.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 33 от общо 33
    според мен самочувствието идва когато си имаш гадже и наи добра приятелка/приятел който е винаги до теб...и отделно много приятели..аз бях така миналата година но след като скьсах с гаджето си и зарязах най добрата си фр станах друг човек..слязох на земята .. осьзнах се

Супер фен Аватара на TheDevilInMe
    За да си изградиш самочувствието първо трябва да познаваш положителните и отрицателните се страни. Просто бъди себе, забавлявай се и се радвай на живота.

Голям фен
    Град
    Имам :)
    Рецепта за това няма. Сам намери начин да се чувстваш комфортно в собственото си тяло. Постигнеш ли това, останалото само ще дойде.

Цитирай Първоначално написано от haritov
    Цитирай Първоначално написано от juliee
    Цитирай Първоначално написано от haritov
    Много смешно,само не разбрах кое точно?
    исках да видя как ще реагира обикновенно хора като него се закопават от един такъв тъп коментар интересно ми е ако ти кажа че си тъп а после някой че си умен какво ли ще мислиш ще мислиш че си тъп

като заначало започни да харесваш себе си (уважавай се) за да те харесат и другите една жена иска някой със самочувствие който не се дава лесно а не някой който да го бутнеш и почва да реве истината е че можеш ама страмно защо те е страх да опиташ

пп
    всяко пътешеиствие започва с една единствена стъпка ако я направиш ще последват и други само имай увереност в себе си
    Абе я млъкни бе...

Първо: написаното от теб "" е било с единствената идея да си добавиш още едно мнение към хилядите в профила (noob), а са само се оправдаваш...

Второ: Ти пък от къде знаеш какъв човек е той??? Тва изобщо не е смешно... Пределно ясни са ми инвалидите като тебе, направили по една тъпа физиономия в костюма на тате във всяка една снимка за всеки един безсмислен профил във всеки един глупав сайт за запознанства....
    Нали знаеш, за да защитиш първо трябва да го имаш (достойнството)
    Аре смей се са...!

Цитирай Първоначално написано от balsamaa
    Цитирай Първоначално написано от NaNa_SladuRana
    като начало започни да се харесваш такъв,какъвто си
    трудно аз се мразя
    ето къде бил ключа от бараката...
    За да ти повярват околните,трябва ти сам да си вярваш... За да обичаш някого,първо трябва да обичаш себе си и живота

Мега фен
    Град
    Earth...
    2 мастики баце

Спри да се мразиш, общувай с повече хора и не се притеснявай от нищо, това че ти се подиграват или др. на тях също ще им се върне бъди себе си и както са казали хорското мнение след моето погребение, така че горе глвата \/

Голям фен Аватара на Remini
    Мисля,че имаш нужда от смяна на гардероба,прическата и т.н.
    К'во да направиш- пубертети.Гледа ме като Симеон 3-ти!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си