.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 73 от общо 73
    моята представа за момче е ...попринцип преди не харесвах русите сьс сини очички ама сега май са ми слабост ..таа предпочитам го с хубаво телце..да има големи (ама не прекалено) рамена и малко дупе ..да се дьржи надуто кьм другите но не и кьм мен разбира се..да му пука за мен..да ме обича и цени..опс май описах бившето си гадже но няма значение това ми е представата на мен :P :P

забравих да спомена и да се облича хубавко ..това е от голямо значение да не е някьф льохман

Град
    Wonderland
    ахах.. сега ако напиша какво искам,утре ще го срещна,и ще се окаже,че всъщност не искам това..
    след това ще напиша друг тип,ще срещна него,и пак ще се окаже,че не ми е нужно това..

не знам какво искам..и е гадно.. и не знам дали защото съм малка не мога да се влюбя,или просто съм пълната сухарка..

Мега фен
    Град
    Earth...
    Цитирай Първоначално написано от Nakadah
    а къде е темата за безполовите ?

Най-голямо значение има лицето .. поне за мен де и до някаде тялото ... все пак да е и слабичка но не някоя клечка която ще се счупи .. но за мен най-важно е характера .. да е добра мила и да харесва романтиката като мен :P :P :P

искам момиче да моа дражи на бой и на пиание

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    а къде е темата за безполовите ?
    И аз това щях да питам
    А такава тема има вече. Т.е. те са две различни теми - едната за момичетата и едната за момчетата. [и малко ме съмнява да са само по една] Но все пак:
    Харесвам най-вече спортисти, с чувство за хумор, които знаят какво искат, умни. [не тъпи xD] Трябва да са със здрави нерви, ама много здрави. Да знаят къде е границата и да я спазват, за каквото и да е било и да знаят как да се забавляват. Да не са бройкаджии, свалячи, адидасъри [в бургас това е свещенна марка], мускулести надувковци и т.н. Общо взето трябва да се забавлявам с момчето, да мога да говоря на много теми с него, да ме разбира и да има някой друг приоритет пред мен...
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Мега фен Аватара на mrtn
    Град
    В галактическото пространство..
    Еми нормално момиче, да е естествена и да бъде себе си в всякакви ситуаций. Да мога да си приказвам за всичко с нея, да не се държи надуто, когато сме с други хора и да има малко мозък в главата.За стил нямам претенций, ама да не е няква пънкарка дето ми са разкарва изсухлена и по пътя да пие бира..щото и такива ги има! И най-важното да ме обича и да разчита на мен

Град
    .::ПлД уе майнА [sun]
    Искам момче,което може да ме подкрепи в повечето ситуаций да е опорната ми стеная с една дума.Да го интересува за мен,а не да е с мен само за бройката.Обичам сериозните,точни и властни момчета,тоест само като го погледнеш във очите да виждаш силата в него,а не някакъв пишлио кадето не знае е..е ли му се пикае ли му се . Да има добро телозложение,да мисли за външният си вид достатъчно,а не да излезнем на кафе и да е целият в пот и с неизмити зъби /бляяяк/.да е естествен,да уважава и държи на приятелите си.Стилът може да е всякакъв само не рокаджийски,метъл,емо и такива щуротий-най добре да наподобява на лошо момче с стила си или леко на фешънче,но НЕ на педерасче . И също така е добре да е висок и изправен ,а не прегърбен.
    ~OnLY HoUsE MuSIc-ThE TrUE MuSIc FoR PaRTy PeOPlE~

Никога не знам какво искам,просто като го виду ще си кажа "да,точно това търсех" на същия принцип съм и с пазаруването
    Много се радвам на позитивни хора,които не се опитват да дефинират живота,а просто го живеят,спокойни,оригинални ,слънчеви,шарени... Идеала ми за човек е някой толкова странен,че никога да не мога да загубя интерес.Да не е като интелигентните книжни плъхове,а да е умен,душевно богат,да ти е кеф да си говориш с него на всякакви теми и да не спирате да се смеете.Въпшния вид не е толкова важен,не искам някой мистър мускул,когато човек харесва себе си и това,което е,то и другите го харесват Не симпатизирам на надутите красавци,по-скоро искам някой лъчезарен и магнетичен. Визията в детайли не мога да я опиша,защото е важно цялосното излъчване.Стилът на обличане не играе важна роля,въпреки че растафарите и металистите са ми слабост Не се нуждая от някой,които да ми се разтапя в краката,да добре е да е мил,но предпочитам да ме приема като свой приятел и да не липсват моментите,в които все се дразним помежду си,за да има интрига. ТРЯБВА ДА ЗНАЕ КОЙ Е И КАКВО ИСКА.

