.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 39

Става ми тежко от съвсем малко храна

Абе някойй умен може ли да ми обясни що ми става тежко като изям четвърт домат . шот ' аз съм леко затъпяла и нещо не схващам
    Think of Me like the Barbiє™ you will Never play with ; ))
    надута кифла vs. мазна баница xD (h)

Темата ти е за Здравни проблеми и болести и има една такава тема сега,виж сред първите там
    LastFM
    Progressive House by Serge Devant,Nadia Ali and Hadley!

оп ., съжалявам

Повече от фен Аватара на LittleFashionista
    защото си бивща анорексичка мила (дколкото си спомням)
    Надявам се след 1-2 години напълно да се оправиш, да ядеш и други храни освен плодове и зеленчуци и да не ти е тешко след 2 краставици(примерно)
    А ти ходи ли на диетолог?

Супер фен Аватара на brokeninside13
    Цитирай Първоначално написано от LittleFashionista
    защото си бивща анорексичка мила (дколкото си спомням)
    е що така ве?

ами не до таам още не съм стигнала но се опитвам сама да си направя режима макар че нещо не се получава .. смисъл не си позволявам много страх ме е да не надебелея .. майка ми обаче е твърдо решена че ми трябва помощ и дори не иска диетолог иска да ме вкара в клиника ..

чак да те вкара в клиника не знам дали е нужно защото не ти знам килограмите, но мислч, че на диетолог трябва.така ще си здрава, в нормално тегло

емии . 43 килограма съм ( не е тооолкова зле ) пък и не изглеждам скелет ... макар че ми го казват аз не го виждам чак така но тва вече си е в мозъка ми .. и е тема на друг разговор

а колко си висока?
    43 звучат малко
    http://zdravoslovno.com/Calculators.html

164 / 165

охх напълней малко
    ако станеш 50кг. ще си супер. Не ги слушай про-ана сайтовете

чудно ми е че ме разбираш .. смисъл повечето хора не реагират така започва се с ; ' ъъ ти си лудаа ' илии ' я се стегни малко стига се правила на интересна ' - оценявам че не постъпи така за което мерси .. ами да знам но .. някак си не мога да го приема

Супер фен Аватара на brokeninside13
    Цитирай Първоначално написано от LittleFashionista
    охх напълней малко
    ако станеш 50кг. ще си супер. Не ги слушай про-ана сайтовете
    Съгласна

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    И аз понякога съм така, но моя проблем е психологически,
    като ми се насъберат много проблеми, неприятности и т.н и просто спирам да ям и си казвам, че уж съм на някаква диета, пък то си е чист мазохизъм, но ениуей.

Килограмите са малко, при положение, че си висока долу-горе колкото мен, но от друга страна, може да имаш по-леки кости, което да обяснява и теглото ти.Храниш ли се редовно, ако отговора е-не- е напълно нормално да усещаш тежест, дори и при приема на минимално количество храна.

П.С-Темата наистина не е за тук, оправям ти заглавието и я местя в пригодения за целта раздел.

Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

разбирам те lazza.още не можеш да го приемеш, това да си в нормалните килограми и да ядеш. знам колко е странно, но бавно и с помошта на семеиството,приятелите, диетолог и може би психолог(ако е по-сериозен случеят) ще успееш да се приемаш такава каквато си. Не се старай да бъдеш в перфектните мерки, защото на този свят няма перфектни неща
    И знай, че винаги ще има някой който да е против теб, ще има моменти в които ще си сама - това са просто етапи от живота и ти трябва да се справиш с тях. Просто бъди силна и калявай характера.

ами не не се храня редовно . постоянно си смятам тъпите калорий ии незнам .. на ден ми се събират по 200 калории .. в найй- лошия случай
    а иначе костите ми - не не са леки напротив доста са тежки и това се оказа проблем при отслабването ми тоест сега вече са ми само кости почти и пак не съм примерно 40 кила ..
    ЕДИТ: извинявайй ии мерси че ме премести

Хааа ти си била значи
    LastFM

Град
    У нас Си (=
    И аз съм 165 някъде и миналото лято бях 43 кг. Добре си, е ако качиш малко няма да е зле, имайки предвид бившото ти състояние..

Цитирай Първоначално написано от MrUndaztood
    Хааа ти си била значи
    смисъл ?!
    ами да аз на психиатър ходя - помага ми не мога да го отрека но .. пия и антидепресанти , лекарства за нервите ии общо взето е това .. май . Но вече наистина нямам сила азз като прекарам 2 часа навън и вече съм труп нямам сила .. дори съм колабирала 2-3 пъти.. няма значение .. но все пак хората които ме подкрепят не са много - майка ми и най - добрата ми приятелка .. която е точно обратното на мен - тя е леко закръглена и много усмихната и всички я харесват .. иначе мерси .. а коремът мии е постоянно подут затова отказвам все още да ям . макар че ми казват че е точно от това .. дали е от това или майка ми пак ме залъгва да се храня ?!

Опа.Нищо.Обърках се.Чудех се как огледално съм написал и мнение тук без да помня
    LastFM

много си малка да пиеш отсега антидепресанти
    а откога ходиш на психиатър?

П.П. лека нощ.утре пак ще пиша тука

ами от 2 месеца близо .. окейй Лека

Их стана ми интересно,защото има едно такова момиче в класа ми,на което искам да помогна ама утре съм на работа,тъй че до утре и лека нощ на всички
    LastFM

Мега фен Аватара на DimovB
    Град
    Стара Загора
    щото си карала прекалено дълго време на шибани диети и сега баща ти трябва да ти хвърли един поучителен пердах, за да спреш с лиготиите

Цитирай Първоначално написано от DimovB
    щото си карала прекалено дълго време на шибани диети и сега баща ти трябва да ти хвърли един поучителен пердах, за да спреш с лиготиите
    офф боже защо си мислиш, че това е начинът? и защо си мислиш, че като я набие нещо ще се промени За анорексията,булимията, орторексията и другите подобни трябва специално лечение. Стига си се правил на много умен Не можеш ли да се поставиш на мястото на другият и да спреш да пишеш безполезни коментари

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си