1-во: Ако се поровиш за малко повече информация ще видиш, че метода друга жена да ти износи детето се използва при манекенки или изобщо при известни личности, които не искат да си развалят фигурата Ако жената не може по медицински или здравословни причини да износи сама бебето си, съм съгласна на подобни методи, но за съжаление хората изкривяват всичко и по-голям е процента на "разглезените женички с перфектни мерки".
2-ро: Цезаровото сечение, подобно на износването за което говорих по-горе, също в 70% от случеите е просто прищявка на бъдещата майка Едва останалите около 30-тина % отиват при майки, чиито бебета са със по-голямо тегло или изобщо има някаква пречка за нормално раждане. Но никой от тях явно не съзнава, че при операцията всичко е много много по-сложно, отколкото ако родиш по естествен път - много повече усложнения при повечето майки, много повече болки и за по-продължително време и т.н.
3-то: Аз съм достатъчно либерална и отворена за новите идеи на лекари и медици, но мисля, че всичко си има граници. Къде остава човешкото, естественото, нормалното? Че ние да не сме роботи?! Сетих се за анимацията Уоли, където ако си спомняте хората седяха само на едни столове и нищо не правеха, и храната им идваше при тях, и дрехите и децата и всичко... В крайна сметка това е само фантастика, но колко жалко е ако след 100 години постигнем подобна картинка, нали... защото ако не оставяме процесите нормално на природата, ние за какво ще живеем?! След време може и децата някой друг да ни прави