.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4

Цигари - спиране !!

Тази тема е за бившите пушачи за да изказват мнението си : Как са се чувствали с цигарите и следователно после без тях ... голяма ли е разликата ? Аз от малко време съм непушач и още не мога да усетя някаква различност , но ми е интересно какво ще бъде по-нататък . Е вие сте
    Everybody lies !

Не съм била кой знае какъв пушач.. просто ей така спрях да пуша и не виждам разлика, защото не съм отдавала някакво значение на цигарите Не се вманиачавай, че ще напъляваш от спирането им, или че няма да издържаш и такива неща.. гледай на тях като на нещо моментно и няма да усетиш разлика

Супер фен Аватара на ubuntureload
    Цитирай Първоначално написано от djudjulinkaa
    Не съм била кой знае какъв пушач.. просто ей така спрях да пуша и не виждам разлика, защото не съм отдавала някакво значение на цигарите Не се вманиачавай, че ще напъляваш от спирането им, или че няма да издържаш и такива неща.. гледай на тях като на нещо моментно и няма да усетиш разлика
    Всичко е до организъм напълняването се получава от факта че непрекъснато тичах до хладилника за нещо ... желанието за глад може да се замести с дъвка и нещо за пиене
    MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!

От много време не пуша и разликата е огромна и най-вече положителна.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си