.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 69

Секс по време на цикъл

Към момичетата изпитвате ли удоволствие от секса по време на цикъл и ако да дали е по силно от обичайното

Повече от фен Аватара на YourPoison
    о,боже мой ...

Град
    под криВата ти ^^
    haaaa браво давам ти +1239123 за вапроса !!!
    ЗАБАВЕН
    .....

аз сериозно питам хаха не ме е гнус

Град
    под криВата ти ^^
    Цитирай Първоначално написано от pitar_pan
    аз сериозно питам хаха не ме е гнус

е кво пробвал ли си ?
    .....

не и имам намерение да пробвам затова питам ... да знам дали си заслужава ?

Град
    pod liubimata
    съмнява ме, понеже момичето ще се чувства неудобно предполагам. На мен с бившата ми се случи веднъж и то случайно (подрани и с 1 ден) и беше малко конфузна ситуация (и то защото бяхме доста дълго време заедно и нямахме никакви задръжки и притеснения един-друг)
    my wife - Ford Probe GT 2.5 V6 KLDE

ми незнам момиче и не ме гнус щото и след цикъл понякога се цапам пак не ми прече и на нея не и прече така че питам някое момиче което го е провала дали е хубаво

чуството е същото само че има малко кръв .. а и е неудобно щот трябва в банята .. иначе е готино стига да не я е срам и теб да не те е гнус ние с бившия сме го правили щот подрани и дойде докато бяхме в леглото ам после отидохме в банята и вс беше наред :P бе готино е

мерси това исках да чуя

Град
    Милано
    Изключително неприятно ми е на мен
    After all we've done - had a lot of fun, did it til' the sun came up

Град
    МеЛмАк
    хАхах и аз и на мен не ми пречи (предполагам) ... ама момиче кат ми кажи "не,не неможе в цикъл съм" и кат кажа "не ми пречи" и тя почва ЕУ ЕУ ЕУ ЕУ ЕУ и някви такиа и аз вече кат чуя "в цикъл съм" са свивам в някои ъгъл и са осамотявам

Супер фен Аватара на brokeninside13
    Цитирай Първоначално написано от ItalianMafia
    Толкова е приятно чеееееееееееееее не го правя!
    +1

Предполагам, че може да е по-добре в някакъв смисъл, защото тогава нивото на хормоните е много високо и е възможно жената по-лесно да се възбужда. Лично аз съм го виждал при намеци и леки действия, но не съм пробвал да правя секс с момиче по време на цикъл, но съм видял, че жените много по-лесно се възбуждат тогава.
    Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген

Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!

Фен Аватара на vde
    Град
    Виена
    При някои момичета е по-приятно, аз познавам една такава :_)
    Aко не можете да пишете на български пишете на език, на който можете - английски, немски, руски, френски, японски и тн.

Град
    София
    като съм в цикъл ми се е** повече от обикновено. само първите 2 пропускаме. иначе си е същото. нито мене, нито мъжо го е гнус.

Фен
    Град
    ПаЗаРдЖиК
    След втория-третия ден става ако сте много на зор ...преди това става мазало и не е много удобно
    Ля Ля Ляяяяяяяяяя

Голям фен
    хубаво е аз съм ЗА

И аз съм ЗА ! На който му харесва да го прави,не е гнусно!И наистина по време на цикъл откачам по някой път,толкова съм възбудена!!!

Принципно момичетата са разгонени страшно много като са в цикъл,защото ''малката'' им става по-чувствителна и така.Аз не съм пробвала и не мисля,че ще пробвам..

Град
    RouSse
    Според мен, зависи от момичето и партньора и .
    Бъди себе си, има достатъчно други хора [!]

аз съм го правил с момиче в цикъл,аз не усетих някаква разлика,само дето малко оцапа леглото ама беше в тях!

то ние момчетата не изпитваме шот не е много приатно докато ръчкаме приателките ни да сме омазани в червено .... просто става кофти ... и хубавия момент се преебва

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си