- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Насочено към момчетата и момичетата :) !!!
искам някаква дето си заслужава
да не е много по-нисък от мен..
най-добре да е по-висок или колкото мен..![]()
другото почти няма значение.. ако съдим само по външен вид
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
мм искам момче, с което да мога да споделя всичко и да знам, че ще ме подкрепи .. да го познавам много добре и да знам, че мога да му вярвам .. да знам, че винаги когато му се обадя и ми се е случило нещо .. ще поговорим и дори ще излезем .. но най-вече .. момче, което да ме обича .. не само да го казва, но и да го показва .. външният вид не е много от значение .. но все пак .. да не е някво зле ..
изискванията не са малко .. но аз не държа да го срещна на момента .. все пак не искам да тръгвам с първия, който видя .. и да скъсаме след 2 дни ..![]()
![]()
ми да, не виждам кое ти е смешно при положение,че ти питаш и разпитваш за облекло и тем подобни,а ако трябва да сме честни, никой няма точно определени критерии за това,което търси,винаги може някой да те изненада, било то положително,било отрицателно, тъй че темата е малко безсмислена погледната от този ъгъл на разсъждение, а ти защо питаш ми е интересноПървоначално написано от crazyall
1. искаш да видиш какви момичета харесват момчетата и обратно- едва ли, защото както по-нагоре някой каза,че това,че едно момче харесва еди-каква си, не значи,че другите също
2. правиш си тефтерче със статистика какво се харесва на момчетата/момичетата в днешно време-неее, не мисля
3. скучно ти е и реши да пунеш тема-май ,май, това ще да е
Обикновено обличане.. нито нещо семпло, нито пък нещо супер атрактивно.. Като характер да не е лигаве, нито пък да е супер сериозен.. Да знае кога какво да говори.. Прическа.. както му отиваДа ме приема такава каквато съм, да ме уважава, да знае как да се държи с мен и т.н.
НО такова момче все още не познавам
![]()
За външен вид няма определен тип момче което да харесвам.. Естествено, че всяка жена харесва някой хубав мъжага, но всяко момче има своя чар.. Бих казала, че си падам по естествени момчета, не някви супер превзети, гелове, прически ала бала.. Не знам, всеки човек има своята красота.. Това не е най-важното.. По скоро бих се влюбила в характера и държанието на едно момче, а не във външния му вид.. Когато се влюбиш този човек, красив или не за теб е единствения.. което по свой начин го прави красив.. в твойте очи...
Аз искам човек който да ми прави комплименти, да знам, че си за него съм красива и единствена, независимо дали съм.. Искам някой който да ме целуне по челото, за да ми покаже света когато съм в затруднение, който държи ръката ми пред приятелите си.. Някой който от време навреме да мии напомня колко много държи на мен и знае какъв щастливец е, че ме има, че сме заедно.. Някой който без срам ще казва пред приятелите си *Тя е единствена* .. Някой който наистина да ме цени.. независимо каква съм да ме обича заради това което съм.. Така както и аз мога да го обичам ..
На първо място искам да бъда с момче което ме обича, а не да ми кръшка през цялото време докато ходим. Искам да ме уважава и да не ме лъже. Да е романтичен и пълен с изненади, също и забаван. За външния вид не разбирам какво всички казвате че няма значение... все едно сте готови да излезнете с някоя пъпчасала лояна топка с мазна коса. Естествено е че и външния вид има значение. Моето момче за предпочитане е да бие лека на великобританец но да няма руса коса и тялото му да бъде леко мускулесто.![]()
Искам да държи на мен ... да прави всичко, за да съм щастлива ... да имаме общи теми на разговор, да не ни е скучно заедно .. да се забавляваме когато сме заедно ... да е мил, чаровен, притеснителен дори и малко .... да мисли като говори .. да прави компромиси .. да оценява малките неща в живота .. да е романтичен, с чувство за хумор ... да не е претенция нито да се влияе от чуждото мнение ... иии ако ме обича ще е най-добре!
![]()
А за външен вид .. да не е клечка .. ии да има поне малко усет как да се облича ... да не е кифла с очила тип щори ...![]()
и да не е с дълга коса и брада ..
