- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Секс по време на цикъл
Не бих казала че е по-яко... всичко е много по-чувствително но и дискомфорта си казва думата...
Аз имам една приятелка дето с гаджето и са нимфомани и го правят даже когато тя е в цикъл някъде последните дни и казва,че удоволствието било много по-голямо за нея и,че не и пречело понеже презерватива нещо си там не я разбрах![]()
не съм и няма да пробвам в цикъл да правя секс . по добре да изчакам да ми сварши напълно .и тъкмо като не съм го правила няколко дена удоволствието е по голямо :P
Аз лично, когато съм в цикъл ми е адски некомфортно и не мога да си представя да правя секс през това време. Не съм пробвала и не мисля, че ще пробвам. Знам, че тогава нивото на хормоните е по-високо и такива работи, обаче сичко ще е в кръв и...не мисля, че е особено възбуждащо или нещо такова![]()
Да е, да го вкараш.. И като го изкараш да ти е в кръв.. Ай, моля ти са..
ITG - Because it's easy to be a 6 foot 4 Olympic powerlifter and streetfighting god, from behind the confines of a keyboard.
Не ми изглежда привлекателно...
Аз съм ЗА .. Правила съм го .. Удоволствието си е удоволствие .. Не ме притеснява![]()
- Спомни си кой съм и какъв съм ..
-Помня те , но очевидно ти самият не помниш себе си ..
Ми и аз го направих веднъж, нищо лошо, нормално е, не ме притесява, нито него, имаше обикновеното удоволствие...Първоначално написано от summerlove66
Все пак си вазиси много и от момичето .. защото познавам много момичета на който когато им дойде немогат да станат от леглото защото умират от болка .. знам че ще кажете '' тфа е защото им е дошло вчера '' но не е така .. на 20 и кусур години са ! Такаче подбери си партниорката![]()
Съгласна съм с изказването. Найстина някой момичета точно в такъв момент освен болка друго нищо не могат да изпитат.Първоначално написано от deadmemorial
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
+1Първоначално написано от puhinka93
А и като цяло..трябва да си здраво загорял,че да не можеш да изчакаш няколко дена ... то кръв,сменяне чаршафи,мани бегай
![]()
не че нещо ама да правим секс, а аз да кървя.. звучи ми отвратително..
Kaname senpai <3
Kpop & Kdrama![Jrock,J-pop,Cpop,Mandopop,Cantopop] <3
Първоначално написано от FapFapINC
bojee... dokyde stigna sweta ot lakomiq..4ak pita dali e gotino ..Първоначално написано от pitar_pan
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
.. Pebuls ., slunchoo ;]
+1Първоначално написано от bebeto_mjei
![]()
Не смятам ,че някога бих правила секс докато съм в цикъл![]()
гадно е да .. но понякога не знаммм случвало се е просто да не ми се чака и момчето да успее да ме навиевъпреки че не обичам по принцип така..
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Докато съм в менструация, рядко ме огрява /вече/.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Секса си е секс. Без значение дали съм в цикъл или не. Нито аз, нито приятелят ми припадаме при вида на кръв, така че няма нищо лошо![]()
веднъж го направих с момиче което беше в цикъл и след секса направих наи големия ми фокус смених цвета на стената
Ако имаш прекрасна жена, ослепителна любовница, страхотна кола, нямаш проблеми с властите и данъчните; ако когато ходиш по улицата, винаги грее слънце и минувачите ти се усмихват - кажи НЕ на наркотиците!
Първоначално написано от dido90
![]()
за некои смешно за други трагично и сега с моя млекар ще и върнем цвета по старо му
амин
Ако имаш прекрасна жена, ослепителна любовница, страхотна кола, нямаш проблеми с властите и данъчните; ако когато ходиш по улицата, винаги грее слънце и минувачите ти се усмихват - кажи НЕ на наркотиците!
Не съм пробвал но не мисля че приятелката ми ако пожелае ще и откажа... смисъл не ме е грус стига нея да не я притеснява![]()
There is no right or wrong, only fun or boring