.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Кой от двамата .. ? Помощ

така.. имам сериозен приятел от година и нещо нещата не са перфекти но на мен ми харесват точно тези емоции,а и двамата се обичаме.Всичко си беше идеално докато март тази година не се запознах с едно момче от моето даскало.Всичко почна в скайп и т.н. Излизахме си като приятели но с времето той ме заобича а и аз обичам него не мога да си го обясня обичам го искам да са с него но немога да оставя и приятеля си-вс пак преакалено много моменти на радост и сълзи и любов(както е и в момента).Така излизах с момчето от училище кафета всичко идеално.Той ми казваше че иска аз да съм момичето до него че няма да ме кара да избирам и ще ме чака.Много мисля постоянно с кой да сам... Снощи си писахме и той ми каза че независимо колко много ме обича неможе да излизаме повече защото го боли и неиска дори и приятели да см .. да съм му се обадила когато сам свободна и искам да са с него ..А аз искам мамка му но не мога да обърна гръб на почти 2 годишна връзка заради която правя всичко .. а и фактите са следните че приятеля ми не е перфектен да знам го .. забърквал се в сякакви неща от които трудно е излизал спрял е много простотии заради мен ааа и се отнася по грубичко кам мен.. докато другия (няма да споменавам имена) е спокоен мога да имам всичко с него и спокоиствие и ме чака толкова време и е мил и всичко .. НО ОБИЧАМ И ДВАМАТА ... сега имам 3 изхода ..сама .. със старата и бурна любов или с човека които също обичам и ме чака толкова време с желанито да ми осигури всичко

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    друга заучена реплика да ти е казал новия??? стой си на гъза

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Интересно ми е,защо си излязла с тоя от твойто даскало като си имаш гадже?Аз примерно,когато съм с някой и твърдя че го обичам лудо и т.н. дори и до магазина не искам да излизам с друг.Имам чувството че го мамя.А ти и да се върнеш към гаджето си,няма да е същото.Все ще се чудиш какво е,ако си избрала новия.
    Освен това...гадже от даскалото?Това е толкова...несъобразително.
    1.Когато сте заедно все ще ви коментират и все ще се намери кой да ви пречи на връзката.
    2.Той/ти може да не иска/ш в даскало да се разбира за вас,което е доста тъпо...Но има и такива "двойки".
    3.След като скъсате,всеки ден ще го виждаш...Може да го гледаш всеки ден с различна или как се целува с новата.А на него няма да му пука.Това няма ли да те заболи?

Пък и знай,че тихата вода е най-дълбока.Сега е нежен,но когато го опознаеш по-добре може и друго да се окаже.
    Решението си е твое.
    За да бъдеш щастлива,трябва да приемеш и последствията.Запитай се,ще можеш ли да се справиш с тях?

Голям фен Аватара на RaZzer
    Цитирай Първоначално написано от SuNsEt
    Интересно ми е,защо си излязла с тоя от твойто даскало като си имаш гадже?Аз примерно,когато съм с някой и твърдя че го обичам лудо и т.н. дори и до магазина не искам да излизам с друг.Имам чувството че го мамя.А ти и да се върнеш към гаджето си,няма да е същото.Все ще се чудиш какво е,ако си избрала новия.
    +1

Ако обичаше достатъчно много приятеля си, нямаше нито да излезеш, нито да си позволиш да хлътнеш по някой друг...
    . . . supercalafragalisticexpiellidosous ♥ . .

Фен
    Град
    ПаЗаРдЖиК
    Ц-ц-ц...е тва е представи си живота без единия, а после без другия и виж кое е по-зле. Ти трябва да си решиш, ти ги познаваш, за ралзика от нас. След като сегашния ти приятел не е много мил с теб, какво правиш с него? Щом не си го оставила до сега заради това, сега ти е само оправдание. Помисли хубаво...
    Ля Ля Ляяяяяяяяяя

Град
    **<S><T><Z>**
    С кого ли? Мислиш ли, че ние можем да ти помогнем... не ги познаваме и двамата, нито тебе... така, че, сама си реши...

