.

Виж резултатите на анкетата: Харесва ли ви режимът,който е направила доц.Байкова?

Гласували
70. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • не

32 45,71%
  • да

38 54,29%
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 94
    Супер фен Аватара на Little_Lady93
    Цитирай Първоначално написано от LadyGaga91
    хах .. а хората, които не ядат месо какво правят ?
    Ядеш соеви простотии

Град
    У нас Си (=
    И аз, и аз!!!

165 см, 47 кг

Голям фен Аватара на akinom
    ^ наистина имаш остра нужда.
    http://vbox7.com/play:dd4b6909
    Цената на истината -[м.ю.з.ii.к]-` (h)

Цитирай Първоначално написано от Little_Lady93
    Цитирай Първоначално написано от LadyGaga91
    хах .. а хората, които не ядат месо какво правят ?
    Ядеш соеви простотии
    и соя не ям даммм явно ще ги пропускам ...

Диетката страшно много ми хареса и особено като се комбинира със спорт предполагам,че ще даде доста добри резултати И аз мисля да се включа към вас...тъкмо като виждам,че вие я спазвате ще имам малко стимулче и аз да се придържам към нея,защото по принцип на мен ми е доста трудно да спазвам някакъв режим на хранене Аз ще започна от събота,защото сега съм малко ограничена във финансите

и аз съм вътре
    Got a hole in my head
    Everything falls right out
    Through my ears, through my eyes
    Makes no difference where you are

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от fibichkaaa
    Ако искате мога да ви записвам,но това е само идея засега.
    На мен проблем ще ми е и това,че първото ядене е в 8:00,а аз имам проблем с ранното ставане.Ще се оправя.Понякога мога да го пропускам и да почвам направо от 10 часа.
    Ако повече хора се навият почваме от утре,какво ще кажете?
    Пишете височината и килограмите си.
    аз май трябва да почна от 16ч. ужас, мн съм зле
    а иначе аз от няколко дни се навивам да почна нещо подобно- да ям кисело мляко, аз и без това обичам и също с чай да се жертвам , но едни от проблемите ми е ,че не издържам повече от 5 дни, просто не мога само на мляко и зеленчуци и пия най- мн по о,5л на ден вода

нека ви кажа,че при една приятелка диетата беше ужас... свали там някакви 5-6 кг и после ги качи двойно .. (може да см се повторила,защото не см чела горните коментари )

Град
    Where streets have no name
    Такам...
    Аз ще я започна от понеделник, преди това смятам 3 дена да съм на фотосинтеза . Тъъ-1.62м, 51 кг, ако стана 47-48 ще е идеално. Ще напиша резултатите
    — Никога не съм търсил щастие. Кому е нужна щастието? Аз търсех наслаждение.
    — И намирахте ли го, мистър Грей?
    — Често. Твърде често.

Град
    София
    Аз съм навитак, висока съм 167 см и съм 43 или 45 кг /нз вече/.
    Обаче ще я почна от 15 септ., защото сега ще ходя при баба ми, а тя готви delicious и аз разбирасе не мога да и откажа, а после ще ходя на море, там пък още по-малко мога да следя какъвто и да е било график

Цитирай Първоначално написано от Little_Lady93
    Аз аз аз почвам :Д Ходила съм при доктор Байкова, страхотна е и като диетолог и като човек.Само че тогава ходих за напълняване.Диетата е 1 не са 3 да отговоря на предното мнение.Като изтекат 2 седмици се сменя режима защото Байкова смята че организма привиква и започва да не сваля.Заминавам другия месец така че трябва да съм във форма.
    Ръст 160
    кг 44 някъде зависи кога се тегля е +,-
    Диетата е лесна не се изпитва глад.По едно време правих 1ва чат 10 дена и не се бях теглила, но по дрехите се усещах че съм смъкнала
    ами като си ходила за напълняване помогна ли ти ?
    мерси предварително

Цитирай Първоначално написано от shmurkam
    Такам...
    Аз ще я започна от понеделник, преди това смятам 3 дена да съм на фотосинтеза . Тъъ-1.62м, 51 кг, ако стана 47-48 ще е идеално. Ще напиша резултатите
    Няма ли да ти е много 3 дена да стоиш гладна...

Мега фен Аватара на DimovB
    Град
    Стара Загора
    уредете си погребението преди да се захванете с диетата

Мега фен
    Град
    Earth...
    със страхотни боклуци

Ъмм значи цялата диета е 38 дни ?
    Аз може и да се пробвам, но нз дали ще издържа толкова много
    И все пак от 2 седмици карам само на плодове, зеленчуци, мюсли, мляко, кашкавал и сиренце така че може и да не ми е толкова трудно. Ще си помисля.

