.

Виж резултатите на анкетата: Харесва ли ви режимът,който е направила доц.Байкова?

Гласували
70. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • не

32 45,71%
  • да

38 54,29%
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 93

Hybrid View

Еми, два или три дена само на течности-чай, вода, фрешове.
    Лошото е, че няма да почна диетата на Байкова. Много се чудех последните няколко дни и просто мисля че нищо няма да излезе от тази диета, защото ще сваля и после пак ще кача. Първия етап малко ме притеснява. Проблемът не е в това,че ще гладувам, защото от 2 дена вече карам само на течности и съм си наред, а самото съчетавене на продуктите. И най-вече плодовете. И цели две седмици на кисело мляко?
    И утре продължавам на течности, пък ще видя какво ще правя понататък. Разколеба ме тази статия: http://www.freerunbg.com/index.php?o...d=5&id=239#249
    You have been given eternity. It's time to spread your wings and fly...

Според мен тази диета е що годе добра разбирасе имам на изпредвид резултатите които постигнах с нея. Значи миналото лято я спазвах 2 пати в смисъл аз спазвам само парвата част (тая в червеното) но гарантирам че килограмите които ще свалите няма се качат просто сега зимата се отпуснах и ядах като "разпран" да го кажем и резултата е нито 1 кг отгоре . Иначе четах че някой иска резултати ми ето ги мойте : 1 лято 2 пати я спазвах цяло лято на фитнес и останалото време яко баскет резултата беще от 12 до 15 кг нямам спомен. За храненето в 8 няма проблеми да го изтървеш като не си гладен ко ти пука аз лично мн обичам мляко и ми беше предостатачно само на мляко :P

Rebellion_Angel то май няма диета,в която по един или друг начин да се ограничаваш...всяка диета е вредна от някоя страна и все пак погледни втори и трети етап.Струва ми се,че там се набавят всички необходими вещества,а този първия като че ли е за разтоварване
    pi4man браво на теб Аз съм 3 ден на тази диета и съм все още добре ии не съм гладна реших да ходя 3 пъти седмично на фитнес...не знам дали не е малко и все пак съм момиче
    За днеска менюто е : 12ч. - таратор
    16ч. - 1/2 кофичка мляко + 1 ябълка
    19:30 - 1 или 1/2 краставица
    (зависи колко съм гладна)
    Мисля за вечеря да пропусна млякото :P

ако спазваш първия етап би трябвало ако ядеш краставичка да ядеш цял ден това за зеленчук уж трябвало така нече аз го спазвах иначе ся заради вас и аз я почнах неска ми беше първия ден

Извинете моментните ми колебания. Просто когато трябва да взема решение сама и се побърквам.
    Така, диета ще правя.

Направих си един файл с първия етап по календара. След това си разделих часовете в удобно за мен време и съобразих дните с това в кой ден съм на тренировка. Получиха ми се 4тири хранения, но нищо, не е фатално. И си попълних менюто до неделя, като за някой дни остава да попълня само какви плодове или зеленчуци ще ям.

Интересно ми е какво кисело мляко ядете? Аз съм се заредила с Верея с калции. Но не смятам да консумирам по една опаковка на хранене, мисля че е прекалено много. Освен това какви зеленчуци ядете? Аз задължително съм включила броколите. И ще ям миксове от зелунчуци, от тези в замразените пакети. И обещавам, последен въпрос? Как си приготвяте храната? Аз задължително си варя зеленчуците, със съвсем малко сол и то диетична, а яйца и омлети правя без мазнина в тефлонов тиган.
    You have been given eternity. It's time to spread your wings and fly...

абе хора как не се продриснахте с тва млеко, ако някой знае режима на Разделното хранене знае че мляко и плод е абсолютно ГРЕШНО
    Никоя сила в света не е в състояние да превърне душата във въглен. Тя за вечни времена си остава един скъпоценен камък.

добре че баба ми има крава и ни дава млечице иначе ако взема да отслабвам с тея от магазина...
    Никоя сила в света не е в състояние да превърне душата във въглен. Тя за вечни времена си остава един скъпоценен камък.

Цитирай Първоначално написано от Rebellion_Angel
    Извинете моментните ми колебания. Просто когато трябва да взема решение сама и се побърквам.
    Така, диета ще правя.

Направих си един файл с първия етап по календара. След това си разделих часовете в удобно за мен време и съобразих дните с това в кой ден съм на тренировка. Получиха ми се 4тири хранения, но нищо, не е фатално. И си попълних менюто до неделя, като за някой дни остава да попълня само какви плодове или зеленчуци ще ям.

