.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 39 от общо 39
    Мега фен Аватара на DimovB
    Град
    Стара Загора
    което не става с думи става със сила

Повече от фен Аватара на LittleFashionista
    Цитирай Първоначално написано от DimovB
    което не става с думи става със сила
    защо така си мислиш
    Анорексичките само със тяхно желание могат да се излекуват! Не разбираш ли че това е психологически проблем. Баща и колкото и да я бие неможе да промени мисленето й!
    Заради хора като теб има булимия ...

Град
    Стара Загора
    всъщност донякъде си прав
    като стане шибан скелет колкото й да я бие, най-много да й счупи някоя кост
    боят трябва да е навреме

хъхъ Ти така ли ще се отнасяш с децата си ?

Град
    Стара Загора
    няма да се наложи, защото няма да съм безхаберен родител

е все ще имат някъкъв проблем. винаги има проблеми...ти нямал ли си?

Град
    Стара Загора
    този "проблем" е предизвикан от родителско невежество, т.е. проблемът е на родителите
    детето е потърпевшо

айде перфектния татко ще те видим след 15 години. Но като станеш баща и видиш, че има проблем, недей тръгва с боя, а разговаряй с детето си

Мале колко много спам

А DimovB ти вобще чел ли си нещо за анорексията ? Отчасти звучиш като назубрена част от статия за това как родителите влият на децата или някоя от стариите защо се разболяват младите девойки от анорексия/булимия.

Абе вие пък що сте убедени, че ще сте перфектните родители??? Той пък може да е в пъти по-добър от вас, защото засега примерно казва много по-смислени неща. Аз примерно знам от родителите си кои храни са полезни и кои не. Знам от тях, че движението е основното нещо за здравословен живот. Знам, че диетите в повечето случаи не помагат просто защото се изготвят от псевдо-учени.
    Това ми помага да ям като разпран и да не изглеждам както голяма част от "хората" които пишат в тоя форум. Ае осъзнайте се малко!

Град
    Стара Загора
    казахме го с колегата в много теми, но пак ще се повтроя
    от анорексия "се разболяват" слабохарактерните хора, с ниско самочувствие, които използват грешни методи за отслабване. най-често поради недобра информираност или поради мързел да си отместят гъзовете до велоергометъра. оттам се почва с изтощаващи диети и нулева физическа активност, а родителите къде са.. на майната си. не могат ли да ги вкарат в правия път, преди да са се преебали?

офф т'ва за ниското самочувствие е като от някоя статия.Ти познаваш ли някоя анорексичка?Знаеш ли какво е всъшност? Разговарял ли си с нея? Не дейте да говорите без опит
    А пък и заради ниско самочувствие да е, какво?Не всички можем да бъдам силни Някои хора пък го правят защото нещо се е случило,изпаднали са в депресия и са без контрол.например след изнасилване,близък човек умре или те напусне, накакъв физически психически/тормоз. не всички могат да са силни като скала и да се проборват с всичко

Град
    Стара Загора
    говорим за аноркесиите поради подигракви и незадоволителна фигура, а не заради депресия поради бог знае кво..

ами при мен е от подигравки , от това че психиката ми не е наред тъй като нашите се разделиха ( знам че това се случва при много деца но аз го изживявам доста трудно ) , загуба на любим човек ( приятелят ми който загина в катастрофа ) .. А всъщност целта ми беше да докажа на себе си че мога ( доста тъпо ) и че исках да стана манекенка ( още по - тъпо ) . След като видях че НЕ мога да стана манекенка се затворих в себе си тъй като реших че като продължа да не ям ще стана още по - слаба и ще ме вземат нищо че проблема е височината ми . Майка ми - човекът който единствен не ме обвини че съм направила нещо грешно , се съсипа .. знаеше какво става с мен опитваше се да ми помогне но аз отказвах и тя понеже го е приживявала ( но когато е била доста по - голяма на 20 ) реши да започне да ме води по доктори . е хубаво ама докторите не помогнаха всички казват трябва сама да си помогнеш иначе няма друг начин .. сама сама ама сама до никъде не съм стигнала . Така че майка ми няма никаква вина нито е била безотговорна нито нещо подобно .. Тя ми е бутала пюретата в устата а аз ги плюех .. за тва ли е виновна ., че аз съм безмозъчна .. аз сама съм си виновна .. мерси се пак че ме изслушахте имам нужда
    Think of Me like the Barbiє™ you will Never play with ; ))
    надута кифла vs. мазна баница xD (h)

прави са, че ако ти сама не искаш да си помогнеш, няма кой друг.
    Изгледай края на този филм http://www.vbox7.com/play:04082b3b и започни и ти да си задаваш онзи въпрос. Дали се обичаш и си горда от себе си или не. Също така е добре да си говориш с някой, който не е психолог, а просто приятел. При психолога сякаш не може човек да се отпусне докрай, а при при приятелите... Аз говорих с една журналистка по скайп, която много ми помогна...
    Също така си намери занимания,хоби, започни да рисуваш или нещо подобно, за да разсейваш мозъка си и да не мислиш за килограмите. Пиши в дневник...Регистрирай се в някой сайт за самоподкрепа. Има само 1 такъв български --- http://together-ed.org/index.php?sid...435e4b458a9a3f ... Дори ако искаш пиши на мен Хубаво е да си пишеш с бивша анорексичка (макар, че мойто не беше точно анорексия) за да ти помогне с проблемите, да ти каже как тя се е справила с тях и т.н.
    Успех =) Надявам се да се оправиш

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си