Град
    Wonderland/Lazy Town
    И аз и аз съм навита

Аз ще я почна, но преди това, смятам да почна една пречистваща диета за 3 дни от събота. Питайте ако ви интересува.
    А къде е автоката? Не е писала последните страници, дано не е е припаднала, че тази диета си е доста гадна. Предлагам да направи нова теми и отгоре да направи списък на тези, които са почнали диетата. Там ще пишем какво ядем и какво спортуваме, ще е много забавно.
    А аз мога да напиша съвети как да си ускорите метаболизма. Едно момиче беше писало на миналата страница, че с тази диета ще спиш в тоалетната. Това е хубаво, защото ханосмилателната ти система работи, например аз имам постояни проблеми с "мързеливия" стомах и следователно не усвоявам правилно храните. За това и не свалям килограми.
    Мога да напиша разни полезни съвети за диетата, ама чак след 9 часа довечера, защото съм на тренировка.
    Късмет на всички, и не си поставяйте цели от рода " 30 сантиметра за 5 дни" или "10 килограма за 5 дни". Няма да стане. Диетата трябва да е част от живота ви, а не животът ви да е диета.

Пример:
    You have been given eternity. It's time to spread your wings and fly...

името и ме кефи
    You can feel the bones shatter beneath our feet.
    The blood of lust staining our teeth.
    We feed on pain , disorder , delusion.
    The filth of the modern plague.
    And in this reign of Godlessness, the heathens will say...

Супер фен Аватара на kosder
    Май всички пишете,че ще я почвате,ама никой не споделя резултати...И нали знаете без движение,никакъв ефект..
    МОМЧЕ

Penguin power!!
    Империята се разраства-.-

Хайде аз ще споделя резултати. Започнах я на 22 този месец , преди малко се премерих и съм свалила 1.1 кг . Много съм доволна , ще я спазвам до край.

Диетата е супер зле. Нз как сте решили да сваляте килограми със всичкото това мляко и плодове с фруктоза. Та то е много над препоръчителната доза. Не може само на мляко, плодове и зеленчуци трябва и месо,риба...не изтущавайте така злобно организма си.
    Аз не съм на диета, но се храня един вид разделно. Гледам в дневното си меню да вкарам фибри(мюсли за закуска например-засища много добре),мляко(обезмаслено), зелен чай, плодове(цитрусови предимно и ябълки), зеленчуци(зеле и моркови-уникално полезни са, а морковите правят чудеса с кожата ви.),пилешко месо, риба и избягвам всичко сладко,мазно,пържено и всичко което е пълна синтетика. Ям си по много и съм едва 42кг на 16 години.
    Трябва и фитнес, а не само диета, че после да не се разхождате вместо приятно закръглени-зле отпуснати. (яжте повече месо)

Как сте диетуващите? :P На мен днес ми е първи ден и се чувствам страхотно Добре,че обичам мляко

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    аз пък съм решила да почна нещо подобно- кисело мляко, салатки, от време на време риба и варени картофи иии искам от понеделник,дано този път издържа повече от 5дни , дано до 15.09. да смъкна няколко килца ,че...

Цитирай Първоначално написано от DanceGirl
    Как сте диетуващите? :P На мен днес ми е първи ден и се чувствам страхотно Добре,че обичам мляко
    Как се спряваш със ставането в 8? Иначе и аз я почвам от понеделник или вторник, сега съм на пречистваща и противно на това, че излъсках целия апартамент и изразходвах много енергия се чувствам страхотно.
    Чудя се къде ли е авторката?
    You have been given eternity. It's time to spread your wings and fly...

Цитирай Първоначално написано от Rebellion_Angel
    Цитирай Първоначално написано от DanceGirl
    Как се спряваш със ставането в 8? Иначе и аз я почвам от понеделник или вторник, сега съм на пречистваща и противно на това, че излъсках целия апартамент и изразходвах много енергия се чувствам страхотно.
    Чудя се къде ли е авторката?
    Ами никак не се справям със ставането в 8...за мен това нещо е като мисията невъзможна Все пак е лято Аз ставам чак за обяда Утре (вече днеска) ще отида и на фитнес Реших,че днес добре ще ми се отразят зелени ябълки и чайче Пикуик А каква е тази пречистваща диета? Защото на мене ми се струва,че този първи етап на нашата диета ("отключващ") е достатъчно пречистващ :P Ще се радвам скоро да има някакво развитие по темата

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си