- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Детронирайте machoka от властта! Само тук, само сега!
Той като ''добрия самрянин'' обаче е по-полезен от теб,като създаваш теми в тийн форум,оплаквайки се от аудиторията. Кой е мрънкащия ?Първоначално написано от Canis_Dirus
Па щом ви е полезен тоо педофил - дръжте си го. Я си хейтим. Проблем?Първоначално написано от Punisherrr
За разлика от други хора не се оплаквам за щяло и не щяло на модератор. Да съм дотичал да пише във великата тема "модераторска помощ", където се лижат яко задници, ако някой ме напсува?
Моето не е оплакване, а констатация. Мога да предложа и съответните мерки, обаче няма да го направя. Защо? Защото не ми се занимава.
А и явно екипа има малко по-различна представа за насочеността на форума.
Grumpy old madman
Замълчи си, че като заприказваш и вече си личи, колко струваш. Останал си с впечатление, че съм доста по-голям, защото явно съм светлинни години напред от теб, що се отнася до умствено развитие. То няма и по какъв друг показател да съдиш, освен този, понеже тук нямаш контакт лице в лице - само с написани мисли.Първоначално написано от Ilikeliljon
Нали знаеш, каква е целта на сатирата? Провери пак в учебниците. Аз не съм този, който се наема да вкарва хората в правия път. Давам им насока и им оставям свобода на действие и интерпретация. Не искам да им казвам, как да си живеят живота, а само да им намекна, че може и да не са прави. Ако ти смяташ, че е редно да казваш на някого, как да си живее живота - давай!
Айде сега като каза за вълка, виж, какво означава ника ми.
А че не ти се разправя видяхме. Избяга позорно преди известно време, когато те направиха за 2 стотинки със смешните ти твърдения.
Grumpy old madman
имам черни помисли и богохулствени съмнения, че екипа няма абсолютно никаква представа за насочеността на форумаПървоначално написано от Canis_Dirus
![]()
хахаха...
Вдигам бялото знаме... па вие си хейтвайтеWhatever..
Хайде сега вие двамата от по-горните постове се хванете за ръчичка и бягайте да си играете в пясъчника (демек Пълнолетник) и не се обаждайте неподготвени другия път. А ти Канисе можеш да погледнеш какъв спор съм водил с педофил, който беше допреди месец тука и пак да се замислиш дали съм такъв, аман от хора, които не разбират. Пак повтарям да си груб и да се гавриш с другите е на мода, ама не на мен тия измислени моди.![]()
![]()
![]()
Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген
Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!
Земи си изкарай тиквата от провинциалния задник бе! Засмукал си това "гавриш с хората" по-силно, отколкото си засмукал и модераторския XYЙ.Първоначално написано от Ilikeliljon
Ти явно си по най-новата мода - да си тъп. Същински стожер на тая мода си.
Grumpy old madman
Няма какво повече да се занимавам с теб, каквото искаш си мисли, тя глупостта не ходила по гората, а по хората.Първоначално написано от Canis_Dirus
Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген
Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!
Забрави да кажеш, че по-умният винаги отстъпва.Първоначално написано от Ilikeliljon
![]()
Grumpy old madman
1. Няма какво да се оправдавашПървоначално написано от global
2. Айде действай си с форума и стига си писал тук... направи го поне веднъж както трябва т.е. без да се обесняваш! Засега няма никакви действия от теб, само закани.
Аз обаче се опитах да им обърна внимание на това, че изборът им не е правилен и да се раздели администраторската дейност на две - по поддръжката на сайта в работещо състояние и по модерирането на форума като съответно да стане ясно, че тези две дейности могат да се извършват от различни хора.
Не съм единствения - вече показах как 51 човека напуснаха форума.
Колко пъти да ти повтарям за отстъпките - знам, че са ми правени и не съм го искал. Но казах да е имало дискусия, така че да мога и аз да кажа как други нарушават правилата, които трябва да бъдат баннати преди мен.
И за твое сведение петицията беше пусната преди да бъда баннат, така че очевидно не е била пусната за да се върна пак.