Интересно ми е какво кисело мляко ядете? Аз съм се заредила с Верея с калции. Но не смятам да консумирам по една опаковка на хранене, мисля че е прекалено много. Освен това какви зеленчуци ядете? Аз задължително съм включила броколите. И ще ям миксове от зелунчуци, от тези в замразените пакети. И обещавам, последен въпрос? Как си приготвяте храната? Аз задължително си варя зеленчуците, със съвсем малко сол и то диетична, а яйца и омлети правя без мазнина в тефлонов тиган.

Ами аз ям Боженци 2% .Знам че не е баш от най-малко калоричните млека,ама това от 0,1% си е само вода Иначе и аз не консумирам по една опаковка на ядене...около половин Относно зеленчуците залагам на краставици,домати (снощи имаше и тиквички ама аз не обичам особено ) Относно приготвянето - хапвам си ги в сурово състояние,нали уж така имат повече витамини
    Днес ми е четвъртия ден чайче + праскови е за днес хих...там където пише въглехидратни храни..в момента няма такива и мисля да си хапна малко протеини - месце,че аз вече забравих вкуса му

А между другото снощи имах малко прегрешение Към 23 часа ядох Активия с горски плодове Не ме е яд,че я изядох,а че беше толкова късно...то и без това беше млечен ден :[

Мега фен Аватара на lenito_sf
    Почнах тая диета на 21 тоя месец и съм супер доволна.. свалила съм 1,5 килограма .. и съм супер доволна .. Мисля да я карам до край

всичку ` к0ето не те убива те прави по силен .. !! ;pp

Град
    **<S><T><Z>**
    не не ми харесва режима, защото се яде едно и също. Особено пъвата... Аз ще се вкисна от това кисело мляко... Максималко количество 2 кг на ден Знаеш ли колко е вредно киселото мляко в такива големи количества и ако е една от основните ти храни всеки ден??? Режимът е УЖАСЕН меко казано. Никога не бих причинила това на тялото си.

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Първото ниво е меко казано ужасно!!!МРАЗЯ млякото ... било то прясно или кисело За сметка на това другите две нива са много леки и приятни Аз хапвам почти същите неща,като тези в тях и може от утре да започна да се водя по тях,защото имам едни 3 килограма,които ми пречат доста
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

леле мацки Аз съм момче и искам някак си да отслабна,ако се навие майка ми да ми готви тея неща ше почна Излгежда много лесно пък ще видим дано се получи

Супер фен Аватара на pifiella
    Град
    Шоколадовия град
    И аз започвам от утре диета,не тази(то не е точно диета,ама ни6то)Освен това ще плувам по цял ден в басейна,за да отслабна малко,че в последно време от нерви качих към 8 кг......... Много ми е гадно,цели 8 кг
    Има ли някой друг качил килограми от нерви?
    Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!

Не вярвам да съществува друг човек който от нерви да качи килограми От нерви се отслабва (или поне така съм чувал от много хора) Леле баси

Супер фен Аватара на NqkfaNikakva21
    само не разбрах коя диета трябва да се спазва и по колко дни
    Весииии

Една Любов, Една Борба, Един Отбор

Пфф, и тва тряа да е диета.. от това кисело мляко най-много да напълнеете пък съчетано с плодове.. тва е диета за напълняване май.. и после ще ги върнете двойно.. не бих си го причинила..

Броите и мен и аз я почвам от 1-ви

Цитирай Първоначално написано от NqkfaNikakva21
    само не разбрах коя диета трябва да се спазва и по колко дни
    Весииии

Супер фен Аватара на ElinoOor
    Град
    Варна
    Пробвала съм я тази, кълна се че спазвах всичко до най-малката подробност.
    Ефекта - свалих само 3 килограма за толкова много дни,а след 2 седмици бях върнала 3-те килограма + още един..
    Но това важи само за мен.
    Kaname senpai <3
    Kpop & Kdrama![Jrock,J-pop,Cpop,Mandopop,Cantopop] <3
    Цитирай Първоначално написано от FapFapINC
    Обичам Елинор :с

а може ли само 1вата да речем да се спазва ?
    Весииии

Фен Аватара на YourFavouriteDrug
    Град
    Бургас :)
    Цитирай Първоначално написано от Little_Lady93
    Ръст 160
    кг 44
    Цитирай Първоначално написано от mynichka
    155..39 кг (не искам да свалям, а да задържам)
    Цитирай Първоначално написано от UnaBletoLoVeU
    165 см, 47 кг
    Цитирай Първоначално написано от your_secret
    висока съм 167 см и съм 43 или 45
    бъдещето е в анорексията х)

И аз я започвам от 1-ви.Висока съм 156 и тежа 45 кг!!

Момичета потдържайте се с фитнес Тези диети са ефективни до момента в който не ги спреш! След това започваш да качваш та дори и повече

почвам я от 1ви!
    забога момичета ..не ви е нужна диета .. че вий сте си супер!
    азз съм 165/166см. ии съм около 55кг!!
    You and me could make the world jealous...<3
    I Love You!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си