- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Анален секс
първо ако ми провериш постовете въобще не съм говорил за никакво съдиране преди вичкото да ме ядоса с неговите безсмилици. Говори неща, който въобще не знае дали са така ... вади някакви заключения от някакви безумни логики ( пример: люспите щяли да ти съдерат задника) дебелото черво си отделя слуз от слузните жлези, който спомагат за преминаването на хранителната каша през шибания ти задник. А пък като правиш анален секс примерно 1 час 1 кило лубрикант ли слагаш?? Ануса не се овлажнява за разлика от вагината и затова могат да се получат протривания. Престани с тези глупави коментари (кура ми да няма шипове) смешен си сериозно...а тези, който си вкарват ръце глави крака пръчки колове патладжани и не знам си какво още преди това доста си разтягат задника, че да стане и там слагат дооста лубрикант. А ти как мислиш с твоята стархотна логика след като си си вкарал 10 литрова бутилка отзад после като ти се присере внезапно и ануса ти представлява зейнала дупка няма ли да се посереш?
To my assitant who’s always hassle’n me and to the ones talk’in sh@# with their backs to me, and to my ex-girlfriend who didn't care about me. To my ex-teachers who never believed in me, to the people who always want something for free:
I DON'T GIVE A FUCK !!!
Ох, Боже. И Александра ли говори, бе е не не мога повече! Мацаланчо ок прав си за всичко аз сгреших, всичките твои постове са верни, ама на ТЕОРИЯ!!!! На практика е нещо съвсем различно, бе ! Аз ти обеснявам нещо ти продължаваш да ми дрънкаш простотий! Кон с капаци си и няма да разбереш нищо за тва няма да си правя труда да ти обеснявам повече, а ще ти кажа само:
ОТИДИ ПРИ ГАСТРОЕНТЕРОЛОГ И ГО РАЗПИТАЙ ЗА ТЕЗИ НЕЩА!!!!!
И спри да ме занимаваш с глупостите ти, че се смях цяла нощ на простотията ти и на недосмислените ти постове, в които си противоречиш толкова много! Нямам време за губене с инати и некомпетентни хора! Със здраве от мен, нищо лично нямам към теб, просто вместо да четеш по интернет разните простотий пуснати от доктори дето предписват алергозан за изгоряла кожа и пиша такива простотий, че ми е бедна фантазията, а ти казах какво да направиш! Ако имаш нещо допълнително да ми казваш пиши ми лично съобщение, ако ли не говори по темата и спри да спориш с мене!
De-Phazz - Anchorless
Vichko0o караш ме да кажа, някои неща ... обаче въпроса е, че не искам да се заяждам сега, защото и с мен ще спориш.А на всички мога да ви кажа, че когато на вас ви вкарат х*й в ануса, тогава може да говорите какво е чувството и за всичките му там последици
![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Кажи де! Искам да знам, ако съм в грешка искам да се поправя и да науча нещо! Все пак съм просто човек може да съм сгрешил може да съм недоразбрал обясни моля!
De-Phazz - Anchorless
на теория било вярно на практика не![]()
е по голяма глупост от това ... все пак говорим за човешкото тяло...все едно да кажеш, че на теория бъбреците трябва да образуват урината, а на практика произвеждат жлъчен сок
и не прави глупави предположения откъде съм добил познанията си, аз поне съм чел книги за разлика от теб ... чул недочул и се прави на всезнайко...
To my assitant who’s always hassle’n me and to the ones talk’in sh@# with their backs to me, and to my ex-girlfriend who didn't care about me. To my ex-teachers who never believed in me, to the people who always want something for free:
I DON'T GIVE A FUCK !!!
А почини си малко... Дишай.Първоначално написано от Vichko0o
Ти пак сравняваш две несравними неща - семката е обвита с фекални маси както се изрази Macallan, докато пениса упражнява голяма СИЛА. Сила на триене, която продължава дълго време. Не им знам по колко време правят анален секс, но да кажем ако всяка вечер го правят няколко пъти ти да не мислиш, че всичко ще е тип топ после... Да не би да сереш по сто пъти на ден. Да не говорим, че там я няма тази сила, която упражнява пениса. Там има сила на налягане, но не и на такова триене.
Ти си човек, който си знае своето и не приема чуждото. Няма смисъл да си хабим приказкитеПървоначално написано от Vichko0o
![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Принципно нямах информация по въпроса, но ето какво намерих от 3 източника:
bg-sexologia.info
Неразумната игра с много големи предмети или такива с остри ръбове може сериозно да нарани аналните мускули и да доведе до инконтиненция – състояние, при което сфинктерът не се затваря напълно. От друга страна, твърдението, че честият анален секс крие подобен риск, е несериозно и неоснователно. Аналните мускули са много еластични и лесно възстановяват нормалното си състояние дори при значително разтягане, стига да се извършва внимателно и да не причинява болка. Трябва да сте много внимателни да не увредите стените на ректума. Това може да се случи при твърде бурен секс и от рязко проникване. Този „канал“ не е прав и може по-лесно да бъде наранен. Задължително бъдете много предпазливи, защото усложненията, до които може да се стигне, са сериозни.
