.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 79
    госпожата ни по биология един път почна да ни разправя, че ако прекаляваш с аналния секс (за момичетата) някакви мускули около ануса се отпускали и като ти се ходи по голяма нужда неможеш да стискаш
    “Life is one big road with lots of signs. So when you riding through the ruts, don't complicate your mind. Flee from hate, mischief and jealousy. Don't bury your thoughts, put your vision to reality . Wake Up and Live!”

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Alexandra93
    Цитирай Първоначално написано от Extremescream
    Ти си май сбъркан.А какви движения да бъдат първо главата след 5 минути целия после 5 минути вадене ...А за разкъсванията и лубриканта ти кво трябва да си с конски пенис за да направиш това.
    Ако секса не е в известна степен див...удоволстивието ,страстта не са същите.Така мисля аз и никого не ангажирам с мнението си!
    Да,ама задника не е предназначен за секс,нали се сещаш.
    Ми тя и устата не е направена за лапане на пишки нали се сещаш?
    То по тази логика трябва да правим секс само за продължаване на поколението.
    Пък и при орален рядко има какво да се обърка.

Аналния си е муци...зареждам резервоара на мацката и изчезвам.

Тука човек може да се попикае от смях Хем питат, хем човек им обяснява нормално, имам предвид Vichko0o, те му се смеят и го обиждат.
    Абе момчета и момичета, защо не вземете вместо да пишете по форума, да направите един анален секс и ще разберете за какво ви говори човека. Какви посирания, какви омазвания. До посиране може да се стигне, ако при бурен секс мъжът рязко извади члена си. Тъй като ануса е отпуснат, докато се стегне може да се стигне до някакво изтичане на секрет,но не е осиране както в тоалетната. При нормален анален секс, няма такава опасност (освен ако момичето просто не реши да се изака- знам ли, може да обича да се гаври с момчетата ). Свиването на ануса става почти на мига. Също така ануса е един от най- силните мускули в човешкото тяло.
    Така че не се притеснявайте, че някоя сутрин както си пиете кафето на Витошка ей така ще се омажете във фекалии. Мислете трезво бе дяца. Вие да сте видели някоя жена да се омаже докато върви по улицата или седи. А знаете ли колко жени ги дънят в гъза? Чули сте някакви митове и легенди и тука ги натрапвате. Посочете ми една, която така в спокойно състояние, както си седи изведнъж се нааква, защото видиш ли правила много анален секс. Е па аз една не знам досега, а толкова съм ги ебал в гъза.

Голям фен Аватара на Xitap
    Град
    Vav fitnes zalata
    Цитирай Първоначално написано от BlackMamba
    Тука човек може да се попикае от смях Хем питат, хем човек им обяснява нормално, имам предвид Vichko0o, те му се смеят и го обиждат.
    Абе момчета и момичета, защо не вземете вместо да пишете по форума, да направите един анален секс и ще разберете за какво ви говори човека. Какви посирания, какви омазвания. До посиране може да се стигне, ако при бурен секс мъжът рязко извади члена си. Тъй като ануса е отпуснат, докато се стегне може да се стигне до някакво изтичане на секрет,но не е осиране както в тоалетната. При нормален анален секс, няма такава опасност (освен ако момичето просто не реши да се изака- знам ли, може да обича да се гаври с момчетата ). Свиването на ануса става почти на мига. Също така ануса е един от най- силните мускули в човешкото тяло.
    Така че не се притеснявайте, че някоя сутрин както си пиете кафето на Витошка ей така ще се омажете във фекалии. Мислете трезво бе дяца. Вие да сте видели някоя жена да се омаже докато върви по улицата или седи. А знаете ли колко жени ги дънят в гъза? Чули сте някакви митове и легенди и тука ги натрапвате. Посочете ми една, която така в спокойно състояние, както си седи изведнъж се нааква, защото видиш ли правила много анален секс. Е па аз една не знам досега, а толкова съм ги е*** в гъза.
    Веднага ще ти дам пример. Няма да казвам имена, но се посра на плажа, като излизаше от водата. От Бургас е момичето.

Град
    Пловдив
    и в крайна сметка съм си прав...аре със здраве млъквайте вече.
    To my assitant who’s always hassle’n me and to the ones talk’in sh@# with their backs to me, and to my ex-girlfriend who didn't care about me. To my ex-teachers who never believed in me, to the people who always want something for free:
    I DON'T GIVE A FUCK !!!

Град
    ВаРнАаАа
    Тая тема е много луда Любима ми е просто..пишете хора пишете А според мен,не знам какъв анален секс трябва да е правил някой,че после да се насира от кихане или просто ей така. Xitap от къде знаеш момичето от къде се е посрало? Ако е имала разтройство? Или може би когато някой се насере,това автоматични значи ,че са го "дънили в гъза" ?

Град
    plovdiv
    абе момиче ти не си ли чувала че може и да получиш КИСТА!!! намали малко тоя анален секс че ще съжаляваш после и то много

Град
    Ruse
    може и да получи смяна на цвета на гащите което няма да е изненада
    Ако имаш прекрасна жена, ослепителна любовница, страхотна кола, нямаш проблеми с властите и данъчните; ако когато ходиш по улицата, винаги грее слънце и минувачите ти се усмихват - кажи НЕ на наркотиците!

