.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

случвало ли ви се е???

Когато правя секс с едно момче след това виждам течност по бельото ми това е течноста, която се отделя по време на секс, но количеството е доста по-голямо и незнам защто?С бившия ми приател сашто имаше но по-малко с него го правехме с презартив, а сега сваршва наван, може ли това да е причината или.. дайте мнение?
    Dobrite momi4eta otivat v raq, a lo6ite kadeto si poiskakat!

Абе мацке осъзнаваш ли колко ти е объркано обяснението. Говориш за сперма и питаш дали е нормално да имаш по бельото, ами ако е свършил там, нормално е да имаш Ако случайно имаш предвид предеякулационната течност, нормално е да има, ако е бил в досег с бельото ти. И в крайна сметка не става ясно какво имаш предвид
    Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген

Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!

Град
    В сърчицето на моето мило {}
    Колкото повече си възбудена толкова повече секрет ще има на бельото ти .... Както каза колегата по-горе, ако е свършил в/у бельото ти ще има повече да, ако ли не то секрета е изцяло то възбудата ти ! Явно новия ти приятел те възбужда повече от стария Заради това, че си ужасно неграмотна се чудех дали да ти отговоря но нали сме тука да си помагаме реших да ти драсна 2 реда. Постарай се да пишеш малко по грамотно ако обичаш ! Не е върпос дали искаш и "че това е интернет и ще си пишеш както си искаш", а е въпрос на лична етика и възпитание !
    De-Phazz - Anchorless

Това на бельото ми е предеякулационната течност.Вапроса ми е защо се овеличи количеството? дали е само от по-голяма вазбуда...или има и друго
    Dobrite momi4eta otivat v raq, a lo6ite kadeto si poiskakat!

Цитирай Първоначално написано от maackata
    Това на бельото ми е предеякулационната течност.Вапроса ми е защо се овеличи количеството? дали е само от по-голяма вазбуда...или има и друго
    Не мога да ти отговоря на този въпрос, но най-простата логикса говори, че има повече за прочистване по пикочните пътища И моля те обърни внимание на правописните си грешки: Увеличи, а не овеличи, Възбуда, а не вазбуда, въпрос, а не вапрос.
    Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген

Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!

Град
    под криВата ти ^^
    още тъпи теми какво да не се притесняваш че си бреммена ??
    .....

Цитирай Първоначално написано от Smite
    още тъпи теми какво да не се притесняваш че си бреммена ??

Град
    Пловдив
    туй нещо се нарича мъзга и колкото си по възбудена се отделя повече. По принцип служи като смазка.
    To my assitant who’s always hassle’n me and to the ones talk’in sh@# with their backs to me, and to my ex-girlfriend who didn't care about me. To my ex-teachers who never believed in me, to the people who always want something for free:
    I DON'T GIVE A FUCK !!!

о боже мой до къде я докарахме

Предполагам че течността по белъото си е твоята и е там защото си възбудена .

Град
    е как къде?! при Чичко_Полицай !! ;)
    Аз, лично, разбрах само, че предеякулационната течност тече от тебе! ..
    Бре.. за какво са ни мъже?
    Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.

Цитирай Първоначално написано от Drogiranata_
    Чукам се с всеки който подаде пишка.
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

Цитирай Първоначално написано от maackata
    Ей ама си неграмотна като некоя кифла...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си