- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Секс по време на цикъл
Към момичетата изпитвате ли удоволствие от секса по време на цикъл и ако да дали е по силно от обичайното![]()
haaaa браво давам ти +1239123 за вапроса !!!
ЗАБАВЕН
.....
аз сериозно питам хаха не ме е гнус
Първоначално написано от pitar_pan
е кво пробвал ли си ?
.....
не и имам намерение да пробвамзатова питам ... да знам дали си заслужава ?
съмнява ме, понеже момичето ще се чувства неудобно предполагам. На мен с бившата ми се случи веднъж и то случайно (подрани и с 1 ден) и беше малко конфузна ситуация (и то защото бяхме доста дълго време заедно и нямахме никакви задръжки и притеснения един-друг)
my wife - Ford Probe GT 2.5 V6 KLDE
Толкова е приятно чеееееееееееееее не го правя!
ми незнам момиче и не ме гнус щото и след цикъл понякога се цапам пак не ми прече и на нея не и прече така че питам някое момиче което го е провала дали е хубаво![]()
![]()
чуството е същото само че има малко кръв ..
а и е неудобно щот трябва в банята ..
иначе е готино
стига да не я е срам и теб да не те е гнус
![]()
![]()
ние с бившия сме го правили щот подрани и дойде докато бяхме в леглото ам после отидохме в банята и вс беше наред
:P
бе готино е
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
мерси това исках да чуя
![]()
Изключително неприятно ми е на мен![]()
After all we've done - had a lot of fun, did it til' the sun came up
ЕБИ ...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
хАхах и аз и на мен не ми пречи (предполагам) ... ама момиче кат ми кажи "не,не неможе в цикъл съм" и кат кажа "не ми пречи" и тя почва ЕУ ЕУ ЕУ ЕУ ЕУ и някви такиа и аз вече кат чуя "в цикъл съм" са свивам в някои ъгъл и са осамотявам![]()
![]()
![]()
![]()
Предполагам, че може да е по-добре в някакъв смисъл, защото тогава нивото на хормоните е много високо и е възможно жената по-лесно да се възбужда. Лично аз съм го виждал при намеци и леки действия, но не съм пробвал да правя секс с момиче по време на цикъл, но съм видял, че жените много по-лесно се възбуждат тогава.![]()
![]()
Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген
Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!
При някои момичета е по-приятно, аз познавам една такава :_)
Aко не можете да пишете на български пишете на език, на който можете - английски, немски, руски, френски, японски и тн.
като съм в цикъл ми се е** повече от обикновено. само първите 2 пропускаме. иначе си е същото. нито мене, нито мъжо го е гнус.
След втория-третия ден става ако сте много на зор...преди това става мазало и не е много удобно
![]()
Ля Ля Ляяяяяяяяяя
И аз съм ЗА ! На който му харесва да го прави,не е гнусно!И наистина по време на цикъл откачам по някой път,толкова съм възбудена!!!![]()
Принципно момичетата са разгонени страшно много като са в цикъл,защото ''малката''им става по-чувствителна и така.Аз не съм пробвала и не мисля,че ще пробвам..
![]()
Според мен, зависи от момичето и партньора и .![]()
Бъди себе си, има достатъчно други хора [!]
аз съм го правил с момиче в цикъл,аз не усетих някаква разлика,само дето малко оцапа леглото ама беше в тях!![]()