Град
    Пловдив
    а тъй дай сега да спорим за кистите
    To my assitant who’s always hassle’n me and to the ones talk’in sh@# with their backs to me, and to my ex-girlfriend who didn't care about me. To my ex-teachers who never believed in me, to the people who always want something for free:
    I DON'T GIVE A FUCK !!!

Град
    МеЛмАк
    Цитирай Първоначално написано от Vichko0o
    Цитирай Първоначално написано от Macallan
    Цитирай Първоначално написано от BeHappYs
    от много анален разхлабваш си задника и после се получават гадни ситуалции като например да омажеш с лайна приятеля си докато правите анален секс
    Събрали сте се едни тука "разбирачи", едни "професори", "вишисти" - ОМГ
    Кък пък щяло да неси разлаби задника тфа да не е някой БОЛТ, че да му разхлабиш гайката ?
    по добре млъкни не се излагай прочети малко образовай се пък тогава спори с мен.
    По-скоро ти се образовай !!! Според теорията, че многото анален секс водело до "перманентно" разширяване на анала, то тогава срането до кво води ?Би трябвало баба ми да ходи и лайната просто да и падат от гъза .... Тва е мускул все пак кога ще го разберете, че той е пригоден да се стеснява след всяко нещо влязло или излязло от него .... Проблеми с анала можеш да имаш само ако си правиш всеки ден клизма и правиш по 2-3-4-5 часа анален секс, тогава ще се отрази доста сериозно, но в противен случай няма какво да стане. Да наистина след аналния секс може да чувстваш лек дискомфорт но то ще е за кратко....
    Насилието никога не е решението,но е добра алтернатива
    Никога не яж жълт сняг
    Винаги помни ,че си уникален точно като всички останали

Голям фен Аватара на Xitap
    Град
    Vav fitnes zalata
    Днешната младеж... в гъза да я ебеш.
    И каквото съм писал, знам защо съм го писал, и оная дето се посра на плажа също знам за какво стана работата, както и знам като живях с нея и правехме много анален секс как се изпускаше. Е заради това и още няколко неща я разкарах.

Град
    ВаРнАаАа
    Цитирай Първоначално написано от Xitap
    Днешната младеж... в гъза да я ебеш.
    И каквото съм писал, знам защо съм го писал, и оная дето се посра на плажа също знам за какво стана работата, както и знам като живях с нея и правехме много анален секс как се изпускаше. Е заради това и още няколко неща я разкарах.
    Насрана работа е тва аналния секс..

За яйчниците не знам,но понякога при сядането след анален може да ти е малко некомфортно.Други издънки е да се наакаш,но не се случва нон стоп.
    И да ти кажа правя от две години редовно анален секс,не съм забелязала да ми се е разширил анала.Усложненията са най-вече когато изпиташ оргазъм от този вид секс и се пристрастиш към него.Аз също първите пъти мислех,че аналният оргазъм е мит,но мнението ми се промени!
    аз съм пробвал анален секс с жена и тя изтърпя точно 5-6 минути докато почна да се гърчи и да получава мега оргазъм и просто беше като паралезирана просто малките пениси са по желани
    moq telefon e 0885043874

Цитирай Първоначално написано от cecitox
    За яйчниците не знам,но понякога при сядането след анален може да ти е малко некомфортно.Други издънки е да се наакаш,но не се случва нон стоп.
    И да ти кажа правя от две години редовно анален секс,не съм забелязала да ми се е разширил анала.Усложненията са най-вече когато изпиташ оргазъм от този вид секс и се пристрастиш към него.Аз също първите пъти мислех,че аналният оргазъм е мит,но мнението ми се промени!
    аз съм пробвал анален секс с жена и тя изтърпя точно 5-6 минути докато почна да се гърчи и да получава мега оргазъм и просто беше като паралезирана просто малките пениси са по желани
    Toва какво общо и имаше с темата ???

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Прави си реклама.
    Welcome to the Jungle...

Град
    Пловдив

Re: Анален секс

Цитирай Първоначално написано от 5e5cuTy
    Може ли да имам някакъв проблем ако често правя анален секс? И нормално ли е понякога, докато правя анален секс да ме болят яйчниците?
    Ами мисля,че нищо не може да ти стане,а за яйчниците не знам,да не си била настинала?
    Fashion and Styling

Цитирай Първоначално написано от Priceless
    от много анален разхлабваш си задника и после се получават гадни ситуалции като например да омажеш с лайна приятеля си докато правите анален секс
    Това не се получава от разхлабване на ануса попринцип, а от рязкото вадене на пениса от ануса ...
    ПРИ РЕДОВНО ПРАВЕНЕ НА АНАЛЕН СЕКС СЕ ПОЛУЧАВА ..
    НЕ САМО ОТ РЯЗКОТО ВАДЕНЕ

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Цитирай Първоначално написано от SHE22
    ПРИ РЕДОВНО ПРАВЕНЕ НА АНАЛЕН СЕКС СЕ ПОЛУЧАВА ..
    НЕ САМО ОТ РЯЗКОТО ВАДЕНЕ
    Което не спира доста хора да продължават да го правят, въпреки че знаят последствията. Просто им харесва.
    Welcome to the Jungle...

anonymous768631
    Guest
    Тъпчи здраво в мазните гъзинки и да не ти пука.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си