.
Затворена тема
Страница 7 от 13 ПървиПърви ... 34567891011 ... ПоследнаПърви
Резултати от 151 до 175 от общо 316
    искам да ми се отклюяи другия профил, където имам 1000 и кусур мнения

Мега фен Аватара на babity
    Цитирай Първоначално написано от caseoftheex
    искам да ми се отклюяи другия профил, където имам 1000 и кусур мнения
    Зак'во са ти тези мнения?

да им се любувам.
    на тебе, ако ти загине тоя профил ще скочиш под някой мост, иначе за кво са ми били тея мнения.

Цитирай Първоначално написано от babity
    Е, не може да се отрече, че за някои съфорумци се правят отстъпки. Но нима форума щеше да бъде толкова цветен в действителност ако ги нямаше Рейбийз и Канис? Или ако Мачока не се правеше на духовит в темата за снимките? Да, двамата пенсионери (Рейбийз и Канис) доста често са ужасно вулгарни в изказванията си, но понякога са забавни... пък и по някои теми наистина имат какво да кажат. Все едно, трябва да разберете (най - вече Глобал), че Мачока освен администратор е и човек, точно колкото и ние и няма нишо по - нормално от това да бъде пристрастен към някого. Това, че правилата не са толкова строго аргументирани си е така и по много параграфи могат да възникнат разногласия, но специално за бановете пък за да ви се осигури максимална яснота кой по какви заслуги е аут си има и специлна тема все пак, а и почти няма някой, на който да не са правени отстъпки за това. Иначе и аз мрънках за "двойните стандарти" за ранговете и трябва да кажа, че Мачока беше малко по - цивилизован и умерен в думите си към мен, отколкото бях аз. Специално по случая на глобал си беше съвсем в реда на нещата да се лишим от глупостите му в името на общото форумно благо.
    Повече от това не е нужно да казваш. Ти току-що потвърди всичко, в което обвинявам мачока - че прилага двойни стандарти, че защитава двамата пенсионери, че е пристрастен и т.н. А какви са причините за това, няма никакво значение. Каква е тази специална тема - аз като съм аут, не мога да пиша изобщо във форума - той е затворен за нерегистрирани, за разлика от моя. Аз не правя ли форума по-цветен? А това, че нещата, които говоря, не са глупости, са го казали хора, които са доста над твоето ниво.

Цитирай Първоначално написано от InnchetO
    Едно е да дразниш 1 човек, друго е да дразниш цял форум. Ти ли си сляп, че не си видял, че целия форум не може да те понася?

Човек с провинение, който е направил нещо за форума и човек с провинение, който е спамил като луд?

Ами, виж, НЕ искам да вляза в твоя форум. Айде бягай при твоите 51 велики потребители и ни освободи от присъствието си.

Свобода на мненията има. Така и когато ти оспамваше целия форум, имаше свобода на мненията всички потребители да се оплачат от теб. Може би за това си бил баннат!? ..

Незнам какво си вярваш, че ще направиш с тея петиции, писма и тн.. Айде успех (ха-ха)
    Ето, че си имаме вече един откровен явен защитник на мачока. Първо, да ти кажа, че количеството не значи качество, а демокрацията е една много вредна система, макар че други са още по-вредни от нея. То, ако можеше по волята на мнозинството да се банват участници, нямаше да има правила и модератори. Научете се, че МНОЗИНСТВОТО НЕ ВИНАГИ Е ПРАВО!

Кой е спамил - аз колко поста имах; колко има tqnko, Райбера или други, кофаджиите?

Един човек по-малко във форума ни няма да ни се отрази, но все пак не разбирам причините за твоето мнение.

^ А като толкова не ти харесва какво още правиш тук?
    Той те пита едно, ти отговаряш друго, и то с въпрос.
    На някои от нас като не ни харесва някой шит, не го заобикаляме като теб, а правим така, че да се премахне.

Сега според мен има две възможности:

1. Мачока в най-скоро време ще заключи тази тема, защото няма да я издържи

или

2. Просто няма да издръжи и ще почине.

Мега фен Аватара на machoka
    JackASS82
    не се прави на света вода ненапита. Мнението ти ми се плъзга по рампата на наглостта.