Rozali.com
По правило се смята, че жените изпитват дискомфорт след анално сношение. Това обаче не е задължително и може да се избегне. Аналните мускули са слабо тренирани и може да ги упражнявате сами, като ги стягате и отпускате, за да станат по-еластични с времето. Ако извършвате всичко внимателно, много бързо след акта ще може да възстановите нормалното си състояние. Много жени се оплакват, че след подобен полов контакт имат газове и не могат да контролират ануса си няколко дни. С редовно тренираме на мускулите „там“ тези неудобства могат да бъдат преодолени.
COSMO':
Няма дългосрочни физически рискове. Мускулите около вагината и ануса ти са доста еластични. Ако се грижиш правилно за тях, след това ще възвърнат правилното си местоположение.
П.п. Вие си помислете за надеждността на източниците
Успех![]()
vvf GOD Bless Bulgaria !!!
AlWaYs ExPecT ThE UnExPecTeD !
Та що ли нещо ми подсказва, че поста над мен доказа моите твърдения ?
Александра едно запитване към теб? Ти каза, че правиш анален секс от 2 години, случайно да имаш разкъсвания и проблеми с ануса ? Значи или все пак знам какво говоря, или Алекс лъже за аналния секс. Ако се случваха нещата както ги казвахте никой нямаше да прави анален секс, но тъй като споменах вече - достатъчното овлажняване и нежността са най-важните фактори, които правят аналния секс безопасен! Алекс щом смяташ, че не съм прав защо правиш анален секс ? И защо дупето ти не е широко до безкрай? Защо нямаш разкъсвания и наранявания ? Нямам какво повече да добавя !
De-Phazz - Anchorless
Няма да коментирам всичко, само да ти обясня, че си в грешка. Има два мускула така да го кажа, единия се инервира от парасимпатиковия дял на НС, а другия от симпатиковия, демек на прост език единия е волеви, а другия се контролира несъзнателно, подобна на дишането и сърдечната дейност. КапишПървоначално написано от Macallan
![]()
![]()
![]()
ПП може да се лъжа точно за дяловете, но другото е така![]()
![]()
Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген
Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!
Това за яйчниците не съм запознат много, но ако не искаш да се осакатиш не го прави често!
__________________________________________________ ___________
Напълно те подкрепям аналният секс нетрябва да се прекалява за да не се овредиш !!!![]()
Първоначално написано от Ilikeliljon
Тая уикипедия е голяма работа...
Интересен коментар предвид, че информацията ми не е от тамПървоначално написано от AceXe
![]()
![]()
Ако това твърдиш де
![]()
![]()
Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген
Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!
Освен да омажеш себе си френда ...друго не се сещам!Първоначално написано от 5e5cuTy
Вива канари...!!
Damn, right.Първоначално написано от Priceless
![]()
ITG - Because it's easy to be a 6 foot 4 Olympic powerlifter and streetfighting god, from behind the confines of a keyboard.
Всички се хванаха за 1 твърдение и никой не си направи труда да ми прочете мненията.... Разбрах, че всички страшно много разбирате от анален секс и сте доктори с 3 висши и философствате много! Та ставаше въпрос за:
Ако се ползва достатъчно лубрикант, нежност и не някви супер бързи движения, ако момичето не го прави всеки ден по 2-3-4 часа и ако не прави всеки ден клизма, няма да има никакви усложнения/проблеми/разкъсвания.
Но тъй като вие обичате да филосовствате продължавайте в същия дух! Самоче когато искате да изпъкнете с някоя идея и да се мислите за МНОГО умни поне си направете труда да прочетете писаното ДО КРАЙ!
De-Phazz - Anchorless
Практикуването на анален секс доведе една моя бивша до:
Хемороиди
Рана на дебелото черво
Изпускания
Неконтролируеми спазми на отвора...
Така, че не е безопасно толкова, независимо какви лубриканти и т.н. използваш. А и проблема се появява 2-3 години след започването на този тип секс!
Темата е за ключ а иначе...
ГъзЪ ти замязва на ямата на баба ти и дядо ти на село
Да,ама задника не е предназначен за секс,нали се сещаш.Първоначално написано от Alexandra93
![]()
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
ХахахахаПървоначално написано от Extremescream
![]()
![]()
Добре го каза
![]()
![]()
Първоначално написано от Alexandra93
![]()
Ууу,че я/го заби
![]()
Mи аз да не съм казала,че е?Първоначално написано от Alexandra93
Еее дами успокойте се![]()
![]()
Един довод плюс, все пак устата е направена да влиза нещо в нея, докато при ануса е обратното само да излиза
![]()
![]()
Хахахах
![]()
![]()
![]()
Освен да ти стане по голяма дупката на газът нз кфо друго може да стане![]()
![]()
![]()
За твое сведение съм пробвала.И за какво са ми 100% сигурните мнения?Че задника не за секс.Да,така е.Пробвала съм анален секс,не ми хареса.Получават се разкъсвания,дори да не му е конски.Първоначално написано от Alexandra93
И не мисля,че момиче 93ти набор,дето е правило секс за една нощ може да ми говори за сериозност.