- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Самочувствие
според мен самочувствието идва когато си имаш гадже и наи добра приятелка/приятел който е винаги до теб...и отделно много приятели..аз бях така миналата година но след като скьсах с гаджето си и зарязах най добрата си фр станах друг човек..слязох на земята .. осьзнах се
За да си изградиш самочувствието първо трябва да познаваш положителните и отрицателните се страни. Просто бъди себе, забавлявай се и се радвай на живота.![]()
Рецепта за това няма. Сам намери начин да се чувстваш комфортно в собственото си тяло. Постигнеш ли това, останалото само ще дойде.
Абе я млъкни бе...Първоначално написано от haritov
Първо: написаното от теб "" е било с единствената идея да си добавиш още едно мнение към хилядите в профила (noob), а са само се оправдаваш...
Второ: Ти пък от къде знаеш какъв човек е той??? Тва изобщо не е смешно... Пределно ясни са ми инвалидите като тебе, направили по една тъпа физиономия в костюма на тате във всяка една снимка за всеки един безсмислен профил във всеки един глупав сайт за запознанства....
Нали знаеш, за да защитиш първо трябва да го имаш (достойнството)
Аре смей се са...!
ето къде бил ключа от бараката...Първоначално написано от balsamaa
За да ти повярват околните,трябва ти сам да си вярваш... За да обичаш някого,първо трябва да обичаш себе си и живота
2 мастики баце
Спри да се мразиш, общувай с повече хора и не се притеснявай от нищо, това че ти се подиграват или др. на тях също ще им се върне бъди себе си и както са казали хорското мнение след моето погребение, така че горе глвата \/
Мисля,че имаш нужда от смяна на гардероба,прическата и т.н.![]()
К'во да направиш- пубертети.Гледа ме като Симеон 3-ти!