- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Секс по време на цикъл
Приятелю, ако ти казват да не го правиш, не се връзвай! Изчакай кулминационния момент, съдери й гащичките и го плъзни по червеното течение. Направи го и въобще не се замисляй! Но ако НЕ направиш най-важното нещо, значи не си си свършил работата, а то е. Оближия след като си я "размазал" от секс. Бъди сигурен, че ще си следващия герой в рекламата на Спрайт. Успех!Първоначално написано от pitar_pan
![]()
На шибаните времена като тези, хубавото е едно, виждаш кой ти е приятел братче и кой е лайно
Не съм пробвала и нямам това намерение... Гнусна работа !
![]()
![]()
Любовта е това нещо,което те кара да летиш в небесата,но колкото по на високо се носиш,толкова по-жестоко пaдош.
КОГАТО СЪМ В ЦИКЪЛ НЕ ПРАВЯ СЕКС С ПРИЯТЕЛЯ МИ,МАКАР ЧЕ ТОЙ ИСКАНЕ Е ПОЛЕЗНО ПЪК И НЕ МИ Е ПРИяТНО
вЛасТта Ми ПричиНяВа НаЙ-сИлНиЯ оРгаЗъМ, НаЙ-сЛаДкаТа ТрЪпкА.иСтиНсКа КуЧкА, ЦиНичНа,ЛовКа,БруТаЛнА, с ТеЖъК ПаРфюМ и ЖеЛяЗнА вОлЯ ... с ОбуВкИ На Ferragamo и КосТюМ нА PRADA! Не БъДеТе пРосТо БоГаТи МоМичеТа, а ЖеНи с ВъзМожНосТ!!
Всичко наред ли е ?![]()
![]()
разбира сеПървоначално написано от boltt
![]()
вЛасТта Ми ПричиНяВа НаЙ-сИлНиЯ оРгаЗъМ, НаЙ-сЛаДкаТа ТрЪпкА.иСтиНсКа КуЧкА, ЦиНичНа,ЛовКа,БруТаЛнА, с ТеЖъК ПаРфюМ и ЖеЛяЗнА вОлЯ ... с ОбуВкИ На Ferragamo и КосТюМ нА PRADA! Не БъДеТе пРосТо БоГаТи МоМичеТа, а ЖеНи с ВъзМожНосТ!!
Хъ...
Б*х ви и темата о.О
Само лоши неща мисля.
just be
they say learning to love yourself is the first step,
that you take when you want to be real..
face up to the fact that you are who you are
and nothing can change that belief
Вярно,че всеки организъм е различен,но не мога да си представя кой изпитва удоволствие ,особено при първите дни от цикълаТогава желанието при жените е доста по засилено,но започне ли се,не може да се сравнява с нормалния...секс
![]()
If you're leaving close the door.
I'm not expecting people anymore.
Hear me grieving, I'm lying on the floor.
Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.
Бррр гадноо.Абе тези които го правят,не ви ли е гнус нещо?Лично съм супер супер гнуслива и това ми се струва направо мн гадно.![]()
През този период винаги се чувства супер разгонена ;д
А при секса дали изпитвам по-голямо удоволствие - не, не е по-голямо.
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
правили сме го много пъти с бившата ми нямаше никакъв проблем...едно и също си е![]()
много е гадно. не искам пак да го правя.![]()
ОО нз какво е не съм пробвала,не мисля че ще ми е удобноЗнае ли човек,може и това да стане
![]()
![]()
„Ангелите я наричат небесна радост, дяволите я наричат адска мъка, хората я наричат Любов.“
\Първоначално написано от dontgiveafuck
/
KO6MARA GSI 16V RISSE
Охх, направо не знам някой въобще да си помисли за секс повреме на цикъл. Тцтц, ужас !
Няма кой знае каква разлика, даже когато те лижат в цикъл е по-яко.![]()
В живота трябва да опиташ от всичко.
влизате в банята, слагате презерватив (не че не сме опитвали и без) и газ до ламарината
ако не броим една счупена душкабина няма никакви последици![]()