.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 39
    Мега фен Аватара на teenmenie
    Град
    В центъра на купона :)

Какво бихте направили за приятел

Колко далеч може да стигнете в името на приятелството ?

Какво бихте направили за приятел ?

Повече от фен
    Град
    София
    За добър/ра приятел/ка бих направила абсолютно всичко стига да знам , че си заслужава и не ме използва
    Nowadays people know the price of everything and tha value of nothing . . .

Град
    * Somewhere Over The Rainbow *
    Зависи до колко ми е приятел... за най - добър приятел - почти всичко, но ако знам че би направил/а същото и за мен.

Супер фен Аватара на TheGirlNextDoor
    Град
    `Soмэewhэrэ...
    това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
    имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..

Супер фен Аватара на storex
    Въпросът е много общ и абстрактен - както виждаш и отговорите до тук не са кой знае колко конкретни. Може би ще е по-лесно да се отговори ако изредиш 10-15 неща и ние да изберем кои от тях бихме направили и кои не

Град
    Габрово
    За най-добрата ми приятелка бих направила абсолютно всичко, независимо какво би ми коствало. Тя безброй пъти ми е доказвала, че гозаслужава на повече от 100%.
    А за останалите си приятели.......зависи от това какв отрябва да направя.
    Продължавам.И по пътя дори наранявам.Не преставам да се боря.Страховете си аз побеждавам.И когато силно страдам враговете си даже не мразя.Може да се уморявам,но намиран сили да кажа:"Продължавам."

мм .. за приятел бих направила всичко по силите ми .. аа за най- добър приятел ии това, което не е по силите ми ;]
    n as we lie beneath the stars we realise how small we are ..

Супер фен Аватара на lipsvashh_mi
    за приятелите си правя почти всичко..за най-дабрата ми приятелка й в огъня скачам

Имам една единствена ИСТИНСКА приятелка и за нея бих направила всичко, дори ако трябва да убия човек.
    А за другите приятели каквото мога.

Мега фен Аватара на teenmenie
    Град
    В центъра на купона :)
    И аз да драсна нещо

Имам много малко истински приятели, но за тях си бих дала живота и те много пъти са го доказвали че го заслужават.
    А за останалите ще направя каквото ми е по силите .

Опитвам се да помагам на всички около себе си по някакъв начин, когато имат нужда.
    Ако им е необходима помощ - аз съм насреща, макар че, признавам си, понякога наистина не ми е до проблемите на другите.
    Разбира се, очаквам същото в замяна, но не винаги го получавам.
    А за приятел... хм, имам една истинска приятелка, за която бих направила всичко, абсолютно всичко.
    виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
    поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
    с протегнати стъпала
    и шалове
    обсипани с ориенталски фалшиви монети.

Цитирай Първоначално написано от GbSy
    Опитвам се да помагам на всички около себе си по някакъв начин, когато имат нужда.
    Ако им е необходима помощ - аз съм насреща, макар че, признавам си, понякога наистина не ми е до проблемите на другите.
    Разбира се, очаквам същото в замяна, но не винаги го получавам.
    А за приятел... хм, имам една истинска приятелка, за която бих направила всичко, абсолютно всичко.
    +1
    Не съм за теб, не си за мен
    Айсберг на две разделен.
    Не е война, но любов ли е , питам,
    щом се ранихме така.
    Щом нежността като гълъб отлита,
    стреснат от твойта ръка.

Голям фен Аватара на rauwkost
    Град
    гр. София
    Цитирай Първоначално написано от GbSy
    +1 Точно там е проблема, че помагам на който мога и после (мъжки полов орган).. НИЩО не бих направила за "приятел" поне на този етап, просто защото когато вярваш прекалено на някой и влагаш зверските усилия всичко отива по дяволите! Вечно приятелство няма!
    "Whenever someone smiles at me, all I see is a chimpanzee begging for its life."

Мега фен Аватара на lenito_sf
    За 7 мои приятелки бих направила абсолютно всичко... Казват ,че истински приятели не се намират лесно, но явно аз съм олучила правилният момент ..

Град
    София
    Имам доста приятели, но само един ми е истински, другите се съмнявам, че ме използват. Та за този най-добър приятел и живота си ще си дам, а и той би направил същото за мен, сигурен съм защото го е доказвал много пъти.
    [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=OKF7g5XD5iU[/youtube]

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Доста неща бих направила
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Вече нямам ИСТИНСКА приятелка.. за това вече за никой нищо не бих направила .. само за МЕН

Голям фен Аватара на DeadSilence
    Град
    наа луната
    За приятел бих направилаа почти всничко, но зависи до колко е добър!
    Bitch! >.<

И аз съм така.Опитвам се да оправя всички проблеми на другите,та чак понякога забравям за моите..в стремежа да помогна на някого.
    Иначе за истински приятел бих направила всичко,което е по силите ми.

Ами абсолютно всичко бих направил,но тъи като в момента нямам истински приятели не ми се налага...

Град
    somewhere over the rainbow
    Абсолютно във всичко бих подкрепила приятел,стига да ме убеди,че постъпва по възможно най-правилния начин.
    Благодат е да си ми приятел като се замисля-на всички помагам,обаче сама на себе си почти никога.А и вече станаха малко хората,от които знам ,че мога да получа качествен съвет.

зависи от това колко ми е добра
    mouth2mouth

Повече от фен Аватара на smiLexaga1n
    Град
    in y0ur dreams xdd
    Цитирай Първоначално написано от anenceto92
    за приятел не бих направила много, защото от личен опит знам, че не винаги заслужават това, което правя за тях... както каза някой по горе: получавам единствено "мъжки полов орган"...

за истински приятел бих направила много, но не знам вече дали имам такива приятели....

Много точно казано. От доста време не съм "мяркала" истински приятел, все си намирам някакви, които ме използват и после си патя. Но иначе за истински приятел бих направила много неща, но не всичко. А сега с моите "приятели" правя каквото ми е по силите, не се насилвам , защото не си заслужава.

Loko Sofia
    Manchester United

За най-добрата ми приятелка бих направила всичко..

Град
    In the middle of Nowhere
    Ми не знам...Зависи кого е,мястото,начина,времето,пр ичината..Но мисля че има само един човек заради когото бих и убила ...
    Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си