Град
    Сливен
    1 - Да не псува като някой каруцар
    2 - Да е сладка
    3 - Да имаме теми за разговор ,да си изкарваме добре
    4 - Да не е по-висока от 178 см (ще е малко стряскащо за мен)
    5 - Да не ме прави на глупа
    6 - Да не е "скована"

Май само това искам от едно момиче

Трябва да е естествена, те другите работи от там тръгват

А като визия... да се харесва, да си знае хубавите черти и да ги подчертава

А и да си държи на мнението дори да трябва да се опита да ми направи нещо физически... умирам си за "борбени" момичета много е сладко като се опитват да ти направят нещо и са супер сериозни а на теб ти идва да се разплачеш от смях вече

Град
    Where streets have no name
    Характер:забавен, сериозен по отношение на чувства, горд, самоуважаващ се, мозък, не баш някаф професор, дето да ми философства, готин, респект и уважение към момичетата, толерантен, добър слушател, търпелив, мноооого търпелив и най-вече честен и искрен
    Външен вид:среден на ръст, аз съм ниска и някаф два метра не ми се нрави особено, хубаво стегнато тяло, светли очи(по възможност зелени), тъмна коса(чернЪ ) и малко рошава,приятни черти, задължително отлична хигиена, не мога да трая някви мърльовци, нормално облечен...
    Опа, описах мъжо ми
    Факт, по такива момчета си падам, общо взето винаги си приличат по тия основни неща, защо? Учените още не са открили отговора...
    — Никога не съм търсил щастие. Кому е нужна щастието? Аз търсех наслаждение.
    — И намирахте ли го, мистър Грей?
    — Често. Твърде често.

Град
    Italy, Milano, Via Ettore Ponti #??

Re: Насочено към момчетата и момичетата :) !!!

Цитирай Първоначално написано от crazyall
    Какво момиче искате?! (стил на обличане, прическа , характер.......) А момичетата да пишат те какви момчета искат?! Моля пишете с подробности Благодаря предварително?!
    Искам момиче, с което а се разбираме, обичаме, искам да бъде малко инат, да бъде упорита и естествено да има акъл в главата, а не да витае из облаците и да си мисли, че всичко което лети се яде... за стил на обличане нямам претенций, да се облича както си иска... ама много искам ... събуди се Костаа... няма да намериш такава

Мииии влечат ме зубарки

Някакси такива момичета, по-знаят какво искат, не са лигави и са по-улегнали.

Външния вид няма значение. Всеки човек е красив по свой си начин

Град
    Where streets have no name..together with HeR
    Да не е някаква лигла, харесвам сериозните жени, които са готови за сериозна връзка . Високи около 1.60 с кафяви очи, руса коса и характер ,който ще ми допадне.
    отностно обличането - Не би трябвало да има сериозни претенции от страна на мъжката част
    За грим: Не обичам някакви направени , нахлепани с 2 туби фон дю тен и спирали , моливи , и други.... това не ги прави по-красиви ,защото ако ги видите без грим..''майко мила ,защо си ги родила'' Важното е да бъдат естествени. Опсс. май описах жена си

Големия парадокс беше ,когато 1 фр ми каза - '' Аве луд, що не кажеш на приятелката си да се понаправи малко ??'' А тя без грим е по-хубава . (Има и такива лидери хаха, които харесват нацапаните)
    (една спирала и един гланц само )
    Така ,че бъдете внимателни в изборът си!
    Лека вечер

Matthew Bellamy
    Dominic Howard
    Christopher Wolstenholme

Обичкам си Котито

<M U S E>
    Matthew Bellamy
    Dominic Howard
    Christopher Wolstenholme

▬▬▬
    MUSE
    ▬▬▬

Град
    Where streets have no name
    Цитирай Първоначално написано от Thefrostless
    Да не е някаква лигла, харесвам сериозните жени, които са готови за сериозна връзка . Високи около 1.60 с кафяви очи, руса коса и характер ,който ще ми допадне.
    отностно обличането - Не би трябвало да има сериозни претенции от страна на мъжката част
    За грим: Не обичам някакви направени , нахлепани с 2 туби фон дю тен и спирали , моливи , и други.... това не ги прави по-красиви ,защото ако ги видите без грим..''майко мила ,защо си ги родила'' Важното е да бъдат естествени. Опсс. май описах жена си

Големия парадокс беше ,когато 1 фр ми каза - '' Аве луд, що не кажеш на приятелката си да се понаправи малко ??'' А тя без грим е по-хубава . (Има и такива лидери хаха, които харесват нацапаните)
    (една спирала и един гланц само )
    Така ,че бъдете внимателни в изборът си!
    Лека вечер

Matthew Bellamy
    Dominic Howard
    Christopher Wolstenholme

Обичкам си Котито

<M U S E>
    Опаааа, май с жена ти се познаваме
    — Никога не съм търсил щастие. Кому е нужна щастието? Аз търсех наслаждение.
    — И намирахте ли го, мистър Грей?
    — Често. Твърде често.

Мега фен Аватара на teenems
    добър
    да уважава хората,семейството си
    да обича да чете книги
    да е умен
    да има чувство за хумор
    не ми трябва първия хубавец ,достатъчно ми е да е симпатичен
    ноо ..
    кестенява коса ,сини или зелени очи .
    матова кожа ,ако не бяла .
    JUDGE ME
    & i'll prove you wrong.

ОТДАДЕНОСТ И ЛЮБОВ!
    пссст..

Момчето трябва да е чувствително и нежно.Характера също е важен.Стила на обличане не ме интересува стига да не носи къси поли и да се облича като момиче демек да не е прикрит травестит прическата също не е от значение.Аз също не обичам лигави момчета и такива,които се хвалят,че пушат,пият и т.н.Разбира се най-важното е да е честен и да не ми изневерява.

Град
    Валхала
    Над 170 санта,да не е дебилна,хубави форми,хубав фейс и като кажа че искам мусака да ми сготви мусака!!!!

FUNKYZEIT!!!!

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Няма как да отговоря,защото е относително.Напоследък излизам в компанията на момчета и всичките са различни един от друг и готини.Предпочитам вече компанията на момчета,отколкото на момичета...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си