- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Какво бихте направили за приятел
Колко далеч може да стигнете в името на приятелството ?
Какво бихте направили за приятел ?
За добър/ра приятел/ка бих направила абсолютно всичко стига да знам , че си заслужава и не ме използва![]()
Nowadays people know the price of everything and tha value of nothing . . .
Зависи до колко ми е приятел... за най - добър приятел - почти всичко, но ако знам че би направил/а същото и за мен.
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
Въпросът е много общ и абстрактен - както виждаш и отговорите до тук не са кой знае колко конкретни. Може би ще е по-лесно да се отговори ако изредиш 10-15 неща и ние да изберем кои от тях бихме направили и кои не![]()
За най-добрата ми приятелка бих направила абсолютно всичко, независимо какво би ми коствало. Тя безброй пъти ми е доказвала, че гозаслужава на повече от 100%.
А за останалите си приятели.......зависи от това какв отрябва да направя.
Продължавам.И по пътя дори наранявам.Не преставам да се боря.Страховете си аз побеждавам.И когато силно страдам враговете си даже не мразя.Може да се уморявам,но намиран сили да кажа:"Продължавам."
мм .. за приятел бих направила всичко по силите ми .. аа за най- добър приятел ии това, което не е по силите ми ;]
n as we lie beneath the stars we realise how small we are ..
за приятелите си правя почти всичко..за най-дабрата ми приятелка й в огъня скачам![]()
![]()
Имам една единствена ИСТИНСКА приятелка и за нея бих направила всичко, дори ако трябва да убия човек.
А за другите приятели каквото мога.![]()
И аз да драсна нещо![]()
Имам много малко истински приятели, но за тях си бих дала живота и те много пъти са го доказвали че го заслужават.
А за останалите ще направя каквото ми е по силите.
Опитвам се да помагам на всички около себе си по някакъв начин, когато имат нужда.
Ако им е необходима помощ - аз съм насреща, макар че, признавам си, понякога наистина не ми е до проблемите на другите.
Разбира се, очаквам същото в замяна, но не винаги го получавам.
А за приятел... хм, имам една истинска приятелка, за която бих направила всичко, абсолютно всичко.
виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
с протегнати стъпала
и шалове
обсипани с ориенталски фалшиви монети.
+1Първоначално написано от GbSy
Не съм за теб, не си за мен
Айсберг на две разделен.
Не е война, но любов ли е , питам,
щом се ранихме така.
Щом нежността като гълъб отлита,
стреснат от твойта ръка.
+1 Точно там е проблема, че помагам на който мога и после (мъжки полов орган).. НИЩО не бих направила за "приятел" поне на този етап, просто защото когато вярваш прекалено на някой и влагаш зверските усилия всичко отива по дяволите! Вечно приятелство няма!Първоначално написано от GbSy
"Whenever someone smiles at me, all I see is a chimpanzee begging for its life."
За 7 мои приятелки бих направила абсолютно всичко... Казват ,че истински приятели не се намират лесно, но явно аз съм олучила правилният момент ..![]()
Имам доста приятели, но само един ми е истински, другите се съмнявам, че ме използват. Та за този най-добър приятел и живота си ще си дам, а и той би направил същото за мен, сигурен съм защото го е доказвал много пъти.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=OKF7g5XD5iU[/youtube]
Доста неща бих направила![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Вече нямам ИСТИНСКА приятелка.. за това вече за никой нищо не бих направила .. само за МЕН![]()
![]()
![]()
За приятел бих направилаа почти всничко, но зависи до колко е добър!
Bitch! >.<![]()
И аз съм така.Опитвам се да оправя всички проблеми на другите,та чак понякога забравям за моите..в стремежа да помогна на някого.
Иначе за истински приятел бих направила всичко,което е по силите ми.
Ами абсолютно всичко бих направил,но тъи като в момента нямам истински приятели не ми се налага...![]()
Абсолютно във всичко бих подкрепила приятел,стига да ме убеди,че постъпва по възможно най-правилния начин.
Благодат е да си ми приятел като се замисля-на всички помагам,обаче сама на себе си почти никога.А и вече станаха малко хората,от които знам ,че мога да получа качествен съвет.
зависи от това колко ми е добра![]()
mouth2mouth
Първоначално написано от anenceto92
Много точно казано. От доста време не съм "мяркала" истински приятел, все си намирам някакви, които ме използват и после си патя. Но иначе за истински приятел бих направила много неща, но не всичко.А сега с моите "приятели" правя каквото ми е по силите, не се насилвам
, защото не си заслужава.
Loko Sofia![]()
Manchester United![]()
За най-добрата ми приятелка бих направила всичко..
Ми не знам...Зависи кого е,мястото,начина,времето,пр ичината..Но мисля че има само един човек заради когото бих и убила ...
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..