- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Когато сте на диета и ви се преяде нещо?
Когато сте на диета и ви се преяде нещо,което не трябва (примерно сладко,въглехидрат,белтък и т.н) какво правите,как си го "избивате" от главата
LastFM
Progressive House by Serge Devant,Nadia Ali and Hadley!
не съм на диета
Хапвам парче ( максимум 2 ) натурален шоколад![]()
Ако пък си на много строг хранителен режим - измий си зъбите, помага![]()
Където глупостта е образец, там разумът е безумие.
Йохан Волфганг Гьоте
^хахах...Това някой път трябва да го пробвам.![]()
Иначе-Ами ако имаш достатъчно воля,просто няма да го ядеш.
Първоначално написано от dedencety
Всеки миг е още един шанс... да се усмихнеш
По добре яж малко като ти се дояде нещо забранено,защото после може да се натъпчеш с него.....
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
човекът пита тези който са били на диета или са... никой не ви пита дали сте или не. ..Първоначално написано от dessko
не се заяждам,просто е тъпо като питат нещо в някоя тема,вие да отговаряте въвсем различни неща
пък по темата,измий си зъбите..Аз като съм на диета най-малко по 4 пъри ги мия на дени действа айде успех
Пия вода
Ev3rY m0m3nT !s an0th3r chAnc3 ...
I don't know..that's just the way I AM!
представяш си колко много ще надебелееш ако изядеш даденото нещо ии при мен помага . а иначе ако пък е толкова зле една дъфка или бонбон без захар ( смучещ ) лапаш ии дъфчешако ти се яде сладко пробвай с мед
![]()
Think of Me like the Barbiє™ you will Never play with ; ))
надута кифла vs. мазна баница xD (h)
Гледам да мисля за нещо друго, да се разсея и си повтарям, че ще бъда много по-доволна, ако не го изям![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
разсеивам се с нещо вместо да ям пия кола лаит или понякога излизам от къщи почти без пари само си вземам цигарите![]()
излез да се раходиш/ пробвай с дъвка или бонбон/ ако диетата не е много строга може да си позволиш 1-2 блокчета натурален шоколад
Ядеш нещо друго.Ако не си гладен,няма да ти се яде нищо забранено.С 1 кисело мляко туширам всякакъв вид глад за шоколад или каквото и да било.
Ако познавате някого, който не харесва ЧъкПървоначално написано от qsmin
Норис, няма да го познавате за дълго.
Има вероятност от 100% Чък Норис да ти е баща.
Не давай положението, в което си, да те промени. Ти го промени! : )
![]()
![]()
.....
когато ми се яде, ям
спортувам
пия вода като ненормална![]()
аз си измивам зъбите и после ми е жал да хапна нещоиначе не правя диети, ама като ми се прияде, когато не искам, ползвам тоя метод
Първоначално написано от justt
And you were strong,and I was not..
My illusion,my mistake..I was careless,I forgot..
I did
And now when all is done..There is nothing to say..
http://www.album.bg/mallsy_/
хаха затова не правете диети ,от които няма никъф ефект ..яжте това което ви се яде но по по малко ,ограничавайте сладкото газираното ... и няма да имате нужда от диети ...![]()
![]()
винаги има две мнения .. -моето и грешното ..
нз каква ти е диетата, ама пробвай като ти се прияде сладко просто да го замениш с някакъв плод
Абе вие маолуомни ли сте?Никой не ви пита дали правите диети,като не правите не пишете.Стига сте писали само за бройка,използвайте главите си поне веднъж в живота си по предназначение.Дори и да са кухи.
Ако познавате някого, който не харесва ЧъкПървоначално написано от qsmin
Норис, няма да го познавате за дълго.
Има вероятност от 100% Чък Норис да ти е баща.
♫♪ My Smile Is My Style.. ♫♪
http://www.facebook.com/nassie.popova