- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Един въпрос свързан с 3d киното и очилата
Не намерих "подходящ раздел" да пусна тази тема и реших тук да е постна.
Въпросът ми е на това 3D кино хора с очила (с диоптър) как да гледат 3D-то като трябва да се сложат други очила?
Някой който е с очила и е ходил да каже как е
Предполагам, че няма проблеми, те очилата са големи.![]()
Ще си бъда нараненото дете,
чиито думи никой не разбира,
ще изчакам да поспре да ме боде
и в прегръдката на нежността ще се завия.
Ходих веднъж с баща ми и горкият се измъчи. Няма начин да носиш едновременно 2те!
Ем жалко тогаваПървоначално написано от cherrypezz
![]()
не съм гледал 3D. как е?![]()
във варненското кино Арена очилата са така пригоден, че може да сложиш 2та чиффта без проблем![]()
Аз съм от Русе .. но киното във Варна е много зарибенооооо ! Варете там на 3д-то !![]()
Бабичките редовно носят по 2 чифта, слагат ги заедно в зависимост от дейсността
Анархист очилатко?
с приятеля ми ходихме преди време на 3D филм, а той носи очила.. пробва първо без неговите обаче не виждаше добре ;d накрая просто сложи другите върху неговите и каза че добре се е оправил с виждането на филма. btw 3D не ми хареса особено, предпочитам 4D![]()
това е същата история както с диоптрите и слънчевите очила...няма ли да е най-лесно и комфортно ако си купиш лещи ?![]()
Fuck is good , fuck is funny . A lot of people fuck for money.If you think the fuck is funny fuck yourself and save your money
Някой ще ми обясни ли каква е логиката да се гледа 3д кино с диоптърни очила, при положение че картината е на пластове в дълбочина, и най-важното ти се случва 'буквално' под носа и около него?![]()
Голяма лудницаПървоначално написано от Vincitore
![]()
Във Варна до игрите има такова.Сядаш, слагаш си очилата и започва да ти се мести седалката по филма.Като ходих миналата година, бях в една мина с едно влакче.
Първоначално написано от AnincetoSexy
4D е като 3D само че седалките се движат и се пресъздават всички ефекти.Например,ако героят от филма минава през водопад и теб те пръска вода,чрез въздух се пресъздават някой ефекти като движение на прилепи например.Много е готино,обаче мен адски ме болят очите от него.Първоначално написано от Vincitore
До колкото знам-няма.Първоначално написано от Vincitore
Мне е вярно баш така около носа ти не е много често ходя на 3д кина те очилата са едното стъкълце или по-точно то не е стъкло, ами някво такова като пластмасово едно синьо и другото е червено и той филма просто е повреден като махнеш очилата виждаш червени и сини ленти на екрана и то с очилата понеже те са направени с такива цветове и те линийте не са виждат и създават такъв 3д ефект.Аз по едно време си бях купил ама ги загубих дори като играех halo3 на xbox и той моя телевизор самия си има такава функция за 3д и е яко ама изгубих очилата.Инче не е кой знай какво някво да си мислиш се едно си точно вътре в филма.Аз съм ходил на такова кино дето е хем 3д и седалките се мърдат дори под седалката са направили опашка на змя и тя излиза от време на време и е яко обаче е много скъпо...Първоначално написано от machoka
ΕΛΛΑΣ ΟΛΕ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗ ΓΑΜΗΣΩ ΠΟΤΕ !!!!
Махаш едните, слагаш другите или си купуваш лещи. Това е.
Да си купи лещи, заради 3д кино?![]()
Явно няма да стане работата,иди си на обикновеното.
няма проблем да си с очила, под тия за 3д-то...
имат някви такива разширения отстрани, за да се събират очилата..
Явно във Варна има,аз съм гледала в Италия,за България не знаех,че има.Първоначално написано от Vincitore
![]()
Аз ходих на това 4Д във Варна Мол
6 лева мисля, че беше, но филмът е 5-10 минути