- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Анален секс
госпожата ни по биология един път почна да ни разправя, че ако прекаляваш с аналния секс (за момичетата) някакви мускули около ануса се отпускали и като ти се ходи по голяма нужда неможеш да стискаш![]()
“Life is one big road with lots of signs. So when you riding through the ruts, don't complicate your mind. Flee from hate, mischief and jealousy. Don't bury your thoughts, put your vision to reality . Wake Up and Live!”
То по тази логика трябва да правим секс само за продължаване на поколението.Първоначално написано от Alexandra93
Пък и при орален рядко има какво да се обърка.
Аналния си е муци...зареждам резервоара на мацката и изчезвам.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Тука човек може да се попикае от смях
![]()
![]()
![]()
![]()
Хем питат, хем човек им обяснява нормално, имам предвид Vichko0o, те му се смеят и го обиждат.
Абе момчета и момичета, защо не вземете вместо да пишете по форума, да направите един анален секс и ще разберете за какво ви говори човека. Какви посирания, какви омазвания. До посиране може да се стигне, ако при бурен секс мъжът рязко извади члена си. Тъй като ануса е отпуснат, докато се стегне може да се стигне до някакво изтичане на секрет,но не е осиране както в тоалетната. При нормален анален секс, няма такава опасност (освен ако момичето просто не реши да се изака- знам ли, може да обича да се гаври с момчетата). Свиването на ануса става почти на мига. Също така ануса е един от най- силните мускули в човешкото тяло.
Така че не се притеснявайте, че някоя сутрин както си пиете кафето на Витошка ей така ще се омажете във фекалии. Мислете трезво бе дяца. Вие да сте видели някоя жена да се омаже докато върви по улицата или седи. А знаете ли колко жени ги дънят в гъза? Чули сте някакви митове и легенди и тука ги натрапвате. Посочете ми една, която така в спокойно състояние, както си седи изведнъж се нааква, защото видиш ли правила много анален секс. Е па аз една не знам досега, а толкова съм ги ебал в гъза.
Веднага ще ти дам пример. Няма да казвам имена, но се посра на плажа, като излизаше от водата. От Бургас е момичето.Първоначално написано от BlackMamba
и в крайна сметка съм си прав...аре със здраве млъквайте вече.
To my assitant who’s always hassle’n me and to the ones talk’in sh@# with their backs to me, and to my ex-girlfriend who didn't care about me. To my ex-teachers who never believed in me, to the people who always want something for free:
I DON'T GIVE A FUCK !!!
Тая тема е много луда
Любима ми е просто..пишете хора пишете
![]()
А според мен,не знам какъв анален секс трябва да е правил някой,че после да се насира от кихане или просто ей така. Xitap от къде знаеш момичето от къде се е посрало? Ако е имала разтройство? Или може би когато някой се насере,това автоматични значи ,че са го "дънили в гъза" ?
![]()
абе момиче ти не си ли чувала че може и да получиш КИСТА!!! намали малко тоя анален секс че ще съжаляваш после и то много
може и да получи смяна на цвета на гащите което няма да е изненада
Ако имаш прекрасна жена, ослепителна любовница, страхотна кола, нямаш проблеми с властите и данъчните; ако когато ходиш по улицата, винаги грее слънце и минувачите ти се усмихват - кажи НЕ на наркотиците!
а тъй дай сега да спорим за кистите![]()
To my assitant who’s always hassle’n me and to the ones talk’in sh@# with their backs to me, and to my ex-girlfriend who didn't care about me. To my ex-teachers who never believed in me, to the people who always want something for free:
I DON'T GIVE A FUCK !!!
Първоначално написано от Vichko0o
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Насилието никога не е решението,но е добра алтернатива
Никога не яж жълт сняг
Винаги помни ,че си уникален точно като всички останали
Днешната младеж... в гъза да я ебеш.
И каквото съм писал, знам защо съм го писал, и оная дето се посра на плажа също знам за какво стана работата, както и знам като живях с нея и правехме много анален секс как се изпускаше. Е заради това и още няколко неща я разкарах.
Насрана работа е тва аналния секс..Първоначално написано от Xitap
аз съм пробвал анален секс с жена и тя изтърпя точно 5-6 минути докато почна да се гърчи и да получава мега оргазъм и просто беше като паралезирана просто малките пениси са по желаниПървоначално написано от Alexandra93
moq telefon e 0885043874
Toва какво общо и имаше с темата ???Първоначално написано от cecitox
![]()
Ами мисля,че нищо не може да ти стане,а за яйчниците не знам,да не си била настинала?Първоначално написано от 5e5cuTy
Fashion and Styling
ПРИ РЕДОВНО ПРАВЕНЕ НА АНАЛЕН СЕКС СЕ ПОЛУЧАВА ..Първоначално написано от Priceless
НЕ САМО ОТ РЯЗКОТО ВАДЕНЕ
Което не спира доста хора да продължават да го правят, въпреки че знаят последствията. Просто им харесва.Първоначално написано от SHE22
![]()
Welcome to the Jungle...
Тъпчи здраво в мазните гъзинки и да не ти пука.![]()