- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Искам вашето мнение за момичето...
Преди месец скъсах с вече бившата ми приятелка след около 4 месеца връзка... Чувствата от моя страна вече ги нямаше... след 15 дена разговори, изясняване на нещата за нея и хиляди молби от нейна страна реших да й дам втори шанс, при условие, че няма да се караме за глупости и те така... След няколко дена тя замина на море за 10тина дена с приятелки и след като се върна ми заявява:
izob6to ne znam kak tragnah s teb i trqbva da ti kaja 4e otkakto sam se razdelila s teb mn mom4eta koito po kakvi li ne na4ini pokazvat nqkakvo vnimanie kam men i koito iska6 ne6to pove4e ot pr i ne se darjat gadno sam otdale4avala zaradi teb
no sega kato bqh na moreto
mi se izqsniha mn ne6ta
i ne trqbva da si gubq vremeto i silite s teb
Сега разбрах, че по време на втория шанс така да го кажем тя е излизала с друго момче и той е бил симпатичен....
Какво мислите за такива момичета и съвет какво да правя![]()
![]()
Krasiv do dokazvane na protivnoto !!!
Заеби я .... щом другия и е по-важен и си губи времето с теб закво ти е???
викни я у вас, чукнuя за последно и я зарежи, ебати курвaта иска втори шанс а ходи с други... даже анално и го бутни да и е гадно.
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
+1 Обаче и да запише всичко на видео.Първоначално написано от tuzaro
![]()
Ама как така какво да правиш?Много ясно-оставяш я да си троши главата.Тя сама ти го е казала,мани я.
Грешката ти е,че си и дал втори шанс.Тоест мислел си,че ако се понасилиш може и пак да си възвърнеш старите чувства към нея.А любов насила не става.
Просто отмини с високо вдигната глава и гледай напред.
Колкото за такива момичета-повечето го правят само,за да има някой с тях,но не и да ги обичат.
Тези думи,които ти е казала са показно,че на нея дори и не и пука за теб.Иначе щеше да бъде по-деликатна.Най-вероятно мисли,че ти си причината да скъсате...Много и здраве!![]()
ами както има такива момичета има и такива момчета . Това са хора при което трябва да стане тяхното. Т.е ти си я скъсал на нея това не и е допаднало след което си и дал още един шанс и тя ти го е натрила в носа защото си е получила своето . Тъпаци общо казано
и да го качи у темата, ние ше го разпространимПървоначално написано от golqmumnik
![]()
Аз съм я заебал много отдавна, по скоро и дадох втори шанс за да осъзнае нещата не вървят, но тя е бягала нанякаде с друг. Просто искам мнение и на други хора за да преценя, че съм постъпил правилно...Първоначално написано от SuNsEt
![]()
брат, винаги мъжете сме прави![]()
Аз пък изобщо не бих се занимавал да си губя времето да чукам такъв парцал. Някои от вас (няма да изброявам имена) май се правят на големите ебачи...
Ей това беше правилният отговор, tuzaro!![]()
![]()
Ъ,да...особено тази вечер си много прав!Първоначално написано от tuzaro
![]()
нова телевизия добре ми влияеПървоначално написано от SuNsEt
![]()
тази вечер ви е късметлиискаПървоначално написано от SuNsEt
![]()
по темата : щом веднъж не е станало и втори път няма да стане
И аз това и казах но не иска да ме чуе....
мацката явно не е изпитвала такива чувства,щом е пропиляла 2рия шанс...по-добре не си губи времето с нея,а продължи напред..не е оценила какво губи-ок,следващата...и така![]()
Мисля, че е парцал, а че ти си глупак, че да се занимаваш изобщо с нея.Първоначално написано от Martoooooo
Забравяш я и това е. Друг лек няма.
За такива като нея не си заслужава да се нервиш. Не я ли виждаш каква е......неблагодарнаи лицемерна.
Я по-добре изцяло я затрии от живота си и да се оправя, а ти си карай живота напред.
Продължавам.И по пътя дори наранявам.Не преставам да се боря.Страховете си аз побеждавам.И когато силно страдам враговете си даже не мразя.Може да се уморявам,но намиран сили да кажа:"Продължавам."
ха тва напрао е бахти гадното ама си го заслужава деПървоначално написано от tuzaro
![]()
![]()
Ich habe nichts nur eine Liebe
Теглих и майната още преди да заминеПървоначално написано от AceXe
![]()
![]()
![]()
Просто исках да видя вие какво мислите
![]()
Тя е парантия ... а ти я зарежи и продължи напред ...![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
LIchno az mislq che takiva kato neq ne znaqt kakvo iskat , ne sa naqsno sas sebe si![]()
Don`t guve a fuck ! xaxa
не я знам
Какво изобщо искаш да правиш с такова момиче?
Безразличие..