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
нищо лично не исках да изразя сПървоначално написано от therichbitch
Много извинявай
![]()
Много точно написаноПървоначално написано от ItalianMafia
![]()
Момчето за мен трябва да е мил,готин,забавен.Трябва да знае какво обичам и какво мразя.Да слуша почти всякаква музика(точно като мен) Колкото до външния вид - трябва да е поне малко красив.Рус със сини очи и матов би бил прекрасен
но да не издребнявам.Да НЕ е някъв с един тон гел по косата и да се държи естествено (ДАЛЕ СЪЩЕСТВУВА ТАКЪВ
![]()
Мисля че съществуваПървоначално написано от babyto92
Да се надяваме да има много такива :P
![]()
Първо да бъде човек,после да бъде мъж!(струва ми се комично да обсъждам точно определен стил на обличане или прически,всеки е индивидуален и всеки има право да изглежда като идиот или капризник!)
Него .. искам Него .. с главно Н ! Искам пъъък !![]()
![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
MOM4E-ME4TAПървоначално написано от therichbitch
![]()
![]()
)))
искам сериозно момче,което да знае какво иска и как да го постигне...Това е най-важното..Искам да има чувство за хумор,богатата обща култура е плюс...
за външния вид-да е по-висок от мен,и да е със сини или зелени очи...просто светлите очи са ми слабост![]()
![]()
![]()
Само на това не отговарям,отпадам ли от списъка?Първоначално написано от Hilary_
![]()
![]()
а къде е темата за безполовите ?
Нали се сещате сега, че обвързаните ще пишат за половинката си, а влюбените за онзи/онази в който/която са влюбени?!
По принцип аз нямам критерии какво точно трябва да бъде момчето до мен. По скоро мога да кажа какво НЕ трябва да бъде.
Не трябва да е лигльо. Определено не трябва да е мамино синче. Нито страхливец, за да мога да се чувствам защитена. Не трябва да е инат. Не трябва да е интригант или лъжец. НИТО ЖЕНКАР!!! Плийбойчета, фешъни, емоФци и всякакви разновидности на кифли в мъжки род не ги приемам. Да не пуши, да не пие много, да не се гаври с мен, да не се държи подмолно и арогантно.
Това е общо взето.
А, да, мразя момчета с по къса от 6-7 см. коса.Не, че нещо, просто не са ми симпатични такива ошмукани.
![]()
Всеки човек е индивидуален.Това клише сте го чували милиони пъти,но е вярно.
Аз с ръка на сърце мога да кажа,че не гледам външния вид толкова.Важна е личността и нейното поведение.За толкова години живот всеки е успял по някакъв начин да си изгради някакъв начин на обличане,прическа и т.н.,които по някакъв начин да му отиват и да отговарят на вътрешния му свят и представите му кое е естетически красиво.
Не знам дали знаете,в момента говоря за момчета и може би при тях е малко по-трудно,но..какво пък.
Тук не съм споменала фешъните и другите подобни,защото самият техен начин на обличане ,прическа.. показват и начинът им на поведение.Който коренно се различава от моят и няма допирни точки.
И след всичките издрънкани глупости искам да кажа едно - за да потръгне нещо в една връзка - приятелска,любовна - то двамата души трябва да се опознаят.А за да се закрепи тази връзка трябва да имат сходен начин на мислене и ценностна система .Така,когато правят общи по вид грешки ще могат да си прощават.
Другото е вятър работа и първично привличане.Което нещо при мен не се котира.
За външния вид не ми пука особено,защото ако успее да ме накара да се влюбя в него,това как изглежда,мисля че само ще ме радва или нещо от сорта.![]()
Искам момче,което знае какво иска,има самочувствие и е сигурен в себе си.Човек,на когото може да се разчита,да е добър приятел ии да е забавен.
"Аз съм това,което оцелее от мене."
и при мен така ... и да добавя не бих отказал да е малко срамежлива ..Първоначално написано от Smite
![]()
Насилието никога не е решението,но е добра алтернатива
Никога не яж жълт сняг
Винаги помни ,че си уникален точно като всички останали
Искам момче, което да е умно и чаровно, но външния вид за мен няма кой знае какво знчение. Предимно държа на това да ме уважава и да ме харесва такава, каквато съмДа е забавно и да знам, че мога да разчитам на него
![]()
Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!