- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Въпрос за целуфка
Здравейте утре ще се виждам цял ден с една мацка и искам да и раскрия чувствата си но не знам как да я целуна. Молиа даите съжети![]()
Купи си буквар![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
И аз не знам.
Уста имаш ли си ??? Да ... тогава къв е проблема???![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
целуфка
еми целуФаш я и готовУ
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
+1Първоначално написано от Jumbie483
Дъждът се смее с глас като хлапак, намислил новата си дяволия - помита шапки, шлифери и прах, преструвките гримирани измива. Прегръща дръзко пъстрите поли, по устните задъхано се стича... Хвърли чадъра - нека да вали! Ще можеш ли в дъжда да ме обичаш?
мале мале....абе хора хем оглупявате,хем по-неграмотни ставате...евалата![]()
Хващаш я здраво да не мърда ( за по-сигурно ако искаш можеш да я завържеш ) отваряш си устата, бутваш си езика вътре и прайш квото си знаеш![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Комплексарщината и снобизма по класовете май и тебе те е вкарал в примката си... Тази мания да се пише с "ф" вместо "в" всъщност не е от неграмотност а умишлено така се пише. Така беше модерно преди, за да се правят разни тийнчета на интересни. Очевидно някои си остават с тази мода. Колкото до целувката... Това е нещо, което всеки сам открива. Трябва сам да усетиш момента и начина, по който да го направиш.Първоначално написано от feelthebeat92
И вземи сериозно се откажи от тази глуповата мания да се пише неграмотно, гаче ли се изкарате зубъри ако пишете малко по-нормално, защото ще ти закостенее това писане и някои път като се наложи в работата си да напишеш нещо така ще се изложиш, че...
parvo i razkrii 4ustvata si i sled tova q celuni.....s ystata si.......![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
когато му дойде момента ще знаеш какво да направиш
Такива теми има вече. Потърси,но няма да чуеш нищо по-различно,защото НЯМА ПРАВИЛА,просто действаш!