Точно ти си си заслужил почетно място в 'блек списъка' на пълните идиоти. Визирам Метомани, всякакви нацистчета или редови флудърчета. Тези няколко индивиди, които са стар криминален контингент на форума се затриват периодично при локация във форума, без необходима причина - те са си спечелили място както казах в черния списък заради безбройните си каруцарски псувни - други с безграничния си флууд по разделите.
    Я си признай ти, от както изтриха кофата, на колко 'възстания' си станал главен и основен инициатор посредством подстрекаване към масиран флууд в този форум?! Освен това си '82, а колко '92+ наивни пишлеменца които ти се водят по акъла се опита да придърпаш от тук и да ги накараш да забравят за тийнпроблем?!
    Е това кажи ми не е ли наглост сега от от твоя страна, което проявяваш? Вместо да си по-нисък от тревата че ми се набиваш на очи, а още не съм ти делнал поредния акаунт.

Като си толкова оборотен и праведен, регни си нормален ник, а не JackaASS или Spermoqd, или Lainovoz и почни да пишеш нормално. Всичко друго е неприемливо.

caseoftheex - точно щото си болен от тая болест на мненията, няма да ти възстановя стари акаунти, а ако разбера че флудиш заради бройката където и да било, ще загубиш и настоящите си.

Ми тогава, щом искаш да останеш, приеми форума такъв, какъвто е и не се разправяй?
    А няма ли и трети вариант форумът да се подобри?

Цитирай Първоначално написано от Lucho
    Имаме South Park, добре познатият ви сериал. Имаме Ерик Картман. Заменяме Ерик Картман в следващият текст с global и какво се получава:

Цитирай Първоначално написано от Характер на Ерик Картман (a.k.a global)
    global е разглезен, циничен, безчувствен, садистичен, алчен, лицемерен, расист, социопат и манипулатор. У него се наблюдава липса на морална отговорност и социална съвест. Чуждото нещастие буди у global задоволство; той изглежда неспособен да изпитва емпатия с малки изключения. Кайл го определя като „дебел, расистки, егоцентричен, нетолерантен и манипулативен социопат“. Самият global не се счита за лош, всъщност той не прави разлика между добро и зло. Действа според желанията си и е властолюбив.

Въпреки (а може би точно заради) гореизброените характеристики, global се проявява като роден лидер. С неустоима каризма и реторика, той демонстрира забележителни способности да овладява тълпите и да ги насочва в желана от него посока.
    Сега замени същото с machoka.

Мега фен Аватара на EarthShaker
    92 сме на една сериозна възраст вече, много моля

Супер фен Аватара на vivteen
    Град
    силистра
    global -е стига си се вкарвал в филми бе.Пуу то не бяха петиции то не бе чудо.Като не ти изнася махаш се,правиш си свой форум и тва е.Защо трябва да се занимаваш с глупости.Мачока това,мачока онова.Като не е добър за тебе нека да те видим в сайта ти.Все пак форумът е за запълване на времето и за забавление.Не ти харесва махаш се и това е кви са тези излишни драми.Имало недоволни потребители като има да се регват в твоя форум и да млъкнат.И какво ще постигнеш ,ако махнеш мачока Знаеш ли каква анархия ще настане.Аз ако бях на мачока щях да му дам 2 седмици да е модератор и да се оправя и с цензура и с фейкове и с нагли потребители.
    <3forbidden taste is the sweetest<3

Цитирай Първоначално написано от machoka
    JackASS82
    не се прави на света вода ненапита. Мнението ти ми се плъзга по рампата на наглостта.

Точно ти си си заслужил почетно място в 'блек списъка' на пълните идиоти. Визирам Метомани, всякакви нацистчета или редови флудърчета. Тези няколко индивиди, които са стар криминален контингент на форума се затриват периодично при локация във форума, без необходима причина - те са си спечелили място както казах в черния списък заради безбройните си каруцарски псувни - други с безграничния си флууд по разделите.
    Я си признай ти, от както изтриха кофата, на колко 'възстания' си станал главен и основен инициатор посредством подстрекаване към масиран флууд в този форум?! Освен това си '82, а колко '92+ наивни пишлеменца които ти се водят по акъла се опита да придърпаш от тук и да ги накараш да забравят за тийнпроблем?!
    Е това кажи ми не е ли наглост сега от от твоя страна, което проявяваш? Вместо да си по-нисък от тревата че ми се набиваш на очи, а още не съм ти делнал поредния акаунт.

