ начин е отгорено максимално ясно и конкретизирано. А това дали отговорът се е харесал на човека е друга бира.

Аз лично видях двойния стандарт в една тема, за снимките. След като настанаха едни леки спорове, които прерастнаха в откровена расистка нападка срещу мен, а след това пак срещу мен и момиче, което защитих (после се оказа, че правилно съм схванал идеята на написаното от нея и е нямало нищо общо с това, заради, което я нападнаха). Но разбира се в темата върлуваха стари форумци и не бяха предупредени, просто мненията изтрити и толкова. А мен тука за две-три шеговити изказвания в други теми около месец по-късно бях наречен простак от модератор, сякаш 90 процента от потребителите тука нямат такива шеговити изказвания и то някои далеч от шегата. Всичко друго ми се струва наред, но се вижда двойния стандарт поне относно стари и нови форумци. А и да най-интересното, че ми беше отговерено на имейла, че тукашните модове и админи били обиждани на цигани и на какво ли не, но то си било така. Съмнявам се, че при такива обиди няма да има бан за тези хора. Това, реших, че няма да е лошо да отбележа тези неща.
    Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген

Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!

Абе само на въпроса "защо мачока тряа се обяснява" отговърт е "за да следи за правилата" ...
    Американски форум - задаваш въпрос и ти отговарят..
    Руски форум - задаваш въпрос и на теб ти задават...
    Български форум - задаваш въпрос и всички ти обясняват колко си тъп..

Ilikeliljon покажи ми мястото, където модератор те е нарекъл простак.

А за останалото - някои потребители хранят повече от други - на за това пък всеки си е получавал наказанието... на Райбера му беше баннат акаунта и изтрит друг, Кани-Дирус беше няколко пъти трит.. а ако някой се изкаже по-остро към теб, ти имаш 2 опции - или да му отговориш подобаващо, или да пишеш на някой от екипа ако се почувстваш засегнат и ще бъде направена забележка или други действия спрямо този, който те е обидил.

А за останалото - някои потребители хранят повече от други - на за това пък всеки си е получавал наказанието... на Райбера му беше баннат акаунта и изтрит друг, Кани-Дирус беше няколко пъти трит.. а ако някой се изкаже по-остро към теб, ти имаш 2 опции - или да му отговориш подобаващо, или да пишеш на някой от екипа ако се почувстваш засегнат и ще бъде направена забележка или други действия спрямо този, който те е обидил.
    Е добре ето: От: krem4et0
    До: Ilikeliljon
    Пуснато на: Пет Юни 19, 2009 12:14 pm
    Заглавие: Re: Предупреждение
    За сега си просто предупреден. Нищо фатално не е станало, спокойно. Забранено е използването на повече от 3 цитата 1 в друг. Прочети правилата на форума. В подписа ми има линк към тях.
    Отклоняването от темата също е неспазване на правилата. Имай предвид, че те държа под око и поведението и изказа ти са меко казано просташки.
    Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген

Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!

Мега фен
    Град
    Earth...
    от къв па зор трябва мачока да се сваля от власт или па да се псува
    баннал ме, голяма работа,
    ако някой др не мое го преживее то трябва ходи на доктор
    никой не се замисля че ако го нямаше мачока нямаше и да има форума
    и ако го нямаше форума от къде щеше си баннат?
    ха-ха

бахти децките идиотщини

Цитирай Първоначално написано от Ilikeliljon

Е добре ето: От: krem4et0
    До: Ilikeliljon
    Пуснато на: Пет Юни 19, 2009 12:14 pm
    Заглавие: Re: Предупреждение
    За сега си просто предупреден. Нищо фатално не е станало, спокойно. Забранено е използването на повече от 3 цитата 1 в друг. Прочети правилата на форума. В подписа ми има линк към тях.
    Отклоняването от темата също е неспазване на правилата. Имай предвид, че те държа под око и поведението и изказа ти са меко казано просташки.
    така:
    1. Не си квалифициран като простак, а че нещо си написал в този стил. Което ми се струва странно, защото каквото и да съм прочел от теб винаги е било много учтиво и възпитано. Аз също пиша много просташки и цинично понякога, но мисля че това не ме прави такъв )

2. Колежката се е обърнала много човешки към теб. Имай предвид, че ти си един, но всеки от нас води дискусии с десетки хора по същия начин - на всеки персонално се обяснява къде е сгрешил и как да се поправи, вместо да ви режем с голямата секира.

Какво да ти кажа, когато класифицираш нечие поведение и изказ като просташки, означава, че обсъждаш неговата личност, тоест поведението ми идва от личността ми, съответно непряко означава, че съм наречен простак. Но мисля, че и без този анализ на казаното е ясно за какво иде реч. Аз се стремя, когато мога да казвам точно и ясно нещата, но си позволявам понякога шеги, но обикновено са безобидни. Рядко си позволявам да обиждам други потребители, а и варианта да отвръщам не си ме струва добър, защото по този начин аз нарушавам правилата. Благодаря за отговора

"Държиш се глупаво, пиле." не е равно на "Мри бе, глупак!"

Град
    My empire of Dirt.
    Aбе пич, едно не мога да разбера, от скоро съм в тоя форум и се нагледах на всякакви простотии, специално в раздела "Секс", то не бяха въртианали, то не бяха някакви стари теми за капачки на дезедоранти, то не бяха какво ли още не! Ясно ми е, че тия теми ги пускат 13-14 годишни деца, ама контролирайте малко поне начина на изказване и типографията, не на всекиго му е приятно да чете текст от рода на

OlEeE kaK dA IA Iz4ukAm KajeTe, Ve4E sMe 2 MeSeTSA zaEdNo, a Ne mI e PusnaLa PLS PLS PLS
    със заглавие от рода на "PLS POMO6T SPE6NO!!!!!!!!!!111"

честно, тоя форум почва да ме дразни на моменти...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си