.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

детската любов

Такаа . състоянието ми е отчайващо поради няколко причини една от които искам да споделя тук и да помоля за съвет . значии историята е следната преди около месец срещнах любовта ми от ранната възраст ( детската градина ) с която сме били заедно 6 години .. от бебета . както и да е ии той знае че съм аз аз знам че е той . сичко е ок обаче аз се влюбих в него .. той е единственото момче с което изпитвам някакво удоволствие .. а той не иска да е с мен иска само да спим и тва е .. а аз му обясних че искам връзка и че не мога така общо взето всичко си казах в очите .. той обаче ми каза че иска само секс от мен и това е .. а аз много искам да съм с него не мога така .. ако някой се сеща да каже какво е най-добре да направя ?!
    Think of Me like the Barbiє™ you will Never play with ; ))
    надута кифла vs. мазна баница xD (h)

не му пускай забрави го с времето
    `Cause I needed
    I need to hear you say
    That I love you
    I have loved you all along

не му се връзвай
    т.е. остави го и не го търси
    Човек не обича истински, ако не обича вечно. 19.06.2009

Цитирай Първоначално написано от Jumbie483
    не му се връзвай

Това, че сте били заедно 6 години не значи, че сте формирали еднакъв мироглед. Той има други представи за хората и по друг начин разбира нещата. Освен това не го вини. Не обичам подлизурковците и мърльовците, които използват жените все едно са инструмент за удоволствие и нищо повече. Но в случая нещата са по-различни. Човек, с когото си приятел много години някакси не може да ти бъде любов. Може и да има изключения, но просто така са устроени хората. Възможно е той да изпитва същото и за него да е невъзможно да се влюби в теб, точно защото те познава прекалено добре. А когато познаваш някого твърде добре, спира да ти е толкова интересен и съответно не се влюбваш в него. Ти защо мислиш, че рано или късно любовта в двойките угасва? Точно защото опознавайки се губят взаимен интерес и започват да търсят други по-загадъчни хора, за които нищо не знаят. В това се крие тръпката на любовта.

Мега фен Аватара на Priceless
    Град
    Варненска чайка
    Цитирай Първоначално написано от AceXe
    Това, че сте били заедно 6 години не значи, че сте формирали еднакъв мироглед. Той има други представи за хората и по друг начин разбира нещата. Освен това не го вини. Не обичам подлизурковците и мърльовците, които използват жените все едно са инструмент за удоволствие и нищо повече. Но в случая нещата са по-различни. Човек, с които си приятел много години някакси не може да ти бъде любов. Може и да има изключения, но просто така са устроени хората. Възможно е той да изпитва същото и за него да е невъзможно да се влюби в теб, точно защото те познава прекалено добре. А когато познаваш някого твърде добре, спира да ти е толкова интересен и съответно не се влюбваш в него. Ти защо мислиш, че рано или късно любовта в двойките угасва? Точно защото опознавайки се губят взаимен интерес и започват да търсят други по-загадъчни хора, за които нищо не знаят. В това се крие тръпката на любовта.

Боже .. ти си моя идол !
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!

Цитирай Първоначално написано от Priceless
    Това, че сте били заедно 6 години не значи, че сте формирали еднакъв мироглед. Той има други представи за хората и по друг начин разбира нещата. Освен това не го вини. Не обичам подлизурковците и мърльовците, които използват жените все едно са инструмент за удоволствие и нищо повече. Но в случая нещата са по-различни. Човек, с които си приятел много години някакси не може да ти бъде любов. Може и да има изключения, но просто така са устроени хората. Възможно е той да изпитва същото и за него да е невъзможно да се влюби в теб, точно защото те познава прекалено добре. А когато познаваш някого твърде добре, спира да ти е толкова интересен и съответно не се влюбваш в него. Ти защо мислиш, че рано или късно любовта в двойките угасва? Точно защото опознавайки се губят взаимен интерес и започват да търсят други по-загадъчни хора, за които нищо не знаят. В това се крие тръпката на любовта.

Боже .. ти си моя идол !
    Е благодаря за честта

Град
    Габрово
    Цитирай Първоначално написано от Jumbie483
    не му се връзвай
    Подкрепям с двете ръце.
    Продължавам.И по пътя дори наранявам.Не преставам да се боря.Страховете си аз побеждавам.И когато силно страдам враговете си даже не мразя.Може да се уморявам,но намиран сили да кажа:"Продължавам."

