- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Детронирайте machoka от властта! Само тук, само сега!
Ако предполагам, че коментираш текста, сори, ама намери по-точен пример, защото двете значения са толкова далече едно от друго, че няма накъде повече. Ако ти кажа че поведението ти показва, че си тъпа, няма ли да сметнеш, че те наричам тъпа или ще сметнеш, че просто си коментирам ей така поведението тиПървоначално написано от Bianca
![]()
![]()
Както и да е, аз си изясних, каквото имам за изясняване
![]()
Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген
Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!
Като отвори темата, вие двамата с мачока да не би нещо ... а? Защото друго обяснение не намирам - толкова ли е незаменим? Да не би нещо друго да крепи връзката ви?Първоначално написано от alex
Като не ви е страх, че 0.01% от потребителите ще ме последват, защо ви пречат линковете към форума ми понякога? Вие колко линкове пускахте в дата.бг към този форум, за да се развие?
Това е редовния дежурен отговор във всеки форум - все едно като Ахмед Доган каза "Като не ви харесва, напуснете страната". Но да си призная честно, не съм изпитал някакви особени неудобства след напускането на форума, даже изпитах облекчение като след занимание с някаква досадна безсмислена задача. В този смисъл, дали ще съм баннат, или не, не е кой знае колко различно. Но въпросът е принципен. Аз правя подобни акции във всички форуми, където ме банват. Някои форуми са с по-голямо значение и там правилото "като не ти харесва - напусни", не работи, защото това са просто най-големите форуми и други няма.Първоначално написано от Forest_girl
Така и ще стане - до дни ще бъде пуснат нов форум подобен на този. Адресът го знаете, предполагам. На същия адрес ще бъде, но ще бъде изцяло нов сайт и форум.Първоначално написано от lsd43
1. Че като е малък процент и не ви плаши, защо правите проблем, че съм пускал линкове?Първоначално написано от InnchetO
2. Правилата са едно, а тълкуването им - друго. И често се тълкуват не, както трябва или се прилагат нееднакво. И къде изобщо може те свободно да се дискутират?
3. Ти колко оригиналност мислиш, че може да се вложи в един сайт - в крайна сметка всички форуми и сайтове си приличат - форум, статии, каква оригиналност може да се измисли тук? Аз пък мисля, че ако сайта тръгне и се развие, ще дойдеш, че даже и статии ще пишеш. Ти като си дошла в този сайт, знаела ли си кой му е админа и заради него ли си дошла?
За ДOИП, си зависи от теб - ти имаш интерес да се приеме. Щом сама казваш, че хората се изнасят, значи виждаш какво е без ДOИП. Остава само да ти дойде до акъла, че вместо изнасяне има и друга алтернатива.
Да, ама има и държава и инспекции по труда, които следят за някакви норми в тези фирми - правилото ти "ако не ти харесва - изнасяй се" не е достатъчно. Защото тогава може всички фирми да направят работния ден 16 часов и да няма фирма, където да отидеш с по-кратък работен ден.Първоначално написано от machoka
Като твърдиш, че отговаряш, защо след това заключваш темите, та да няма коментари и допълнителни въпроси и дискусии? Явно нещо криеш.
Не, за да следи той, а, за да СЕ следи от другите.Първоначално написано от afterforever
Мачока понякога говори много грубо(според моите наблюдения),но това с тия имейли,писма,писаници,пети ии..надминава всичко.Оставете си го човека.Явно си е заслужил.
Аз не знам вас кой ви е научил да ви третират като овце. Но някои си имаме достойнство и мен примерно като ме баннат, ми е под достойнството да се върна. Сега бях поканен и затова се върнах.Първоначално написано от Nakadah
Кой те излъга, че ако го нямало мачока, нямало да го има форума? Той съществува от преди него. Ама след това бил помагал - че и аз мога да помагам.
помагаш ли? не. ще помагаш ли? не. млъкни.
Оф, мрънльо, нарушил си правилата, а се държиш, че е казал модератор, че ти е просташко поведението.Първоначално написано от Ilikeliljon
Къде пише, че не може да изрази лично мнение? Откога "просташки" е нецензурен епитет? Или нежната ти детска душевност не може да се справи с факта?
