.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

Hybrid View

Какво стана :?

Здр, значи направо ще почна, прибирахме се от море. Нормално дълъг път нема какво да се прави... Ама защото минаваше през други градове(не беше директно София Варна ами през В.Търново и други) спираше и на едната от спирките се качи едно момиче...(аз съм момче).Значи нали като минат некой по хубави си викаш ехаа тая ако ми падне , то си е нормално .Ама като я видях каточели ми харесваше повече от другите, просто не си мислих само това ... И защото бехме по сам на 2 седалки а и тя беше така бяхме на един ред тоест аз на 2те и тя от другата страна на 2те. Имам чуството че беше сигурно с 1 година по голяма от мене - незнам може и да не е така. И спряхме пак на почивката взехме си да ядем нещо(с наще съм все пак съм на 15) и тя беше отвънка а ние вътре и намене защото ми харесваше само я гледах и по едно време и тя почна . Тя ме гледа и аз нея ама има хора минават а и плюс това се гледахме през вратата . И качихме се вече и аз по едно време с периферията си я виждам че ме гледа. И мене ме е незнам как да кажа срам или нещо такова да я погледна.... И аз ако я погледна тя като ме гледа веднага си изместя погледа на некъде и така 3-4 часа беше. Незнам това ли е любовта или какво?? ... така и не си говорихме или нещо друго аз само си гледах на къде ли не ама не и към нея ....И после така тя тръгна с майка й на някъде и ние така и това беше края ама все още си я спомням и ми харесва.. Когато съм в такива ситуации какво да правя ? П.с не съм имал гадже.

Това не е любов, а първично привличане. В такива моменти не се стеснявай. Ще ти дам пример - намери си някакво малко листче, напиши си нещо номер, скайп ала бала, сгъни го и вече като се разделяте, отиди просто я хвани за ръката все едно да й кажеш здрасти и й кажи примерно, че има хубави очи. Само това. Постарай се листчето да й остане в ръката. Ако те потърси - значи и тя е усетила привличането. А от това вече може да излязат и по-големи неща.

Явно те е привлякла с нещо, но със сигурност не е любов

Случи ми се да сбъркам точно това привличане с любовта ..и резултата беше ужасяващ, така че, опичай си акъла докато е време!

И на мен това ми се е случвало.Едва ли е любов,по скоро симпатии

При такива ситуации, отиваш и се запознавате. Особено след като сте "обречени" само на няколко часа
    А иначе това определено не е любов.. Просто привличане.. дори и влюбване не е
    Човек не обича истински, ако не обича вечно. 19.06.2009

Мега фен Аватара на Priceless
    Град
    Варненска чайка
    Не е любов .. няма как да е
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!

Голям фен Аватара на RaZzer
    Чак любов... едва ли?! Ама не е трябвало да се спичаш, поне биваше да се запознаеш с нея...

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Случвало ми се е във влака нещо подобно.Аз бях в едно купе с едно момче,което постоянно ме гледаше така.После и аз започнах да го гледам,обаче нещо ми стана смешно и еднам се сдържах.Той ме гледа,гледа и накрая седна срещу мен и ме заговори.Поприказвахме си...имаше химия,дори щях да му поискам скайп,ако по-късно не разбрах,че е слязал от спирката.А дори не ми каза чао.

Така,че...следващия път,когато ти се случи нещо такова,ТИ вземи нещата в ръце.Бъди кавалер,защото са на изчезване. Заговори я,може да се окаже,че и тя те е харесала...

Голям фен Аватара на Sladurchoo
    Град
    Бургас
    ами като ти се случи пак нещо подобно .. запознай се с момичето .. поговорете си .. поопознайте се .. и вече след време ако я познаваш много добре и може би тогава като я харесваш много .. ще е любов ..

И на мен ми се е случвало на мн места така да се гледаме постоянно с някой.

Повече от фен Аватара на anSsito
    Град
    Русе
    Не е лбов - просто привличане
    Следващия път не се притеснявай, а отиди и се запознай с въпросното момиче. След това й поискай скайп, телефон за да може да продължите с общуването
    "Не поглеждай назад към миналото и не съжалявай, че си е отишло. И не се тревожи за бъдещето, което ще дойде. Живей в настоящето и го направи толкова хубаво, че да си струва разбитото сърце."

