.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9
    Супер фен Аватара на vampirekiss

ел карнитин

Чувала съм,че ел-карнитинът върши добра работа,когато искаме да отслабнем,ако е комбинирам с значителна доза физически упражнения.Четох много неща за него-как точно действа и т.н.Пише,че няма странични ефекти.Все пак обаче ми се иска да попитам дали наистина върши работа и дали си заслужава изобщо да се пие.

П.П извинямам се,ако има такава тема.Те ми за отслабване много,но не намерих това,което ми трябва.
    I'm not in love
    but I'm in love with the way you make me feel
    baby I'm not in love
    i know i lead you to believe that your the one
    but I'm sorry to say I'm not in love

Супер фен Аватара на j_adore2

Re: ел карнитин

При мен ефекта беше нулев .. Няма да ти навреди.Ии аз също знам че от него не се отслабва ами ти дава повече енергия докато тренираш.Не знам,да каже някои друг
    Научих, че за секунда можеш да
    извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
    Научих, че зрелостта много повече зависи
    от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
    и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.

Съчетан с кардио тренировки и правилна диета има ефект Неговото действие е,че по време на тренировка от самото начало се горят мазнини.Но не се надявай на магически резултати..по-добре си оправи хранителния режим и яко кардио..
    Сутрин-въглехидрати
    На обяд-белтъчини
    Вечер-фибри
    и гледай да пиеш към 3 литра вода на ден..колкото повече толкова повече
    и сичко ще си дойде на мястото

Една приятелка го пи, тъй като има проблем с килограмите.Каза че имало ефект, майка й също го пиела.Тя ми обясни, че е на принципа на потене, тоест физическа активност, потиш се от него и отслабваш.Обаче ако не правиш нищо и си мързелуваш като си го пил имало обратен ефект - качваш килограми.Не знам колко е вярно.
    Don't hate me because I'm beautiful.Hate me because your boyfriend thinks so ... {}

Супер фен Аватара на kosder
    Най-просто.Л-карнитина е аминокисилина,която спомага пренасянето на мастните киселини до митохондриите,където служат като гориво за енергия...
    МОМЧЕ

Penguin power!!
    Империята се разраства-.-

Супер фен Аватара на Zaharinka
    В началото,когато бях още неука го пиех без особенна физ.активност(само коремни и клякания) ефекта беше 6 кг долу за 3 месеца.Бях очарована в интерес на истината.След това го спрях и започнах много по-усилени тренировки.Смятам,че имам още върху какво да работя.Все пак купи си,опитай,ако ти хареса резултата продължи.

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от angel4e_f3
    Една приятелка го пи, тъй като има проблем с килограмите.Каза че имало ефект, майка й също го пиела.Тя ми обясни, че е на принципа на потене, тоест физическа активност, потиш се от него и отслабваш.Обаче ако не правиш нищо и си мързелуваш като си го пил имало обратен ефект - качваш килограми.Не знам колко е вярно.
    Не е до това дали го пиеш и мързелуваш или не.Качват се килограми и се засилва окосмяването по тялото,АКО го пиеш неправилно!Един приятел го пиеше точно по неправилния начин,защото искаше да качи кг ... и имаше ефект.
    Обичам те <3 !!!

Мега фен Аватара на EarthShaker
    Бях чел, че л-карнитина има ефект само през първия месец на използването му всъщност л-карнитина наистина помага за изчистването на мазнините, но не този който поемаш орално, а този който тялото ти само произвежда.. някви такива майни

Супер фен Аватара на vampirekiss
    Мерси за отговорите хора!Май ще го пробвам аз това чудо,та да видим дали ще има ефект.
    I'm not in love
    but I'm in love with the way you make me feel
    baby I'm not in love
    i know i lead you to believe that your the one
    but I'm sorry to say I'm not in love

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си