Дори и за малки деца отговорът е напълно адекватен, нормален и учтиво написан. Много се изнежихте, ще ме извинявате, ама сте путки. Само дето като спамите сте много корави.
If for honesty you want apologies
-I dont sympathize
If for kindness you substitute blindness...
Please open your eyes!
Слушай какво доста хора нарушават правилата, а ти като се мислиш за много корава, че нямам думи. Тук не става въпрос за нараняване, а за двоен стандарт, а тези неща за детската душевност ги запази за себе си, видях те как се вързваш на очевидни провокации, което ми говори, че не си много дорасла. Знаеш май само да обиждаш, явно нямаш друг начин на защита. Най-лесно е да ти кажа, че си путка проста или че си по-инфантилна и от половината от форумците, но не го казвам. Сега да не вземеш да оревеш половината форум как съм те обиждал и че съм нарушил правилата.Първоначално написано от hardball
![]()
![]()
![]()
Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген
Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!
Чудех се дълго време, какво да напиша по темата... Предполагам, че винаги ще има доволни (в сянка) и недоволни, който "плюят" в чужди теми. То и мен понякога ме хващат нервите, въпреки че съм много спокоен човек!Аз лично нямам нищо против "machoka" - човека прави каквото може за този форум. Представям си какво му е на главата по някога!
![]()
П.С. - "machoka" - стискай зъби братле и само напред!!! \/
![]()
Аз съм си предложил помощта в писмото, а и, както казах, форумът го има от преди това. Така че този извод, че без него нямало да го има форума, е неверен.Първоначално написано от Ballbreaker
пич, много си голям на думи и явно нямаш опит в модерирането на голям форум.
С Ilikeliljon се изяснихме - колежката е нямала нищо против теб - ето, както каза един потребител понякога и аз се изказвам грубо, цинично и обидно - но това не означава че съм такъв - просто стил на писане в различни моменти. 90% съм учтив и възпитан, 10% съм много голямо лайно - пиша си както бих искал да си пиша като потребител.
Аз съм ти наблюдавал постовете и няма нищо нередно в тях - а иначе ти казах за 'двойния стандарт' че няма такъв - с теб са се заяждали Канис и Рейбийз, нали така? Еми и двамата са трити и банвани за което - а в това, че стила им на писане е хаплив няма нищо лошо - все пак нали не очакваш всеки да те посипва с пепел от рози? )
global
Когато някой пита нещо - получава изчерпателен отговор. След това обсъждаме, докато темата 'не приключи' - т.е. няма какво повече да се каже. 'Може ли да ме направите модератор' се получава тема, 'не, не може защото така и така и така' - 'ок' - темата се заключва. Това е основна политика на сайта - изчерпаните теми се заключват - може би за това ти се струва грешно, че всичко се заключва - почти си прав, но важното е че всеки е получил отговор на запитването си.Като твърдиш, че отговаряш, защо след това заключваш темите, та да няма коментари и допълнителни въпроси и дискусии? Явно нещо криеш.
А иначе ти пожелавам, искрено, успех в начинанието на новия форум. Конкуренцията ражда по-добрите услуги за хората, а ние в момента нямаме конкуренция за таргет групата ни. Много бих се радвал тя да се появи в твое лице - така че стискам палци в начинанието ти по създаването на конкурентна тийн зона.
Мачо, влюбена съм в твоят виртуален образ, и не смятам да те псувам. лУбофчиииииииииииииииииии иииииии.![]()
Първоначално написано от hardball
Трябва да си яко тъп и да обичаш админчето и тогава ще те баннат. От личен опит го казвам. Също трябва и да псуваш ама много яко хадмините.![]()
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=263725Първоначално написано от machoka
Аз не получих отговор.Погледни написаното от теб.
Специално зана следващия и на по-следващия ден старателно следих новините и, дали заради забележката, или заради чиста случайност, грешките бяха малко по-малко, но не бяха отсъстващи.Ок, може би е нужно време, за да се организира редактирането.Имам го предвид.
Това, което ме подразни бешеАми, след като е имало тема, защо не е помислено по въпроса?Мисля, че това е сериозен проблем.В който и друг сайт да съм влязла, не съм забелязала такъв смотан правопис.Не коментирам блоговете, те са си лични.Прието е твърде безотговорно и лекомислено, а не бива.По този начин ти също ставаш хулник на езика, макар да пишеш доста грамотно, да не кажа перфектно.Извинявай, ако не носиш отговорност за тези неща и мрънкам напразно на теб, но ако ти не ме уведомиш за това, няма кой да е.След като е имало тема, няма нужда от н-та.