Глобале, ако се пусне петиция за твоето премахване от форума колко гласа мислиш че ще събере ?
Стига си се обяснявал като ученичка а ни освободи от присъствието си..
Гледай сега, докато не им спадне посещаемостта никой няма да си мръдне пръста да си преебе хубавия екип задето теб те болял гъза, че си нежелан тук. Това, мисля, трябва да ти е ясно. Аз съм крайно скептично настроена към тази посочена бройка, ама дори и да съществува и да е реална тя няма да повлияе значително посещаемостта, така че дори и да си идат с тебе тея хора е па' същия хуй! Повече от смешно е да очакваш, че някой ще ти иска мнението за това дали си баннат или не. А кой въобще да бъде баннат си решава екипа и само той. Нали знаеш, че има една приказка: на който не му понася се изнася...Първоначално написано от global
Крайно време е тази тема да се премести в кръчмата където да бъде дообсъдена и преглътната с много бира!
То стана като наддаване кой е по-голям идиот. На почетното място в класацията на форумните идиоти все още съм аз, преживейте го.
Глобале, ше се караме! Не ни използвай с политически цели. Това че има две кофи не значи че сме се изнесли. Не е нужно да си администратор за да видиш присъствието на едни и същи хора и на двете места. Случиха се най-общо две неща:
1. Разделно събиране на боклука. Всеки сам решава в коя кофа да пусне поредното си умотворение. Сега ако някой направи и трета кофа ще стане съвсем като цветните контейнери на "ЕКО Булпак"
2. Двамата редови спамъри Наско и Най-Якия не преживяха игнорирането и появата на нови форумни звезди и се самоизгониха от форума![]()
Ами пусни. Като гледам, те само приказват, ама като се стигне до подписи, никакви ги няма.Първоначално написано от ZipFail
Третата голяма кофа ще е готова до утре на същия адрес, на който в момента е стария ми форум/раздел. Самопоканвайте се.Първоначално написано от JackASS82
ОМФГ ...
Човешката простотия няма край ... ;/ няма да чета страниците на темата ...
фък глобал ... фък глобал
мачок, няма да те псувам , въпреки че не ми даде ранг :д (слона помни) ... мисля че админа е в правото си ... ! ;] И не мисля че един форумен конфликт трябва да излиза границите на съдържащия го домейн ...
Глобал е тъпак ... мачок ... трябваше просто да го блокнеш без обяснения ...
global изобщо какво право имаш да критикуваш правилата или изобщо да критикуваш нещо, свързано с форума? Нито си плащаш, да си тук, нито форума е твой, съответно собствениците могат да слагат каквито си правила искат, могат да не ги спазват ако решат, могат да изтрият който си поискат без обяснение, т.е. всичко могат да правят, без някой да им държи сметка за това. Защото форума е техен, а ти просто го ползваш като услуга, безплатна и то. И да, имат право да го цензурират както им хрумне, било то демократично или не.
Т.е. нямаш никакво право да държиш сметка на услуга, която ползваш безплатно. Нито имаш някакви заслуги към този форум, че да има специално отношение.
Написах това, защото прочетох, че ако ДОИП дойде на власт, ще закриеш фирмата собственик на форума, задето те цензурирала или нещо такова? Това беше глупостта на деня, могат да те цензурират както си искат.
01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101
Спука се да се саморекламираш ; ) Не разбра ли , че не ставаш ?Първоначално написано от global
идиотските краснословия и лексикални заврънкулки ми пречат да ти асимилирам посланието, котарачко..
не си ли учил в 3-4 клас, че подобни претрупвания с прилагателни и сравнения създават шум в комуникацията и речта става тромава и дотягаща?
Ми не, не съм разбрал.Първоначално написано от LovEsIckk
Новият форум е готов и пуснат!
Който има акъл, ще я разбере, а който няма - не.Първоначално написано от neocide
И кво сега ще се рекламираш даже като пускаш теми за форума ти?!Първоначално написано от global
Айде да не казавм колко теми пуснахте за вашата кофа. А и аз линк не съм дал.