Супер фен Аватара на NeZaPoznat

Re: Кой от двамата .. ? Помощ

Цитирай Първоначално написано от karalain14
    така.. имам сериозен приятел от година и нещо нещата не са перфекти но на мен ми харесват точно тези емоции,а и двамата се обичаме.Всичко си беше идеално докато март тази година не се запознах с едно момче от моето даскало.Всичко почна в скайп и т.н. Излизахме си като приятели но с времето той ме заобича а и аз обичам него не мога да си го обясня обичам го искам да са с него но немога да оставя и приятеля си-вс пак преакалено много моменти на радост и сълзи и любов(както е и в момента).Така излизах с момчето от училище кафета всичко идеално.Той ми казваше че иска аз да съм момичето до него че няма да ме кара да избирам и ще ме чака.Много мисля постоянно с кой да сам... Снощи си писахме и той ми каза че независимо колко много ме обича неможе да излизаме повече защото го боли и неиска дори и приятели да см .. да съм му се обадила когато сам свободна и искам да са с него ..А аз искам мамка му но не мога да обърна гръб на почти 2 годишна връзка заради която правя всичко .. а и фактите са следните че приятеля ми не е перфектен да знам го .. забърквал се в сякакви неща от които трудно е излизал спрял е много простотии заради мен ааа и се отнася по грубичко кам мен.. докато другия (няма да споменавам имена) е спокоен мога да имам всичко с него и спокоиствие и ме чака толкова време и е мил и всичко .. НО ОБИЧАМ И ДВАМАТА ... сега имам 3 изхода ..сама .. със старата и бурна любов или с човека които също обичам и ме чака толкова време с желанито да ми осигури всичко
    Чакаш да те пребие ли ?!

Голям фен Аватара на Sladurchoo
    Град
    Бургас
    мм първия се държи грубо към теб .. ама ти харесва да си с него .. ако го зарежеш .. може никога повече да не се съберете .. и като го видиш с друга пак да го искаш .. а и се обичате ..

другия е казал, че няма да те кара да избираш .. какво мислиш, че прави в момента .. хахах да се обадиш като си свободна и искаш с него .. че тва си е направо принуждаване да избираш веднага ..

според мен трябва да помислиш и сама да решиш .. а както казваш има и трети вариант .. да останеш сама .. и ако не можеш да избереш .. може би и двамата не са за теб ..

Мега фен Аватара на Priceless
    Град
    Варненска чайка
    Айде сега само някои да дойде и да посмее да ми каже, че знаем какво искаме
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!

Град
    системата дегоба
    Цитирай Първоначално написано от Priceless
    само така ти си пример за обществото

пп
    предлагам я за орден ''Стара планина''

С този от даскалото ти е просто временно увлечение, докато 2 годишната ти връзка е нещо сериозно. Не знам но според мен си стой на задника. За една седмица ще забравиш ония и ще си спокойна с гаджето си.

Мега фен Аватара на Priceless
    Град
    Варненска чайка
    Цитирай Първоначално написано от haritov

пп
    Някаква ирония ли усещам?
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!

Град
    системата дегоба
    Цитирай Първоначално написано от haritov

пп
    Някаква ирония ли усещам?
    ни най-малко фалим та

само ти може да определиш кой от двамата искаш пове4е но как така се зарибяваш с друг при положение 4е имаш гадже което "оби4аш"????? . Според мен за да тръгнеш да се зарибяваш с друг или не оби4аш истински приятеля си или имаш нужда от нещо ново и разли4но.Аз мисля 4е няма как да забравиш приятеля си ако сега скъсаш с него щом го оби4аш и сте ходили 2 години.Другия ще го преживееш някакси (или си го запази за таен любовник )
    I can't stop myself from loving you <3

Мега фен Аватара на Hilary_
    Не обичаш нито един ...
    Стария го познаваш ... опознала си го ... но си останала с него въпреки недостатъците му ...
    Новия все още не го познаваш и ще се окаже така, че не е толкова мил колктоо изглежда ..

Извод: Сама си прецени кво ше праиш .. но с новия рискуваш много ...

Е как няма да се държи грубичко с тебе бе момиче,аман от курвенски истории!!!!!!!!
    Кви са тия имам си гадже ама излизам с едно момче....ами като си имаш гадже не излизай с други а ако си харесаш някой си зарежи гаджето ...
    КоГаТо РаЗсЪбЛеЧеШ дУшАтА сИ пРеД ХоРаТа, ЕдИнСтВеНоТо, КоЕтО ХоРаТа щЕ НаПрАвЯт е - Да я ИзЧуКаТ. ЗаТоВа, КоГаТо ПрАвИш ДуШеВеН СтРиПтИйЗ, ЗнАй КоГа Да СпРеШ. НаДъРвИ Ги и СпРи.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си