Първоначално написано от
Vichko0o

Първоначално написано от
Macallan

Първоначално написано от
BeHappYs

Първоначално написано от
Macallan
от много анален разхлабваш си задника и после се получават гадни ситуалции като например да омажеш с лайна приятеля си докато правите анален секс
Събрали сте се едни тука "разбирачи", едни "професори", "вишисти" - ОМГ
Кък пък щяло да неси разлаби задника тфа да не е някой БОЛТ, че да му разхлабиш гайката ?
по добре млъкни не се излагай прочети малко образовай се пък тогава спори с мен.
По-скоро ти се образовай !!! Според теорията, че многото анален секс водело до "перманентно" разширяване на анала, то тогава срането до кво води ?Би трябвало баба ми да ходи и лайната просто да и падат от гъза .... Тва е мускул все пак кога ще го разберете, че той е пригоден да се стеснява след всяко нещо влязло или излязло от него .... Проблеми с анала можеш да имаш само ако си правиш всеки ден клизма и правиш по 2-3-4-5 часа анален секс, тогава ще се отрази доста сериозно, но в противен случай няма какво да стане. Да наистина след аналния секс може да чувстваш лек дискомфорт но то ще е за кратко....
Къде си тръгнал да ми сравняваш говната с пенис. Те са меки, не са толкова дебели и не ти влизат и излизат със сила. Докато пениса хем е по-дебел хем упражнява голяма сила на триене в ануса. Седнал да ми ги сравнява... Естествено, че аналния секс в прекомерни количества не само ще доведе до дискомфорт, но и до проблеми с ануса, които по-късно могат да се окажат наистина големи проблеми.
Вземете малко разсъждавайте логично, а не да си говорите наизуст, че някои тука такива разбирачи се изкараха, че направо не знам как в НАСА не са влезли...