- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- кажете ми не6то
Здравеите аз съм мом4е на 12 години и несе занимавам със спорт.И се 4удя дали някои би ми препоръ4ал някои спорт с които да поотслабна малко и да е полезен карам колело много но неми дава много голям резултат![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Аз със моя спорт отслабнах. Тренирам ориентиране, колкото и странно да звучи и там също използваме колело за някои състезания.![]()
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
Bodybuilding![]()
играй футбол. А пък и ако си зарибен да играеш ще ти повлияе още повече. Ти си още на 12 и ся като те хване здраво пубертета ще отслабнеш още недей бърза тва е.
това за който го мързи ,да бе
Леле, пак ли тема за отслабване
Ако хората не надебеляваха, нямаше да искат да отслабват после - замислете се![]()
Не ти знаеме интересите. А ако искаш само да отслабнеш тичай повече.
стига с тая борба беПървоначално написано от voLtage
uaуа вдигам ти адреналиинааааа <3
Борба ме кефи.Даже с отбора се борим по лагерите,ама тренирай едно нищо..излез навънка,виж кое те кефи и играй,но не на компа..
![]()
Молът е културна работа и там се срещат САМО интелигенти хора.
Пробвай с плуване!
Уауу, ти си гении!!Първоначално написано от storex
![]()
"Whenever someone smiles at me, all I see is a chimpanzee begging for its life."
Избери си спорт който ти харесва и тренирай яко..Не е толкова важен спорта, важно е постоянството и желанието..
И аз ти препоръчвам да тренираш футбол
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
Мда като цяло постоянството е най-важноСкачай на въже
Аз съм за футбол-а. Баскетбол у нас не е мн разпространен и няма с кого толкова да играеш, а като не играе6 няма да остлабнеш
Бокс, кикбокс т.н. не е оферта, хем ще те почупят, хем контузии, че дори за цял живот :s С борба нищо няма да направиш.. Плуване е най-добре зимата.. През останалото време можеш вс останало
![]()
джобен тенис ама ти там сигурно си първенец ... давай с футбол ако те влече![]()
Две хубави очи. Душата на дете
в две хубави очи - музика - лъчи.
Не искат и не обещават те. . .
Душата ми се моли,
дете, душата ми се моли . . . !