Искам да знам кой се грижи за тези публикации от момента на написването им до стигането им до обществествено внимание.
Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...
[quote="machoka"]С Ilikeliljon се изяснихме - колежката е нямала нищо против теб - ето, както каза един потребител понякога и аз се изказвам грубо, цинично и обидно - но това не означава че съм такъв - просто стил на писане в различни моменти. 90% съм учтив и възпитан, 10% съм много голямо лайно - пиша си както бих искал да си пиша като потребител.
Аз съм ти наблюдавал постовете и няма нищо нередно в тях - а иначе ти казах за 'двойния стандарт' че няма такъв - с теб са се заяждали Канис и Рейбийз, нали така? Еми и двамата са трити и банвани за което - а в това, че стила им на писане е хаплив няма нищо лошо - все пак нали не очакваш всеки да те посипва с пепел от рози? )
Така е разбрахме се. Не знам дали са банвани или не и честно казано не ме интересува, но просто тогава ми направи впечатление, че не се взимат мерки, но може да съм сбъркал. Аз не очаквам някой да ме гали с перце, но все пак си имам някакво очакване за повече благоприличие и по-малко заяждания. Аз съм дошъл тук да помагам, доколкото и както мога, а не да участвам в заяждания, нито да ставам обект на такива. Най ми е лесно и аз да започна, но се опитвам да се сдържам, защото не за това съм дошъл тук, но както и да е.![]()
![]()
![]()
^^
Ани, ако позволиш:
Имаше около 3-4 теми на недоволни от правописа. Те са някъде макс до 2-а страница според мен на раздела. Можеш да се включиш в тях. Все пак, ако много потребители се изкажат негативно в една тема, ще има по-голяма тежест и по-голям смисъл, от колкото ако всеки направи отделна тема.
Новините и статиите се пишат от различни хора - да речем 6-7 човека, които наричаме 'редактори'. Редакторите подготвят материалите си, снимките към тях и ги пращат на мен или на колегата алекс. Следователно ние ги оформяме в подходящ вид, с подходящ код и ги реализираме технологично - т.е. ги публикуваме. Ако ти кажа, че на месец се публикуват н-стотин материала (ако много настояваш ще се постарая да ти извадя и точна графика за избран от теб месец), можеш да го разделиш средно-аритметично колко се получава на ден за двама човека. А имай и предвид, че времето за оформяне и публикуване на отделен текст е x5 пъти от времето на самото му прочитане - т.е. не става с 2 щракания. Когато седнеш на компютъра и те чакат 10-20 материала за пубилукване, става много забавно.Искам да знам кой се грижи за тези публикации от момента на написването им до стигането им до обществествено внимание.
Сама разбираш, че нито съм преподавател по български език, нито хората са на изпит, нито имам техническото време да проверявам на всеки правописа. Аз също съм на мнение, че не бива човек, претендиращ за редактор, да допуска глупави грешки - но нито ще седна да поучавам някой, нито да му проверявам буква по буква какво е писал. Но ти обещавам, че ще го направя на въпрос да бъдат по-внимателни в писането си и да проверяват още веднъж цялостно за грешки. А ти ако забележиш конкретен ник, който да допуска системно грешки ми пиши кой е и ще говоря персонално с него.
В крайна сметка то си е за тях.
Освен всичко, всеки е свободен да изпрати свое литературно творение, и ние го публикуваме с благодарности - и много хора се възползват от тази 'услуга' - там пък хептем не става да седнеш да чоплиш текста.
И аз си признавам!Първоначално написано от EarthShaker
Писала съм мнооооого в четири големи форума, но никога не съм чела дори и едно от правилата.
И никога не са ме банвали (а дори съм била модератор). Естествено изключваме няколкото предупреждения на личен.
Благодаря Ви!
Относно Глобал... ясно е, че се нуждае от медицинска помощ. Нека след концерта на Мадона потърси личния си лекар или пък направо психиатър.
