Цитирай Първоначално написано от Vichko0o
Оф писна ми от всезнайковци ... По ваща логика, ако изядеш семките с люспите (няма как все се глътва по някоя люспа) би трябвало на всяко акане да има надрано ? До колкото съм си гледал пишката нито ръбове има нито разни стърчашти кокали/шипове и квото и да е за да направят гаф ! При наличието на достатъчно количество и качествен лубрикант проблеми няма ..... Нямам какво повече да споря с вас няма да си хабя нервите за коне с капаци! Разбрах, че не сте го практикували и все още вярвате на безмозъчно създаденито митове и легенди, че аналния секс е ЗЛИНА и че си имало друго място предназначено за тази работа. Консултирайте се с гастроентеролог (както нормален лекар така и хирург) и ще говорим отново Специално за аналния секс с приятелка ми сме обиколили доста лекари за да сме наясно какви проблеми може да има и как да направим така, че да не стигаме до тях. Аналният секс е нещо невероятно и нито приятелката ми нито аз имаме намерение да го прекратим заради простотията на хора, които не са могли да намерят партньор, който да им пусне тази дупчица и са измислили всякаквите простотий за да откажат хората от него! Успех от мене!
ахахах ти чуваш ли се какво говориш? знаеш ли през колко органи от храносмилателната система храната минава преди да се образуват фекалните маси и да излезе през ануса? Сериозно вземи прочети нещо не се излагай и не сме казали, че аналния секс е нещо лошо, в темата се питаше при често правене на анален секс дали може да възникне проблем някакъв.