- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Искам вашето мнение за момичето...
Това не е вярно! Аз бях с едно момиче 2 седмици, но се скарахме и ми би 1001 шамара ( не мога и не искам да ударя момиче ), а два месеца по-късно си поговорихме и бяхме заедно 9 месеца (нямаме бебе де - съвпадение еПървоначално написано от djuki
) но сега тя малко замина , а аз се опитвах да съм с други, но не моа да го е*а
![]()
Та по темата: Понякога вторият път е узпешен, но таз заслужава това което тузаро предложиШибай й го анално!
Боклуците на този свят няма да се свършат!Свиквайте хора.
I'm not in love
but I'm in love with the way you make me feel
baby I'm not in love
i know i lead you to believe that your the one
but I'm sorry to say I'm not in love
Грешка онбре ! Трябваше да я чукаш докато ти пуска .... пари не ти взима - нали ?!Първоначално написано от Martoooooo
![]()
на море с приятелки,2/3 пичове са им метнали някое друго коментарче и те са и втълпили,че не я заслужаваш и тя понеже е държала водка в ръка се е съгласила... Ще ти кажа 60% от случеите момичетата не знаят какво искат или поне аз съм така,влизам в магазина и 20 менути се чдя сладко ли ми се яде,солено ли и изобщо яде ли ми се или ми се пие![]()
Охооо!! Моя човек ! Ай сега да ги видя как ще ми обяснят, че момичетата знаели какво искатПървоначално написано от NaNa_SladuRana
![]()
Брао мон, ама да я беше чукнал както писаха останалите и после да я пратиш в на майка и... Тя горката незнае и тя къв х?й иска
ти мани майтап,ама продавачката вечче ме базикаПървоначално написано от NeZaPoznat
![]()
продължавай напред,кво се нервиш пък и нали чувствата вече ги е нямало от твоя страна
Следващата :P ....Първоначално написано от NeZaPoznat
Krasiv do dokazvane na protivnoto !!!
Помислила се е за много вървежна като някой пикльо и е повървял след задника или някоя надъхана приятелка и е дала "мъдър" съвет.
..Има моменти, когато вярваш, че всичко е свършило...Точно тогава започва началото...
че ти нормален ли си,аз като не я познавам лично и не съм поговорила най-малко 5 дена с нея от къде да я знам що за стока е?
СъгласнаПървоначално написано от tuzaro
![]()
Aliena vitia in oculis habemus a tergo nostra sunt
++++Първоначално написано от got2Bthe1
Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!
жените са КУЧКИ.
всички жени са кучки и никога,ама никога не ни се връзвайте.
неоспорим факт.
/приятелско съветче
не ме кефи
Съгласна..Първоначално написано от Len4etyYyy
кучка![]()
Еми щом само си губи времето с теб, не си губи и ти времето с такива като тая![]()