- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как най-често се обръщате към гаджето си?
Как най-често се обръщате към гаджето си?
Мило , злато![]()
Nowadays people know the price of everything and tha value of nothing . . .
Господарке![]()
Има такава тема
nicolepcd
+++++Първоначално написано от elsy
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
ей смотан
глупак
смешен
грозен
ей такива (sun)![]()
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
+1 .. + олигофрен, изрод, урод, нещастник, травестит, бавноразвиващ идиот и сякакви производниПървоначално написано от TheGirlNextDoor
![]()
![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Ама вие понякога умеете да сте по-големи простаци от нас самитеПървоначално написано от Priceless
![]()
![]()
Еми когато ни предизвиквате така ставаПървоначално написано от AceXe
![]()
![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
Е кво да ви предивзикаме егати вие като почнете да изброявате нямате спирка бре. Аз не знам толкова обръщения, въпреки че като се замисля големи простотии съм ръсил и аз... Ша Се КоМпЛеКсИрАмПървоначално написано от Priceless
![]()
АуУУ МолЯ тИ сЪъЪ нИдеЙПървоначално написано от AceXe
![]()
![]()
Hilary_![]()
Глей начи... Ше ме комплексира и за фешън писането... Все забравям за "ъЪъЪЪЪъ"тата...Първоначално написано от Priceless
![]()
Тц .. извинявайПървоначално написано от AceXe
ПоФиЧиИ нЯмЪъ дЪ ПраФя ТъКаАаАа
![]()
![]()
![]()
Hilary_![]()
Уби ме... Промени ми представите ми за тебе...Първоначално написано от Priceless
![]()
![]()
Защо ?Първоначално написано от AceXe
Ти не знаеше ли, че аз съм ФиЕшЪн
![]()
Hilary_![]()
Слагаш разстояние между последната буква и възклицателни/въпросителни знаци. Това говори, че умееш да пишеш. Фешъните не го умеят. Изразяването ти също е различно. Детайлите са от голямо значение, друг е въпроса, че някои не им обръщат внимание.Първоначално написано от Priceless
![]()
^^ Разкрита съм ... мисля, че трябва да се засрамяСега ще ме помислят за някаква супер забила, защото мога да пиша
![]()
![]()
Hilary_![]()
Забила ще те помислят фешъните, емотата, метълите, комплексираните мърльовци и идиотите, които имат някакво върховно самочувствие без покритие. За останалите под 1% потребителите на форума мисля, че няма да те мислят за забила... Ако това те успокояваПървоначално написано от Priceless
На мен, че и ЛС-та ми драскат колко съм забил, така че споко. Ако и това те успокоява де...
![]()
Поне не съм единствена. Ти ще ме подкрепяш и ще си забиваме заедноПървоначално написано от AceXe
![]()
![]()
Hilary_![]()
Така както го казваш, човек със скрито мръсно подсъзнание други работи си мисли.Първоначално написано от Priceless
![]()
![]()
И аз се усетих, но беше късноПървоначално написано от AceXe
Мога само да се надявам, че ти не си от тези хора
![]()
![]()
Едит: Колко още теми смяташ да окъкаме ?![]()
Hilary_![]()
Ние вярно, че се разположихме много из темите...![]()
Темата се оспами твърде здраво,а и се повтаря,потретя...