.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 69
    Не бих казала че е по-яко... всичко е много по-чувствително но и дискомфорта си казва думата...

Град
    Wonderland/Lazy Town
    Аз имам една приятелка дето с гаджето и са нимфомани и го правят даже когато тя е в цикъл някъде последните дни и казва,че удоволствието било много по-голямо за нея и,че не и пречело понеже презерватива нещо си там не я разбрах

не съм и няма да пробвам в цикъл да правя секс . по добре да изчакам да ми сварши напълно .и тъкмо като не съм го правила няколко дена удоволствието е по голямо :P

Аз лично, когато съм в цикъл ми е адски некомфортно и не мога да си представя да правя секс през това време. Не съм пробвала и не мисля, че ще пробвам. Знам, че тогава нивото на хормоните е по-високо и такива работи, обаче сичко ще е в кръв и...не мисля, че е особено възбуждащо или нещо такова

Супер фен Аватара на l0lz
    Да е, да го вкараш.. И като го изкараш да ти е в кръв.. Ай, моля ти са..
    ITG - Because it's easy to be a 6 foot 4 Olympic powerlifter and streetfighting god, from behind the confines of a keyboard.

Не ми изглежда привлекателно...

Аз съм ЗА .. Правила съм го .. Удоволствието си е удоволствие .. Не ме притеснява
    - Спомни си кой съм и какъв съм ..
    -Помня те , но очевидно ти самият не помниш себе си ..

Цитирай Първоначално написано от summerlove66
    Аз съм ЗА .. Правила съм го .. Удоволствието си е удоволствие .. Не ме притеснява
    Ми и аз го направих веднъж, нищо лошо, нормално е, не ме притесява, нито него, имаше обикновеното удоволствие...

Все пак си вазиси много и от момичето .. защото познавам много момичета на който когато им дойде немогат да станат от леглото защото умират от болка .. знам че ще кажете '' тфа е защото им е дошло вчера '' но не е така .. на 20 и кусур години са ! Такаче подбери си партниорката

Повече от фен Аватара на puhinka93
    Цитирай Първоначално написано от deadmemorial
    Все пак си вазиси много и от момичето .. защото познавам много момичета на който когато им дойде немогат да станат от леглото защото умират от болка .. знам че ще кажете '' тфа е защото им е дошло вчера '' но не е така .. на 20 и кусур години са ! Такаче подбери си партниорката
    Съгласна съм с изказването. Найстина някой момичета точно в такъв момент освен болка друго нищо не могат да изпитат.
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

Град
    ВаРнАаАа
    Цитирай Първоначално написано от puhinka93
    Цитирай Първоначално написано от deadmemorial
    Съгласна съм с изказването. Найстина някой момичета точно в такъв момент освен болка друго нищо не могат да изпитат.
    +1 А и като цяло..трябва да си здраво загорял,че да не можеш да изчакаш няколко дена ... то кръв,сменяне чаршафи,мани бегай

Супер фен Аватара на ElinoOor
    Град
    Варна
    не че нещо ама да правим секс, а аз да кървя.. звучи ми отвратително..
    Kaname senpai <3
    Kpop & Kdrama![Jrock,J-pop,Cpop,Mandopop,Cantopop] <3
    Цитирай Първоначално написано от FapFapINC
    Обичам Елинор :с

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от LqlQLqQxD
    Аз лично, когато съм в цикъл ми е адски некомфортно и не мога да си представя да правя секс през това време. Не съм пробвала и не мисля, че ще пробвам. Знам, че тогава нивото на хормоните е по-високо и такива работи, обаче сичко ще е в кръв и...не мисля, че е особено възбуждащо или нещо такова
    +1

Re: Секс по време на цикъл

Цитирай Първоначално написано от pitar_pan
    Към момичетата изпитвате ли удоволствие от секса по време на цикъл и ако да дали е по силно от обичайното
    bojee... dokyde stigna sweta ot lakomiq..4ak pita dali e gotino ..
    .. Pebuls ., slunchoo ;]

Re: Секс по време на цикъл

Цитирай Първоначално написано от bebeto_mjei
    Цитирай Първоначално написано от pitar_pan
    Към момичетата изпитвате ли удоволствие от секса по време на цикъл и ако да дали е по силно от обичайното
    bojee... dokyde stigna sweta ot lakomiq..4ak pita dali e gotino ..
    +1

Не смятам ,че някога бих правила секс докато съм в цикъл

Град
    Gabr0v0
    незнам дали удоволствието е по голямо, но на мен лично ще ми е неудобно ии не мисля да пробвам (:

гадно е да .. но понякога не знаммм случвало се е просто да не ми се чака и момчето да успее да ме навие въпреки че не обичам по принцип така..
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Докато съм в менструация, рядко ме огрява /вече/.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Супер фен Аватара на Sigrina
    Град
    София
    Секса си е секс. Без значение дали съм в цикъл или не. Нито аз, нито приятелят ми припадаме при вида на кръв, така че няма нищо лошо

Цитирай Първоначално написано от brokeninside13
    Цитирай Първоначално написано от ItalianMafia
    Толкова е приятно чеееееееееееееее не го правя!
    +1

Град
    Ruse
    веднъж го направих с момиче което беше в цикъл и след секса направих наи големия ми фокус смених цвета на стената
    Ако имаш прекрасна жена, ослепителна любовница, страхотна кола, нямаш проблеми с властите и данъчните; ако когато ходиш по улицата, винаги грее слънце и минувачите ти се усмихват - кажи НЕ на наркотиците!

Град
    ВаРнАаАа
    Цитирай Първоначално написано от dido90
    веднъж го направих с момиче което беше в цикъл и след секса направих наи големия ми фокус смених цвета на стената

Град
    Ruse
    за некои смешно за други трагично и сега с моя млекар ще и върнем цвета по старо му
    амин
    Ако имаш прекрасна жена, ослепителна любовница, страхотна кола, нямаш проблеми с властите и данъчните; ако когато ходиш по улицата, винаги грее слънце и минувачите ти се усмихват - кажи НЕ на наркотиците!

Град
    Таити
    Не съм пробвал но не мисля че приятелката ми ако пожелае ще и откажа... смисъл не ме е грус стига нея да не я притеснява
    There is no right or wrong, only fun or boring

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си