- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- Какво да правя?
Компютъра ми не се включва, изписва ми:
Windows could not start because the dollowing file is missing or corrupt:
<Windows root>\system32\hal.dll
Please re-install a copy of the above file.
Някой може ли да ми каже какво да правя..с възможно най-прости думи, не съм на ти с компютрите xD
Полезни сте като комари.
С по прости думи би прозвучало по следния начин обяснението: Трабва да имаш CD - с инсталацията на Windows, да го сложиш в CD-четеца на компютъра и като почне да се инсталира Windows-a, да знаеш как си използва функцията "repair". Целият проблем е станал, защото не си спрял автоматичното обновление на операционната система.![]()
един репеиар или преинстал или поправка на този фаил и си готовПървоначално написано от boomboom
![]()
![]()
Нещо романтично
http://www.metacafe.com/watch/1201728/love/
Macintosh: the computers for the rest of us!
А като сложа диска какво трябва да направя.. Съжалявам за тъпия въпрос амаа по-добре да питам xD
Полезни сте като комари.
Чакаш да почне стартирането на инсталацията и по едно време нали знаеш, че те пита какво искаш да направиш? :Първоначално написано от boomboom
1. Нова инсталация на Windows
2. Инсталиране върху старата инсталация на Windows
2. Repair
П.С. - Чрез "repair" - може да опиташ... само че трябва да знаеш, какво правиш!![]()
Влезнах в Recovery Console, там някой ако ми каже какво да правя ще съм му вечно благодарна![]()
Полезни сте като комари.
Ето прочети тази статия - (щракни точно тук!!!)Първоначално написано от boomboom
![]()