- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Насочено към момчетата и момичетата :) !!!
Какво момиче искате?!(стил на обличане, прическа
, характер.......) А момичетата да пишат те какви момчета искат?! Моля пишете с подробности
Благодаря предварително?!
![]()
Какво момиче ли искам? Искам момиче, което да уважава себе си, родителите си, съответно и мен. Стила на обличане не е от никакво значение поне за мен. Прическата може да е всякаква освен такава, която да закрива едното око(емо стил)... А относно характера-не обичам лиглите, а леко сериозните момичета, да има чувство за хумор и да обича да се забавлява без да се хвали как се е напила, как се е ебала с колко и така нататак.![]()
БлагодаряПървоначално написано от AgentSchtuz
![]()
хмм да ме харесва заради това, което съм, а не заради това как се обличам например и колко ми е къса полата, да ме уважава и винаги да може да прецени защо се държа по еди -какъв си начин,т.е. да ме разбира, иначе за вид- да е със сини очи![]()
Ъм,нали знаеш,че това,че едно момче харесва такива момичета не значи,че всички харесват такива.Но сега по темата:
Харесвам нормални момчета,коите не прекарват цялото си време във фитнеса,четат книги и просто се забавляват.За стил:никакви чалгари,фешъни,емота и всякакви изгъзици.Би било хубаво и да лсушаме еднаква музика,или поне подобна.
Но най-важното е да ме обича и да ме приема такава каквато съм-с всички недостатъци
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
Да знамПървоначално написано от Extremescream
Благодаря за отговора
![]()
мм и аз съм такаПървоначално написано от AgentSchtuz
.....
Първоначално написано от therichbitch
добре ще е със сини очи
Благодаря
![]()
Първоначално написано от Smite
![]()
![]()
![]()
Нали е отправено към момчетата бе?!Малеее и ти не знаеш кво искаш!Първоначално написано от crazyall
![]()
![]()
![]()
Щом не слушаш чалга, не си фешънка, и емовска музика не слушаш, тогава коя е твоята музика.Първоначално написано от Extremescream
Едно въпросче от мен.![]()
Да може да си говорим на всякакви теми,да е поне 170 см и да не е дебела,да изглежда симпатична и естествена.Да не е извратена и перверзна,да ми прави масаж на гърба,да не пуши.Горе-долу това.
=D>Първоначално написано от golqmumnik
![]()
![]()
Ми чалгата,емо бозите и техното не са единствените музикални стилове.Слушам поп (от стария-Мадона,Майкъл Джексън) и рок и метълПървоначално написано от AgentSchtuz
Ами предполага се че и момиче може да попадне на темата ?!Първоначално написано от SuNsEt
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от Extremescream
![]()
Права си, че не са само това стиловете музика, но малко рядко се среща някое момиче да слуша метъл или рок. Аз по принцип съм си заклет рокаджия и си слушам само такава музика, но най-често метъл.Първоначално написано от Extremescream
![]()
Първоначално написано от AgentSchtuz
![]()
![]()
![]()
![]()
Наздраве по този поводПървоначално написано от AgentSchtuz
![]()
точно такаПървоначално написано от AgentSchtuz
![]()
Човек не си избира в кой да се влюби, доста хора не очакват да обикнат точно този човек, нооооо съдба...
Та какъв искам .. о.О .. Аз какъвто искам - го имам в момента. (Пу да не му уруки..) Желателно е да ме уважава като човек, а не като гадже или там както му викате.. Хм.. да имаме общи интереси и взимно доверие. Много важно за мен да ми бъде приятел, да мога да споделя с него, а не просто да излизаме и да се мляскаме.. *грубо казано* .. А любов.. не мога да изисквам от никой. (Да, разбира се, че искам да ме обича, но да не би аз да решавам това?)
П.П. Без чувство за хумор няма да го взема!Аа и да знае как се работи с кафе-машина!
![]()
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
Първоначално написано от SpOrTs_GiRl
![]()
Ами то е ясно,че ЩЕ попаднаТ много момичета...ама загавието ти не е коректно зададено.Първоначално написано от crazyall
Тъпа работа...
По темата:Искам момче,което да ме разбира и да е чаровно.Да мога да му се доверя и да знам,че и той иска да ми споделя,не само аз на него.
И все пак благодаря за отговора!Първоначално написано от SuNsEt