- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Страхотна диета за страхотни тела - режим на доц.Байкова
Ядеш соеви простотииПървоначално написано от LadyGaga91
И аз, и аз!!!
165 см, 47 кг
^ наистина имаш остра нужда.![]()
http://vbox7.com/play:dd4b6909
Цената на истината -[м.ю.з.ii.к]-` (h)
и соя не ямПървоначално написано от Little_Lady93
даммм явно ще ги пропускам ...
Диетката страшно много ми харесаи особено като се комбинира със спорт предполагам,че ще даде доста добри резултати
И аз мисля да се включа към вас...тъкмо като виждам,че вие я спазвате ще имам малко стимулче и аз да се придържам към нея,защото по принцип на мен ми е доста трудно да спазвам някакъв режим на хранене
Аз ще започна от събота,защото сега съм малко ограничена във финансите
![]()
и аз съм вътре![]()
Got a hole in my head
Everything falls right out
Through my ears, through my eyes
Makes no difference where you are
аз май трябва да почна от 16ч. ужас, мн съм злеПървоначално написано от fibichkaaa
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
а иначе аз от няколко дни се навивам да почна нещо подобно- да ям кисело мляко, аз и без това обичам и също с чай да се жертвам , но едни от проблемите ми е ,че не издържам повече от 5 дни, просто не мога само на мляко и зеленчуци и пия най- мн по о,5л на ден вода
нека ви кажа,че при една приятелка диетата беше ужас... свали там някакви 5-6 кг и после ги качи двойно ..(може да см се повторила,защото не см чела горните коментари
)
Такам...![]()
Аз ще я започна от понеделник, преди това смятам 3 дена да съм на фотосинтеза. Тъъ-1.62м, 51 кг, ако стана 47-48 ще е идеално. Ще напиша резултатите
![]()
— Никога не съм търсил щастие. Кому е нужна щастието? Аз търсех наслаждение.
— И намирахте ли го, мистър Грей?
— Често. Твърде често.
Аз съм навитак, висока съм 167 см и съм 43 или 45 кг /нз вече/.
Обаче ще я почна от 15 септ., защото сега ще ходя при баба ми, а тя готви delicious и аз разбирасе не мога да и откажа, а после ще ходя на море, там пък още по-малко мога да следя какъвто и да е било график![]()
ами като си ходила за напълняване помогна ли ти ?Първоначално написано от Little_Lady93
мерси предварително
уредете си погребението преди да се захванете с диетата
със страхотни боклуци
Ъмм значи цялата диета е 38 дни ?![]()
Аз може и да се пробвам, но нз дали ще издържа толкова много![]()
И все пак от 2 седмици карам само на плодове, зеленчуци, мюсли, мляко, кашкавал и сиренце така че може и да не ми е толкова трудно. Ще си помисля.
Аз ще я почна, но преди това, смятам да почна една пречистваща диета за 3 дни от събота. Питайте ако ви интересува.
А къде е автоката? Не е писала последните страници, дано не е е припаднала, че тази диета си е доста гадна. Предлагам да направи нова теми и отгоре да направи списък на тези, които са почнали диетата. Там ще пишем какво ядем и какво спортуваме, ще е много забавно.![]()
А аз мога да напиша съвети как да си ускорите метаболизма. Едно момиче беше писало на миналата страница, че с тази диета ще спиш в тоалетната. Това е хубаво, защото ханосмилателната ти система работи, например аз имам постояни проблеми с "мързеливия" стомах и следователно не усвоявам правилно храните. За това и не свалям килограми.
Мога да напиша разни полезни съвети за диетата, ама чак след 9 часа довечера, защото съм на тренировка.
Късмет на всички, и не си поставяйте цели от рода " 30 сантиметра за 5 дни" или "10 килограма за 5 дни". Няма да стане. Диетата трябва да е част от живота ви, а не животът ви да е диета.
Пример:![]()
♥You have been given eternity. It's time to spread your wings and fly...♥
името и ме кефи
You can feel the bones shatter beneath our feet.
The blood of lust staining our teeth.
We feed on pain , disorder , delusion.
The filth of the modern plague.
And in this reign of Godlessness, the heathens will say...
Май всички пишете,че ще я почвате,ама никой не споделя резултати...И нали знаете без движение,никакъв ефект..
МОМЧЕ
Penguin power!!
Империята се разраства-.-
Хайде аз ще споделя резултати. Започнах я на 22 този месец , преди малко се премерих и съм свалила 1.1 кг . Много съм доволна , ще я спазвам до край.![]()
Диетата е супер зле. Нз как сте решили да сваляте килограми със всичкото това мляко и плодове с фруктоза. Та то е много над препоръчителната доза. Не може само на мляко, плодове и зеленчуци трябва и месо,риба...не изтущавайте така злобно организма си.
Аз не съм на диета, но се храня един вид разделно. Гледам в дневното си меню да вкарам фибри(мюсли за закуска например-засища много добре),мляко(обезмаслено), зелен чай, плодове(цитрусови предимно и ябълки), зеленчуци(зеле и моркови-уникално полезни са, а морковите правят чудеса с кожата ви.),пилешко месо, риба и избягвам всичко сладко,мазно,пържено и всичко което е пълна синтетика. Ям си по много и съм едва 42кг на 16 години.
Трябва и фитнес, а не само диета, че после да не се разхождате вместо приятно закръглени-зле отпуснати.(яжте повече месо)
аз пък съм решила да почна нещо подобно- кисело мляко, салатки, от време на време риба и варени картофи иии искам от понеделник,дано този път издържа повече от 5дни, дано до 15.09. да смъкна няколко килца
![]()
,че...
![]()
![]()
Как се спряваш със ставането в 8?Първоначално написано от DanceGirl
Иначе и аз я почвам от понеделник или вторник, сега съм на пречистваща и противно на това, че излъсках целия апартамент и изразходвах много енергия се чувствам страхотно.
Чудя се къде ли е авторката?
♥You have been given eternity. It's time to spread your wings and fly...♥
Ами никак не се справям със ставането в 8...за мен това нещо е като мисията невъзможнаПървоначално написано от Rebellion_Angel
Все пак е лято
Аз ставам чак за обяда
Утре (вече днеска) ще отида и на фитнес
Реших,че днес добре ще ми се отразят зелени ябълки и чайче Пикуик
А каква е тази пречистваща диета? Защото на мене ми се струва,че този първи етап на нашата диета ("отключващ") е достатъчно пречистващ :P Ще се радвам скоро да има някакво развитие по темата
![]()