Като си толкова оборотен и праведен, регни си нормален ник, а не JackaASS или Spermoqd, или Lainovoz и почни да пишеш нормално. Всичко друго е неприемливо.

caseoftheex - точно щото си болен от тая болест на мненията, няма да ти възстановя стари акаунти, а ако разбера че флудиш заради бройката където и да било, ще загубиш и настоящите си.
    тъй като гледаш нито тука флуудя, нито на оня акаунт

и да
    направо съм вманиачена не знам до къде да имам хиляди мнения.
    както виждаш не спирам да пиша ли пиша, по цял ден само флуудя и задръствам целия форум
    ако бях на твое място щях отново да се банна.

чакай да напиша още 1 мнение, за да станат повече

въй!

флууууд

Освен това си '82, а колко '92+ наивни пишлеменца които ти се водят по акъла се опита да придърпаш от тук и да ги накараш да забравят за тийнпроблем?!
    Че колко - 0.01% от форума - нали не беше от значение?

Не ми беше това мисълта, прав им път - въпроса е, че наглостта и безочието са едно от нещата, които не понасям.

Цитирай Първоначално написано от vivteen
    global -е стига си се вкарвал в филми бе.Пуу то не бяха петиции то не бе чудо.Като не ти изнася махаш се,правиш си свой форум и тва е.Защо трябва да се занимаваш с глупости.Мачока това,мачока онова.Като не е добър за тебе нека да те видим в сайта ти.Все пак форумът е за запълване на времето и за забавление.Не ти харесва махаш се и това е кви са тези излишни драми.Имало недоволни потребители като има да се регват в твоя форум и да млъкнат.И какво ще постигнеш ,ако махнеш мачока Знаеш ли каква анархия ще настане.Аз ако бях на мачока щях да му дам 2 седмици да е модератор и да се оправя и с цензура и с фейкове и с нагли потребители.
    Форум ще направя до дни. И какво си мислиш, че ако не е мачока, друг не може да е админ ли?

Супер фен Аватара на vivteen
    Град
    силистра
    ^E прав им път.Някои модератори се отказаха да бъдат такива,защото явно не е лесно.И айде успех с новия форум с 51 лапетии
    <3forbidden taste is the sweetest<3

Не ми беше това мисълта, прав им път - въпроса е, че наглостта и безочието са едно от нещата, които не понасям.
    Сега остава да добавиш и арогантността в списъка на качествата, които не понасяш и да потърсиш огледало.

global, стига флууди
    спрете да флуудите всички!

Град
    На слънцето :>
    Цитирай Първоначално написано от global
    Едно е да дразниш 1 човек, друго е да дразниш цял форум. Ти ли си сляп, че не си видял, че целия форум не може да те понася?

Човек с провинение, който е направил нещо за форума и човек с провинение, който е спамил като луд?

Ами, виж, НЕ искам да вляза в твоя форум. Айде бягай при твоите 51 велики потребители и ни освободи от присъствието си.

Свобода на мненията има. Така и когато ти оспамваше целия форум, имаше свобода на мненията всички потребители да се оплачат от теб. Може би за това си бил баннат!? ..

Незнам какво си вярваш, че ще направиш с тея петиции, писма и тн.. Айде успех (ха-ха)
    Ето, че си имаме вече един откровен явен защитник на мачока. Първо, да ти кажа, че количеството не значи качество, а демокрацията е една много вредна система, макар че други са още по-вредни от нея. То, ако можеше по волята на мнозинството да се банват участници, нямаше да има правила и модератори. Научете се, че МНОЗИНСТВОТО НЕ ВИНАГИ Е ПРАВО!

Кой е спамил - аз колко поста имах; колко има tqnko, Райбера или други, кофаджиите?

Един човек по-малко във форума ни няма да ни се отрази, но все пак не разбирам причините за твоето мнение.

^ А като толкова не ти харесва какво още правиш тук?
    Той те пита едно, ти отговаряш друго, и то с въпрос.
    На някои от нас като не ни харесва някой шит, не го заобикаляме като теб, а правим така, че да се премахне.

Сега според мен има две възможности:

1. Мачока в най-скоро време ще заключи тази тема, защото няма да я издържи

или

1.Мене пък ме кефи демокрацията. Айде убедиме с какво комунизма е по-добре? Не можеш. Не си прави и труда.
    2."Райбера" или тянко, ама райбера и тянко ги уважаваме, а тебе не.
    3.Моето мнение си е мое мнение. Казала съм - няма да ти видя даже името на форума. И просто е така, защото така съм казала и защото съм инат няма да ти вляза в форума. Виж, ти най-добре да влезеш и да не се сещаш повече за тийнпроблем.
    4. А сигурно е най-добре да правим лудите проблеми заради един бан? Предлагам ти да звъннеш на Обама. Това е национален проблем!
    5. Ами ако не искаме форума да става "по-добър" ? Аз пък искам форума така. Моето мнение срещу твоето?