Дам, аз го казах по-рано... ако си културен и възпитан, не ти трябва никакви правила да четеш. Странно защо някои хора не се котират на ниво спрямо тези критерии.
Това вече не знам дали трябва да е нова тема.Защо тогава не се намерят няколко човека, които да проверяват тия статии преди да бъдат публикувани?Двама човека не могат да смогнат да следят целия форум, затова има модератори.Първоначално написано от machoka
Спирам да дрънкам.Замисли се над предложението ми.
Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...
1.'Щото дразнишПървоначално написано от global
![]()
2.Абе ти май и сам не си вярваш. Едно провинение, две, на третото гориш. Сеш'се.. Най-много в твоя полза да са изкривени правилата, с твоите милион и едно провинения. За пореден път (заради теб ставам банална): Осъзнай се.
3.Аз пък мисля, че много си вярваш. Това, че отделям от времето си, което и без това не ми стига, за да пиша в ТОЧНО ТОЗИ, а не някой друг форум, незнам дали ти говори нещо. Твоя форум няма и да го отворя. Радвай си се на виртуалния животец, ама моля те, не тук, а там.
И не, доидох защото имах проблем и тук ми помогнаха да го реша. В твоя форум с комунистични съвети едва ли да стане..![]()
Админа просто ми хареса точно с начина си на държание. Какво искаш, да те пита дали може да ти заключи темата ли? Мислиш ли, че и аз не съм се дърпала с Мачока? И мене ме беше издразнил с едно изказване, ама сеш'се не съм тъпа като тебе да правя адския проблем от това. А защо след като той няма право да се държи различно, ти имаш? Защо след като него никой не трябва да го слуша, тебе трябва? Мислиш се за велик, а не си.
Твърдо зад Мачока съм, той си е в правата. Лично аз, ако махнат мачока, повече няма да вляза.
AnIcHkAtA не сме спирали да го мислим в процес на работа. Твоят вариант малко прилича на 'колко полицая са нужни да завият една крушка', което малко ни осмива... ноо сме си го заслужили )
InnchetO тиху сега, че ще се окаже че сме преспали няколко пъти и тъкмо ще ти давам мод права![]()
ти си нема толко жалък тип... явно се радваш да те мразят
да не ти казват марио, а? аахаха и сигурно караш hiundai и се молиш да изгасне някой ден лампата на резерватазаеби бате.. жалък ми изглеждаш
Погрешният опит не е нещо, което е ценно. В дата.бг примерно имат богат опит, но неправилен.Първоначално написано от Ballbreaker
А аз съм във форумите откакто те съществуват. Даже мисля, че няма по-добър експерт по модерирането от мен. Което не значи, че моето решение е най-добро, винаги може да съществуват алтернативни идеи. Но със сигурност знам кое е лошо.
Като се погледне в съответния подфорум, се вижда, че е пълно със заключени теми преди да е имало време за отговор и обсъждане - едно е да заключиш темата след 3-5 дни без отговор по нея, а друго е веднага след като си отговорил и според теб си дал пълния нужен задоволителен отговор. Това, че ти си дал единствения възможен според теб отговор не означава, че питащият няма какво ново да добави по темата, да зададе нов въпрос, да отвори обсъждане и т.н. В крайна сметка целта е ясна - да се пита по-малко и да се обсъжда по-малко. Защото при заключена тема питащият ще трябва да отвори 10 нови теми с други въпроси и тогава ще кажеш, че е оспамил с много теми.Първоначално написано от machoka
В този раздел също заключваш по субективна преценка - пълно е с подобни теми - примерно пускам аз тема за концерта на мадона - ти казваш "не ме интересува" и я заключваш. Ама тя може теб да не те интересува, но другите да ги интересува - имаше всички изгледи да се развие като тема. Кое правило е нарушено? В това време някаква тема на Canis_Dirus, тъпа, политически коректна или не знам каква, стои, но точно тя никого не интересува. Затваряш някаква дискусия на средата без причина и т.н. Това значи, че този, който пуска нещо, постоянно трябва да мисли дали ти си на кеф, та да може да си развие дискусията. Това няма нищо общо с един нормален свободен форум.
Мерси за пожеланието ти, но ако бях на мястото на алекс, щях да те уволня - никой не иска да има конкуренция. Каквото и да си говорим, в перспектива 30-70% отлив не ви мърдат.