- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво стана :?
Здр, значи направо ще почна, прибирахме се от море. Нормално дълъг път нема какво да се прави... Ама защото минаваше през други градове(не беше директно София Варна ами през В.Търново и други) спираше и на едната от спирките се качи едно момиче...(аз съм момче).Значи нали като минат некой по хубави си викаш ехаа тая ако ми падне , то си е нормално.Ама като я видях каточели ми харесваше повече от другите, просто не си мислих само това ... И защото бехме по сам на 2 седалки а и тя беше така бяхме на един ред тоест аз на 2те и тя от другата страна на 2те. Имам чуството че беше сигурно с 1 година по голяма от мене - незнам може и да не е така. И спряхме пак на почивката взехме си да ядем нещо(с наще съм все пак съм на 15) и тя беше отвънка а ние вътре и намене защото ми харесваше само я гледах и по едно време и тя почна
. Тя ме гледа и аз нея ама има хора минават а и плюс това се гледахме през вратата
. И качихме се вече и аз по едно време с периферията си я виждам че ме гледа. И мене ме е незнам как да кажа срам или нещо такова да я погледна....
И аз ако я погледна тя като ме гледа веднага си изместя погледа на некъде и така 3-4 часа беше. Незнам това ли е любовта или какво?? ... така и не си говорихме или нещо друго аз само си гледах на къде ли не ама не и към нея ....И после така тя тръгна с майка й на някъде и ние така и това беше края ама все още си я спомням и ми харесва.. Когато съм в такива ситуации какво да правя ? П.с не съм имал гадже.
![]()