Повече от фен Аватара на anSsito
    Град
    Русе
    Съгласна съм с горните мнения - по-добре не му се връзвай и не го търси. Няма смисъл да си изиграна и после да страдаш още повече.
    "Не поглеждай назад към миналото и не съжалявай, че си е отишло. И не се тревожи за бъдещето, което ще дойде. Живей в настоящето и го направи толкова хубаво, че да си струва разбитото сърце."

Айда Скот Тейлър

Мега фен Аватара на Hilary_
    Да го зарежеш ??? За какво ти е такова момче ...

ne my se vrazvai
    i s te4enie na vremeto 6te go zabravi6

да де ама .. постоянно ми е в главата ..
    Think of Me like the Barbiє™ you will Never play with ; ))
    надута кифла vs. мазна баница xD (h)

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    ^^Спокойно...все ще се намери някой,който да го замести. Просто е въпрос на време.

Голям фен Аватара на RaZzer
    В никакъв случай не му пускай... Спри да го търсиш и да му обръщаш внимание и в крайна сметка или ще го забравиш, или той ще се осъзнае и ще те потърси за нещо повече от секс!

Голям фен Аватара на Sladurchoo
    Град
    Бургас
    даа и аз мисля, че трябва да го оставиш .. поне засега .. а ако се осъзнае и те потърси за нещо различно от секс .. тогава може и да се случи нещо между вас ..

Това, че сте били заедно 6 години не значи, че сте формирали еднакъв мироглед. Той има други представи за хората и по друг начин разбира нещата. Освен това не го вини. Не обичам подлизурковците и мърльовците, които използват жените все едно са инструмент за удоволствие и нищо повече. Но в случая нещата са по-различни. Човек, с когото си приятел много години някакси не може да ти бъде любов. Може и да има изключения, но просто така са устроени хората. Възможно е той да изпитва същото и за него да е невъзможно да се влюби в теб, точно защото те познава прекалено добре. А когато познаваш някого твърде добре, спира да ти е толкова интересен и съответно не се влюбваш в него. Ти защо мислиш, че рано или късно любовта в двойките угасва? Точно защото опознавайки се губят взаимен интерес и започват да търсят други по-загадъчни хора, за които нищо не знаят. В това се крие тръпката на любовта.
    вземи прочети 'Тавански спомен' (става въпрос за последните ти 4 реда )

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Като цяло съм съгласна с мнението на AceXe. Наистина, когато опознаеш някого до такава степен, че знаеш във всеки един момент какво ще направи и какво ще каже, той спира да пробужда интереса ти. Не знам, ти си решаваш какво да направиш, но според мен не си заслужава само за единия секс...
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Голям фен Аватара на bog4eto
    Град
    София
    Щом е казал секс-значи секс иска.Не връзка.Най-добре не си губи времето,освен ако и ти не искаш само секс.Ама не очаквай нищо повече

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Той ти е казал директно какво иска от теб, по думите ти съдя, че ти не искаш същото, тогава не разбирам защо се колебаеш как да постъпиш. Остави го и не се занимавай повече, както виждаш той не може или не иска да ти даде това, което искаш.

Супер фен Аватара на mOBSCENE
    Цитирай Първоначално написано от lazzza
    да де ама .. постоянно ми е в главата ..

тва ,че ти е постоянно в главата не значи ,че трябва да правиш секс с него!
    какво глупаво разсъждение..
    и като му пуснеш кво?Кво ще стане?

Глупаво.
    Когато завали дъжд от обиди, използвай усмивката си за чадър!

:)

той или е бройкаджия или го прави защото си мисли че след това ще го оставиш че повече няма да го търсиш

Цитирай Първоначално написано от Priceless

Боже .. ти си моя идол !
    Е благодаря за честта
    Боже вие сте идиоти...

А иначе по темата накарай го да те желае още повече, да си мисли за теб... пък в краен случай може и да спиш с него... сиг няма да ти хареса и ще го забравиш, а на него може да му хареса и да иска още.. няма такова нещо като да я познава прекалено добре, ако те познава и мислиш че може да си му писнала.. накарай го да те види под друга светлина Успех... само не се впрягай

Цитирай Първоначално написано от Emoooo0
    ne my se vrazvai
    i s te4enie na vremeto 6te go zabravi6
    Товаа време ще и се стории вечностт ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си