тва па кви дълги зъби имало.. отде се пръкна въобще?Първоначално написано от global
писах на мачока, теб въобще не те и забелязах (:
И аз откъде да знам? Но няма значение.
Глобален, ще ти кажа няколко думи, а ти ако искаш се замисляй над тях.
1) Без оглед на това дали си прав или не - тръгваш срещу твърде силен за възможностите си сайт. Сто хиляди души не можеш просто така да ги откажеш.
2) Ти като администратор на форум би трябвало перфектно да знаеш, защо не е същото да пишат в твоя нов форум и в този - тук има база. Няколко милиона мнения - теми, структурата, с която са свикнали. Ти ще им предложиш нещо съвсем ново, в което като пуснат тема няма веднага да получат отговори както тук. Съответно този кръг се затваря и няма нужда да ти обяснявам повече.
3) Аз администрирам един форум в момента, а преди съм се занимавал и с други форуми. И аз съм завиждал на форуми като Замунда, ТийнПроблем, Дата, АБВ и други, защото са популярни. Така е в тази сфера - свиквай. Сайт на 8 години не се бута току-така, както ти си мислиш.
4) Много ти е добър "съветника", с който си писал тези писма. То просто свети, че не си ги писал сам. Иначе браво за грамотното и що горе правописното писане. Това е важно, за да звучиш убедително, но не и единствено.
5) Много си се ентусиазирал, затова оценката ти е толкова субективна и не можеш да осъзнаеш, че си твърде самонадеян, недалновиден, както и неопитен. Това си личи по плановете, които изтъкваш. Не се стреми да постигнеш много на думи. Това и аз го мога. Стреми се на действие да покажеш опита си.
6) Не знам дали си запознат, но тук спокойно в подписа си можеш да пуснеш линк към сайта ти. Не е против правилата.
7) Правиш страхотната грешка да се разводняваш "аз - ние". Аз я правих преди години и ти казвам, че нищо добро няма да ти донесе. Разчиташ на относителността на "ние" пред директната конкретизация на "аз" и с това придаваш допълнително маса на ситуацията. Резултата за съжаление не е очаквания.
8 ) Мачока е администратор на този уебсайт от дълго време и има богата история. Това трябва да ти говори, че явно е утвърден в това отношение и си изпълнява задълженията точно. Допълнителното, което дава е достатъчно да чуя от Алекс, че е много, за да си направя достатъчен извод, че явно човека е точен и е на място. Не познавам Мачока лично, нито изобщо го четкам, защото това не е в стила ми.
9) Вместо като някоя махленска клюкарка, да се обясняваш на всяка дума, вземи прояви малко дипломатичност, преразгледай си приоритетите и помисли как да спечелиш по-голям сайт на своя страна, за да те подкрепи, а не да вървиш срещу такъв, както правиш в момента, защото това доникъде не води.
10) Помисли си сериозно с какво се захващаш. Знаеш ли, че администрацията на един сайт е нещо изключително трудоемко? Особено ако сайта се разрастне. Недей да си мислиш, че е удоволствие да раздаваш БАНани, да заключваш и т.н. Всъщност в един момент е тръпка, след това е задължение, а накрая стигаш до отегчение.
11) Това, което харесвам в теб е, че имаш някаква цел и я гониш до дупка. Така се постигат големите неща. Важно е обаче да си премериш предварително пътя, по който ще минеш. Избираш задънен път. Така няма да станат нещата. Аз поддържам сайт, който въпреки уникалната си за България идея без реклама и подкрепа няма да просперира. И въпреки това се боря, но забележи - не псувайки админите и правейки се на велик "вижте ми сайта". Сайтовете не са пишки, че да си ги мериме. Единствената прилика е, че всички сайтове са почнали като мъничета с по 20 души на ден в тях.
12) И последно... Виждам, че си човек търсещ изява. Научи се, да пазиш информацията за себе си. Иначе всички ще бъдат една крачка пред теб. Не се спря да обясняваш на кой етап си. Пази си думите за себе си, накрая само покажи готов продукт. С много говорене единствено издаваш мислите си, а другите, които мълчат и те слушат ги попиват. Замисли се.
Успех в начинанието, AceXe![]()