Айда Скот Тейлър

Супер фен Аватара на NeZaPoznat

Re: Какво стана :?

Цитирай Първоначално написано от yoyoLl
    Здр, значи направо ще почна, прибирахме се от море. Нормално дълъг път нема какво да се прави... Ама защото минаваше през други градове(не беше директно София Варна ами през В.Търново и други) спираше и на едната от спирките се качи едно момиче...(аз съм момче).Значи нали като минат некой по хубави си викаш ехаа тая ако ми падне , то си е нормално .Ама като я видях каточели ми харесваше повече от другите, просто не си мислих само това ... И защото бехме по сам на 2 седалки а и тя беше така бяхме на един ред тоест аз на 2те и тя от другата страна на 2те. Имам чуството че беше сигурно с 1 година по голяма от мене - незнам може и да не е така. И спряхме пак на почивката взехме си да ядем нещо(с наще съм все пак съм на 15) и тя беше отвънка а ние вътре и намене защото ми харесваше само я гледах и по едно време и тя почна . Тя ме гледа и аз нея ама има хора минават а и плюс това се гледахме през вратата . И качихме се вече и аз по едно време с периферията си я виждам че ме гледа. И мене ме е незнам как да кажа срам или нещо такова да я погледна.... И аз ако я погледна тя като ме гледа веднага си изместя погледа на некъде и така 3-4 часа беше. Незнам това ли е любовта или какво?? ... така и не си говорихме или нещо друго аз само си гледах на къде ли не ама не и към нея ....И после така тя тръгна с майка й на някъде и ние така и това беше края ама все още си я спомням и ми харесва.. Когато съм в такива ситуации какво да правя ? П.с не съм имал гадже.
    Не бих се усъмнил и за секунда

Супер фен Аватара на MarkKnight
    Град
    София
    Това самовтълпяването е голяма болест

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    Просто привличане .. нормално е да се гледате, но не е любов.

AceXe Пуснато на: Пон Юли 20, 2009 12:16 am Заглавие:

Това не е любов, а първично привличане. В такива моменти не се стеснявай. Ще ти дам пример - намери си някакво малко листче, напиши си нещо номер, скайп ала бала, сгъни го и вече като се разделяте, отиди просто я хвани за ръката все едно да й кажеш здрасти и й кажи примерно, че има хубави очи. Само това. Постарай се листчето да й остане в ръката. Ако те потърси - значи и тя е усетила привличането. А от това вече може да излязат и по-големи неща.
    Това ми харесаа
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

i na men tova mi se e slu4valo i po skoro tova ne e lubov a pove4e simpatiiiii...........

Добре мерси за отговорите разбрах каквото трябваше Само не ми става много ясно как както си седи там и си се возиме да ида и да я заговоря пред наще и майка й .......

Супер фен Аватара на vampirekiss
    Каквото и да е било е минало-заминало.Друг път едва ли ще я видиш.Според мен си е просто привличане,но си изтървал шанса.Другия път действай!

Edit: Тамън писах и скиорих,че той автора усетил откъде пече слънцето.Нищо здраве да е!
    I'm not in love
    but I'm in love with the way you make me feel
    baby I'm not in love
    i know i lead you to believe that your the one
    but I'm sorry to say I'm not in love

Град
    galabovo
    Цитирай Първоначално написано от AceXe
    оптимистично
    )))

Супер фен Аватара на mOBSCENE
    Увлечение..симпатии,но не и любов.
    Когато завали дъжд от обиди, използвай усмивката си за чадър!

Цитирай Първоначално написано от mena93
    Цитирай Първоначално написано от AceXe
    оптимистично
    Всъщност дай идеи какво да направи в случая... Може би по-реалистични идеи

Мега фен
    Град
    Earth...
    ти ни кажи

Не е любов, а просто привличане..
    В такива ситуации ходи и се запознай с момичето ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си