ПП. 6. Мнозинството не винаги е право, но винаги печели.

За мене пък има една възможност:
    1. Ти да се махнеш и всички да се молим да не се върнеш отново.

1. Никога не съм казвал, че комунизма е по-добър от демокрацията. Казал съм го за една по-добра система.

2. Ето - пак двойни стандарти - точно като при комунизма. При демокрацията поне правилата са еднакви за всички.

3. Бе ти от инат ако искаш се самоубий, на мен няма да ми пука. Който си е роден кон с капаци, такъв ще си и остане щом иска.

4. Ами по някой път не е толкова просто да се премахне някой шит, но все пак усилието си струва.

5. Докажи, че твоето мнение заслужава да надделее над моето.

6. И това не е вярно, че мнозинството винаги печели - това е само при демокрацията от първа версия. И зависи какво разбираш под "печели":
    6.1. "Печели", че става това, което то иска, но губи от това като краен резултат.
    6.2. Не става това, което то иска, но в крайна сметка печели повече.

@global
    А това, че нещата, които говоря, не са глупости, са го казали хора, които са доста над твоето ниво.
    А ти в кое ниво на социалната йерархия се поставяш от 0-100% ?

Абе да почина няма, но признавам си - дланта ми ще обхване обекта на фантазиите ти и ще го премести в съседното направление

Град
    Цитирай Първоначално написано от global
    1. Никога не съм казвал, че комунизма е по-добър от демокрацията. Казал съм го за една по-добра система.

2. Ето - пак двойни стандарти - точно като при комунизма. При демокрацията поне правилата са еднакви за всички.

3. Бе ти от инат ако искаш се самоубий, на мен няма да ми пука. Който си е роден кон с капаци, такъв ще си и остане щом иска.

4. Ами по някой път не е толкова просто да се премахне някой шит, но все пак усилието си струва.

5. Докажи, че твоето мнение заслужава да надделее над моето.

6. И това не е вярно, че мнозинството винаги печели - това е само при демокрацията от първа версия. И зависи какво разбираш под "печели":
    6.1. "Печели", че става това, което то иска, но губи от това като краен резултат.
    6.2. Не става това, което то иска, но в крайна сметка печели повече.

Абе имам чувството, че пиша и пиша и ти пак нищо не разбираш, бе! Първо, че комунизма е ебати шита и можеш да си го завреш 'познай-от-три-пъти-къде'. Второ, че двойни стандарти и да има ти не си човека, който ще каже да се махнат. Целия форум срещу един човек = модераторите (и админа) срещу този човек = този човек извън форума (замени "този човек" с името си). Следователно и - един човек срещу Рейбийз/Тянко = Само този човек срещу Рейбийз/Тянко = Този човек бива напсуван.
    Аз от инат АКО ИСКАМ ще се самоубия. Само че, за съжаление , искам да не ти влизам в форума. Айде изяж се от яд
    Абе струвало си усилието.. ХахаАХхаАХаххАх А струва ли си да звъннеш на Обама? Май това е най-доброто решение
    Ами мисля, че вече съм доказала, че съм в пъти по-стъпила на земята от теб.
    Ами съжалявам, това е демократичен форум Направи си комунистически. ю

Под печели разбирам - убиваме глобал

Направи петиция срещу мееееееееееен! Чувствам се пренабрегната

гледам бая се е изписало потемата , та реших и аз да се наместя между редовете

според мен във форум с такова равнище едва ли някой би допуснал модератор който не отговаря на изискванията...

относно мачока до сега не съм попадал на коментар който да не е на мястото си !
    Живей на ръба, в противен случай заемаш твърде много място!

Зависи коя йерархия и кое поставяш най-горе в нея - ако това е Ахмед Доган, който управлява страната по думите му, е едно, ако е по някакъв друг критерий, кажи какъв. В рамките на страната се определям като номер 1, това достатъчно ли ти е? Извън нея има и такива над мен.

@global
    спориш с момиче 10+ години по-малко от теб. Засрами се бе човек, нямаш ли си друга работа от това да се обясняваш на 15 годишна и да се чувстваш много велик?! Баси хората, честно.

Град
    Не, мачок, аз се отказвам... То това явно каквото и да му кажеш няма да му дойде акъла.. Не виждам смисъл, отпитах се, ама..

Младото поколение трябва да се учи от рано, затова споря, а не да се правя на велик.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си